Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiappp

Mój partner chce na mnie... poczekać!!!

Polecane posty

Gość Joasiappp

Dziwna historia. Padły dziwne słowa i nie wiem sama co myśleć. To nienormalne!!! Byliśmy razem 8 miesięcy. On 6,5 roku starszy ode mnie. Ja teraz skończę za moment 18 lat, on za pół roku 24. Więc różnica wieku spora. On doświadczenie ogromne, ja zerowe. Ale świetnie nam się rozmawało i mówił, że jestem jego ideałem. No ale w pewnym momencie się poróżniliśmy i doszło do rozstania, "Jesteś za młoda, ja już jestem w pewnym wieku, chciałbym kogoś na poważnie, a Ciebie być pewien nie mogę. Zawsze by Ci towarzyszyła ciekawość jak to jest z innym" Myślałam, że Go uderzę w tamtym momencie. Minęło kilka miesięcy od tamtych wydarzeń i niedawno mi powiedział, że będzie czekał aż się wyszaleje, a jak pójde na studia zamieszkamy razem i będziemy już ze sobą zawsze. TO NIENORMALNE. Kocha, a nie chce ze mną być? A może mnie oszukuje?

Gość Joasiappp
5,5 roku starszy. zaraz by się ktoś doliczył błędu

Gość jacek1982
chce cie po prostu wyr.uchac

Gość jagg
Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie czy potrzebujesz się "wyszaleć". Jeśli jesteś w stanie zrezygnować z tak zwanych przywilejów młodości i odrazu wejśc w życie dorosłe razem z nim, to go o tym zapewnij i on wtedy nie będzie musiał na Ciebie czekać.

Gość anka firanka
głupie to u nas tez jest róznica 5 latr a nie mamy takich problemów

Gość Joasiappp
nie spotykamy się więc się nie ruchamy;P

Gość kalamentka
;O mój też mi powiedział, że jestem dziecinna i nie może ze mną byc! również mam 18lat. stwierdzil, że mnie kocha i poczeka na mnie osobno :| i wg mnie KŁAMAŁ! bo gdyby mnie kochał, to chciałby być przy mnie, gdy dorastam i w każdej sytuacji itd. nie zostawiłby mnie. jest sam, jest też b. rozrywkowy i bez problemu udaje mu się podrywać dziewczyny.. ale będzie sam, bo jak twierdzi, czeka na mnie.. z jednej strony bardzo go chcę, a z drugiej wiem, że jest podłym skurczybykiem. :(

Gość kokainaaaa
oj matko i wierzysz w to ze bedzie czekal?ja tez to slyszalam ze do konca zyci bedzie na mnie czekal ze zawsze jak sie zdecyduje bedziemy ogli byc razem i co....?jedno wielkie gówno za przeproszeniem.napotkal pierwsza lepsza i udaje wielce zakochanego choc niby to ja bylam miloscia jego zycia:/zal

Gość Joasiappp
jagg, chodzi o to własnie, ze nie wiem czy potrafie... jak bylismy razem jego znajomi mu na mnie donosili.. a to, że ide z kims pod ręke po miescie, a to ze sie bawilam z kims na imprezie jak go nie bylo, a to ze jakies nieznane auto stalo u mnie pod domem... no i ogolnie ja mialam troche na sumieniu. ale on o tym wiedzial..

Gość Joasiappp
kokainaaaa, nie wiem czy wierzyc;P

Gość jagg
No to kochana, daj na luz... Korzystaj zatem z młodości, a na dojrzały związek poczekaj - nadajdzie ten czas i nie koniecznie właśnie z tym facetem! Powodzenia!

Gość kokainaaaa
ja juz nigdy nie zaufam facetom pod tym wzgledem koniec kropka:)

Gość kalamentka
faceci to zakłamane świnie ;d

Gość Joasiappp
bardzo podejrzany typ ,robi sobie zaplecze jakby mu nie wyszło z innymi . heheh. no własnie tak to dla mnie wyglada.

Akobiety to teź swinie bo chodzi im tylko oseks a wmawiają nam że nie.Ale jak pytam czy chciały by 26letniego prawiczka tomoże jedna i na 100 bo może też jeszcze dziewca a i dziewice mówią ze wolały by doświadczonego.A co z uczuciami to przykre jak pytasz czy nie lepiej byłoby się razem uczyć miłości a ona mówi że nie bo facet od razu powinien dawać przyjemność anie się jej uczyć!!!!!!

Gość mam jej dość
zobaczył, że Cię łatwo nie wyrucha, bo jakaś zimna ryba jesteś :o tyle czasu i mu nie dałaś? :O