Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inieczka 25

zwariuje , to jeszcze tydzien!!!!!

Polecane posty

Gość inieczka 25

tydzien do mojej @. mam nadzieje ze nie dostane, ale musze czekac. dziewczyny powiedzcie czy przed spodziewana @mialyscie jakies objawy ktore by wskazywaly na to , ze jednak @ nie bedzie? Ja jakos zle sie czuje, mam bole glowy i jest mstrasznie ospala a poza tym bola mnie piersi ale to pewnie objaw zblizajacej sie@...czy moje "objawy"sa subiektywne???

Gość kikiczka22
ja czekam do czwartku, ale też mam nadzieję, że @ nie będzie!!!! ale niestety żadnych objawów świadczących że @ nie będzie, nie mam:( cycki mnie nie bolą, nie czuję się jakaś zmęczona, senna, no nic po prostu... jedynie co to boli mnie jajnik i to jest ból, jakiego dawno nie miałam. inieczka-trzymam za Ciebie kciuki, żeby nie było @!!!

Gość ja czeka jeszcze dwa dni
a objawow u mnie brak:(

Gość Franzezka
Jak się obawiasz ciąży to zrób sobie test beta hcg jest szybszy niż płytkowy robi się go w laboratorium zapłacisz 30 zeta ale przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Gość przyszła mamusia23
hej dziewczyny,objawy wczesnej ciąży to senność, zwłaszcza wieczorem i w ciągu dnia...rano wczesna pobudka przynajmniej ja tak miałam, mdłości ale to dopiero gdzieś około 6tygodnia się zaczynają ja zaczyna się wszystko osadzać idt... mówię jak ja miałam a no i najważniejsze czujecie się jakbyście miały dostać zaraz okres, boli wasz podbrzusze, macie skurcze itd... ja zrobiłąm test jak okres spóźnił mi się 3 dzień i wyszły dwie kreseczki:-) jedna mało wyraźna dlatego dobrze się przyjźyjcie testowi, bo ja go wyrzuciłam do kosza ze smutkiem ze jednak nie jestem a jak wróciłam po kilku godzinach to zaskoczłam się o zauważyłam drugą kreseczke, zaraz powtórzyłam test i również druga była mało wyraźna... także powodzenia a i najlepiej zróbcie sobie test rano jak wstaniecie:-) pa pa

Gość hunorzasta y
Też bym chiała nie dosatć @ ale chyba jednak nie trafiłąm w dni płodne wieć nic z tego ;/

Gość kamila 2009
a ja kochalam sie w drugim dniu miesiaczki. Ale mnie @ trwa tylko dwa dni. I to byl nasz ostatni raz bo maz wyjechal na miesiac:( a ja mam nadzieje ze moze sie udalo..... wiem ze to glupie zajs w ciaze podaczas @ ale moze?

kamila 2009 ---> a powiedz mi, co lekarze mówią na tak krótką miesiączkę u Ciebie. Ja mam również krótką, bo tylko trzy dni i nie jest zbyt obfita (nie "zalewa" mnie, jak się to potocznie mówi, tylko po prostu się pomału sączy). Gdzieś wyczytałam, że może to być powodem bezpłodności lub problemów w zajściu w ciążę

Gość end dejane
moze niedostaniesz okresu .. jak chcesz miec dzidzie to ja trzymam kciuki oby ci się udało :)

Gość wszedzie mozna przeczytac
objawy nadchodzacej miesiaczki badz ciazy sa takie same.