Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h7hhhh

TO JEST IDEALNA FIGURA KOBIECA!!!!!NAPRAWDE ZAMUROWAłO MNIE JAKO FACETA!

Polecane posty

Gość hejhejhhja
bo mi tez wychodzi wg tabeli best bra 75 g ale zawsze nosilam d wiec sama nie wiem juz jaki mam ten rozmiar podam ci me wymiary i jak sie znasz to powiedz mi plissss biust 98 pod biustem 75

Gość porownujac to pierwsze
zdjęcie i to ostatnie to bardziej podoba mi sie ta pierwsza sylwetka, druga jest za chuda.

Gość ona i tak nie zczai
Gust mam więc spaczony ;) Ale i tak się odchudzam ;)

ona i tak nie z czai - ja mam taka figure i mowia na mnie chudzielec ;P a ja nic do siebie nie mam ;P i wiele osob mi zazdrosci pomimo, ze mam male cycki :) duzo osob zwraca uwage na moje niezwykle wciecie w talii i zaokraglony tyleczek , a cycki przez taja sie liczyc :)

"tak to moglo byc cisnienie O, czesc Amant. od dawna mialam cie spytac - czy Amant Wszech Czasów k.awaryjna , Amant Wszech Czasów k. odwetowa i Amant Wszech Czasów - "po prostu" - to ta sama osoba? i co oznacza skrot "k." ? buziak " Oczywiście:classic_cool:.A k oznacza kopia:classic_cool:.Ale to nie wszystko:P. I pisałem że ma za duże cycki i jest po prostu szpetna:P.Większość babek w moim wieku co oglądam na sympatii jest ładniejsza:P.

Gość piekny ma biust

Gość tak to moglo byc cisnienie
hejhejhhja - mam 77 pod biustem i 103 w biuscie. Nie wylazi mi w tabeli best bra taki rozmiar, ale w triumphie wlasnie taki mi pasuje, wiec go nosze.

Gość piekny ma biust
ty przede mną musisz byc mega gruba ze masz taki wielki biust :(

Gość tak to moglo byc cisnienie
Amant, skad sie wziales na kafe? ;) skad taki samiec w portalu dla kobiet?:) robisz badania srodowiskowe, zbierasz doswiadczenia, jak to jest? w czym ci pomaga czytanie pierdol o stanikach, takich, jak niniejsza dyskusja?;) pytam, bo mnie to autentycznie frapuje:) buziak

Gość BABA JAGA D
NO NIE, FACETKA MA SUPER CIALO, MNEI SIE PODOBA. CYCKI MOZE I MA NATURALNEO MOZE I NIE, ALE JEDNO WIEM NAPEWNO,SAMA MAM DUZE PIERSI I SA JEDRNE,75 D I NIERAZ MI SIE ZDARZALO USLYSZEC ZE MAM SZTUCZNE. WIEC COS W TYM JEST. CALUJE

" tak to moglo byc cisnienie Amant, skad sie wziales na kafe? skad taki samiec w portalu dla kobiet? robisz badania srodowiskowe, zbierasz doswiadczenia, jak to jest? w czym ci pomaga czytanie pie**ol o stanikach, takich, jak niniejsza dyskusja? pytam, bo mnie to autentycznie frapuje buziak " Przecież podrywam:O.

Gość a ja jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam d70 i sa wręcz nienaturalnie idealne, jakby ktoś photoshopem wyretuszował i nadal kształt. a jak przytyję ze 3 kilogramy to piersi robią się przynajmniej rozmiar większe i wygladają jak balony. jak nałozylam bluzke z dekoltem to nawet moja mama się śmiała, że powiedzą, że sobie silkony zrobiłam.

Gość ale ściema.....
odnośnie dziewczyny z linka: to przecież wszczepione dwie piłki suilkonowe i w dodatku chuujowo wypośrodkowane bo sutki są z boku. Normalne kalectwo. do autora topiku: co Cię zamurowało, fajność czy obrzydliwa nieturalność?

na 1 zdjeciu naprawde wyglada jakby miala silikony ale na 2 juz nie. wogole calkiem inaczej wyglada na 1 niz na 2 1 zdjecie to napewno jest roche photoshopem zronone a 2 nie bo ja przylapali..

ładna ale widac ze 1 zdjecie jest przerobione inny kolor skóry i wogóle...! co z tego ze dziewczyna ma super cialo a w głowie pusto...to juz facetów nie obchodzi lae musi miec cyc ;/bezsens!