Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biankaaaaaaaa

CZARNE RAJTOPY DO CZARNYCH BUTOW??

Polecane posty

Gość biankaaaaaaaa

Niedługo mam studniowke i kupiłam fioletowa krotka sukienke. Miałam zamiar założyc cienkie czarne rajstopy i klasyczne czarne szpilki. Kolezanka jednak mi wciska, że tak na pewno bedzie glupio. Jezeli czarne buty to cieliste rajstopy, a jezeli czarne rajstopy tofioletwe buty. W zyciu nie zaloze fioletowych butów, a jasne rajstopy wygladaja glupi do tej sukienki . WIec tera moje pytnia, cze naprawde głupio beda wygladac czarne buty do czarnych rajstop???

Gość biankaaaaaaaa

Gość biankaaaaaaaa
EJ NO NIKT NIE POMOZE???

ja sie nie znam, ale mysle, ze moga byc. zaloz to wszystko, zobacz jak bedzie wygladac, liczy sie, zebys Ty byla zadowolona, a nie kolezanka 💤

Gość biankaaaaaaaa
jak zakladalam to mi sie wydawalo, ze ladnie, ale pamietam kiedys jak mialam jakies 14 lat zakladalam czerwony stanik pod rozawa bluzke na ramiaczkach i tez uwazalam ze ladnie :D. Dopiero potem przeczytalam w jakiejs gazecie ze nie mozna laczyc tych dwoch kolorow... Wiec z tymi rajstopami tez nie wiem.

Gość biankaaaaaaaa
up

Gość ale ja ja
Teraz wszystko pasuje do wszystkiego... Nie przejmuj się. Ubieraj tak jak chcesz. Najważniejsze, żebyś ty się dobrze czuła... A tak nawiasem, to cieliste rajstopy do czarnych butów. Skąd się ta twoja koleżanka urwała?

Gość biankaaaaaaaa
hy hy hy :D. w ogole cieliste rajstopy do fioletowej sukienki moim skromnym zdaniem nie pasuja. A

moim zdaniem to najlepiej kryjace czarne rajstopy i fioletowe buty. jak juz tak nie chcesz to czarne. to zalezy od sukienki. ja bym czarnych cienkich rajstop nie ubrala ale temu ze od zawsze mi sie nie podobaja

pewnie, że pasują..w tym sezonie własnie nosi się rajstopy w kolorze butów :)

Gość najlepiej właśnie
Najlepiej właśnie tak jak mówisz, czarne buty i cienkie czarne rajstopy Też tak byłam ubrana

Gość raczeknieboraczek
Koleżanka chyba Ci zazdrosci , pewnie lepiej od niej bedziesz wygladala. A cieliste sie za komuny nosiło...

Gość żadne rajstopy a już na
pewno nie cieliste... tylko i wyłącznie cienkie czarne pończochy samonośne dobrej jakości.