Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka 22222

Czy to dobry moment na drugie dziecko ? Prosze o rade

Polecane posty

Gość malenka 22222

Witam :) Mam na imie Ewa, mam 23 lata i rocznego synka.Razem z mezem mieszkamy u tesciow.Bardzo chcielibysmy miec drugie dzieciatko ale nie wiem czy to dobry moment...moze poczekac jeszcze ze 2 lata.zanim maly pojdzie do przedszkola ( na pomoc babci nie mozemy liczyc bo obydwie pracuje) pojsc do pracy i moze jakos wtedy...synej jest jeszce taki maly, no i nie wiem czy bym dala rade z dwojka...maz przez cale dnie pracuje...z drugiej jednak strony przez te dwa lata ktore jeszcze musze siedziec w domu z dzieckiem, zdazylabym juz odchowac drugie...i tak sie zastanawiam...Bardzo prosze o porade :)

Gość na Twoim miejscu nie wahałabym
się i teraz starała się o drugie dziecko:) lepiej okres pieluch mieć za sobą niż pakowanie sie w niego znowu po odchowaniu jednego dziecka;)

Nie powinnaś się nas pytać :) Musisz porozmawiać na ten temat z mężem :) Ja gdybym była w Twojej skó5rze nie zdecydowałabym sie. Gdyż: - przerażało by mnie mieszkanie z teściami,wolałabym pójść na swoje -dla mnie za mała różnica wieku między dziećmi.Bałabym się że sobie nie poradzę

Gość malenka 22222
i dalej nie wiem co tu robic...:( jesli chodzi o meza to tez bardzo chce miec drugie dziecko ale zastanawia sie czy damy rade...bardzo prosze niech ktos sie wypowie, co byscie zrobily na moim miejscu ?

Gość no ale przecież już wypowiedzi
ano się a decyzja i tak zależy od Ciebie