Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana zasmucona 12

NIE CHCĘ BYĆ KOCHANKĄ!!!

Polecane posty

zatroskana zasmucona 12 dziewczyny, jestem mężatką, szczęśliwą, czasami nuda zakrada się do naszego małżeństwa, ale nic poza tym się nie dzieje. Jednak pewnien facet zawrócił mi ostanio w głowie, nie chcę zdradzać męża i nie chcę się angażować. Wiem, że jak zaciągnie mnie do łóżka to zwiąże się z nim emiocjonalnie, gdyż nie potrafię oddzielić od siebie miłości i sexu. Prośba jaką mam do Was to taka, abyście uświadomiły mi ile zła wnosi zdrada i takie igranie z uczuciami i losem. Jednym słowem obrzydźcie mi, abym zrezygnowała zanim zacznę coś konkretniejszego czuć. Już teraz Wam dziękuje i serdecznie pozdrawiam

Gość minicuper
jak go zdradzisz to ludzie będą tobą gardzić bedziesz dla nich żywym chodzacym gównem nic nie wartą zdzirą, nie mysl tylko cipką, wyru*chaj swojego faceta i sie zaspokuj, a przy okazji jemu zrobisz dobrze przez co bedzie dla ciebie milszy.. a jak szukasz fantazji i nie chcesz zeby w zwiazku bylo nudno to wypróbujcie gadżety typu wibrator i zadawalaj sie analnie ;)

minicuper dzięki ;) może jeszcze jakieś konkretne słowa?

sama napisałas że jestes szczęśliwą mężatka, jesli wkrada sie nuda to zajmij sie mężem i zrób cos żeby nudno nie było, kochanek to najgorsze co możesz zrobić, a zapewniam Cie ze dla tego faceta bedziesz tylko zabawka i potem bedziesz czuła sie jak szmata. Olej kochanka, niie jest sztuka sie z kims bzykac, sztuką jest nie ulec takiemu gościowi ;)

Gość xx....
Jak sie nuda zakradła to pogadaj o tym z mężem, może uda wam sie jakos przywrócić to co było kiedyś. A jak nie to cóż... Chyba lepiej nie meczyc sie w takim zwiazku

Gość minicuper
A jak ten gość ma jakiegoś syfa ? pomyslałas o tym ? a puźniej tego syfa przeniesiesz na swojego męża ? wg mnie powiinaś stad wuppertalać :classic_cool: PS sram ci doryja konska spierdolino, stary cie napierdala kablem od prodziża i laduje ci do gęby swoją 5cm knage:classic_cool:

Bree mądre słowa, nie chcę ulec!!!! Ale wiesz, że to nie łatwe. Zmobilizuję się i wytrwam w odmawianiu!!

Nigdy grzyba nie miala i nie leczyla go rok czasu, ale ma okazje miec :D do dzieła, ROTFL.

zatroskana zasmucona 12 nie rob tego z szacunku do siebie, ulegniesz każdemu kto bedzie na Ciebie leciał??? To pomyśl kim sie staniesz ;) nie zaczynaj tego nawet bo potem c8ężko się wyrwac, a możesz przez to zniszczyc sobie zycie. Masz dzieci????

mam synka

A czemu by tak nie spróbować z innym? Nie ciekawi cię to? :classic_cool:

Trzeba bylo poszalec zanim sie rodzine zalorzylo, a teraz to c..j w babki strzelił.

najgorzej jak tak łazi za mną, jak mówię, żeby mi w głowie nie mącił, bo mam męża i romanse mnie nie interesują, to przytaknie a potem swoje robi. On nie wie, że czasami myślę o nim. najgorsze jest to że widzimy sie codziennie!!

On sie zachowuje bo widzi w Twoim zachowaniu pozwolenie, jemu chodzi tylko o sex, nie badz naiwna, weż raz sie wydrzyj na niego porzadnie to da Ci spokój, albo powiedz mężowi o jego zachowaniu

Gość wstyd
kobieto chcesz byc zwyklym workiem na sperme,bo jak inaczej nazwac kochanke?(takie określenie znalazłam tutaj na kafeteriii ale jest trafne)

Gość wstyd
no tak bo dla faceta to najwazniejsze jest zeby gonic króliczka

no właśnie takie mam wrażenie, że tu chodzi o to aby gonić króliczka, przynajmniej on tak się zachowuje. napiszcie jeszcze jakieś komentarze!! Nie chcę być taką, którą się gardzi i palcami pokazuje/

jakieś sposoby na faceta, który lubi gonić króliczka? żeby mu mięsko obrzydzić oczywiście.