Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeledynowaRybka

schudnac 10 kg w miesiac-szukam desperatek!

Polecane posty

Gość SeledynowaRybka

komus sie udalo? a jak tak to jak?nie obchodiz mnie jojo, cwicze silna wole:) kto sie zapisuje i ma jakies pomysly?

Gość CHI
Witaj jutro zaczynam Diete Cambridge.Na koniec miesiaca powinno byc mniej o 7 - 8 kg.Inni chudna wiecej,ale wsadzam to miedzy bajki.Musze miec o 10 kg mniej do polowy lutego.

Nie chce mi sie tlumaczyc po raz kolejny, ze nie ma czegos takiego jak "silna wola"!!! To wymysl osob, ktore polegly na diecie ... i zamiast zrzucac wine na brak wiedzy i swoja ... pewnego rodzaju glupote (bo kto chce osiagnac sukces w danej dziedzinie nie majac o niej zielonego pojecia?) ... poszukaly sobie wlasnie takiej wymowki o:

lili11 no to juz klamiesz na wstepie, bo w pierwszych 8 dniach wydalona woda to 50%kg, zatem na wadze powinnas ujrzec 4kg wiecej - po skonczeniu diety - dowiedzione naukowo. Jesli piszesz, ze kg nie wrocily to KLAMIESZ!!!!!

Ty laska chcesz wmówić światu, ze po stillmanie wróciłaś do normalnego jedzenia i nie przytyłaś??? Uważasz, że na kafe sami debile siedzą???

Ej al emoże scudła dzisiaj! To wtedy jej jeszcze nie wróciły -wtedy by ne kłamała. No ale to brzmi jakbyś schudła to dawno temu i albo masz jakąś dietę utrzymującą tą wagę albo faktycznie nie piszesz prawdy...

Gość CHI
ale tu agresywnie!!TEZ WATPIE,ZE TO MOZLIWE.Ale cuda sie zdazaja.Hmm.Ja mam nadzieje,ze uda mi sie 7kg zwalic w 21dni DC

Gość CHI
Dr Szpec Chorowałam na anoreksje 10 lat. Nawet zostawalo mi pare miesiecy zycia,ale przez cale 10 dlugich lat bylam glodna.To nie byla silna wola?Głud odchodzil na tydzien,dwa i wracal w trojnasob...to co mnie trzymalo?Nie wola?Hmmm.Chyba nie masz pojecia co to wola.Nie mam zamiaru cie obrazac ale...zreszta masz prawo do swojego zdania.Pozdrawiam

Gość madra tola
to moze pomoc: www.szczuplecialo.ocom.pl

Gość porowa nocna
ja schudłam 17 kg w ciągu miesiąca, potem było jeszcze 15 i teraz jest git. Po tylu latach walki z nadwagą..

Stillman to bardzo rygorystyczna dieta - wodę tracą przede wszystkim otyłe osoby, które mają obrzęki. jest to dieta z samym białkiem 0 innej żywności, dla zdrowych osób. Jak ktoś nie wierzy to niech spróbuje (o ile jest zdrowy!!!). Chudnie się nawet więcej niż kilogram dziennie, to taka niemal dieta cud, jest tak i nie chce być inaczej, a że ktoś nie wierzy? Dla mnie to nie jest istotne, piszę o swoich doświadczeniach. Nikogo do niczego nie namawiam i nie przekonuję, a jeszcze jedno - po tej diecie naprawdę trudno wrócić do normalnego jedzenia :)))

Gość CHI
No dobra choroba choroba ale co jest najwazniejsze przy tej chorobie?Silna wola.Zreszta...najwazniejsze,ze jak sobie powiem NIE to trwam w tym i juz.Mozecie to nazwac nawet czarnym tylkiem,a ja nazwe to silna wola.

Jeżzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! Anoreksja to nie silna wola ale głebokie zaburzenie emocjonalne.

Gość jak ktoś sie zabiera
desperacko za odchudzanie to na 100% nic dobrego z tego nie wyniknie.:o

ja właśnie próbuję dojść do 60 kg do końca miesiąca :) , po ostatnim odchudzaniu brak jojo! :) trzymam kciuki

Gość SeledynowaRyka
matko ile u nas agresji w temacie:) no to sie odchudzamy:) ja mam pare dni za soba, i czuje luz w ubrankach:) chwalcie sie efektami:)

Gość CHI
Pierwszy dzien Diety Cambridge.Waga startowa 63 kg.Mam nadzieje zobaczyc 01.02.2009 - 57 kg.Kochane panie blagam o wsparcie,gdyz w lipcu mam slub i niestety jest taki tlok w salonach sukni slubnych,ze w lutym musze juz wybrac sukienke i miec jakies fajny rozmiar.Co mam zrobic zeby mnie nie kusilo wazyc sie czesto?.Zawsze mialam z tym problem.No i tortura z 3 litrami wody.Jakos moj organizm nie lubi takiej ilosci.Pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkich.Boze!!

sprobuj kopenhaskiej albo norweskiej - mozna tyle schudnac w 2 tyg.. tylko to ciezkie diety, no i to ile schudniesz zalezy od tego ile masz nadwagi ;) im wiecej tym wiecej chudniesz

Gość SeledynowaRyka
CHI ja tez odchudzam sie do slubu, mam go w podobnym czasie jak ty!!!! i zamierzam sukienek szukac w marcu, stad moja sesperacja, a niedawno urodzilam malenstwo i stad nadwaga:) wspierajmy sie!!!:) ja mam cel do 5 lutego widziec 10 kg mniej, na razie mam -2,5:)

Gość CHI
SeledynowaRybka A na jakiej diecie jestes??????Jak milo,ze mam kogos...:-)

Gość CHI
modlichaaa Wydalam kupe kaski na DC wiec musze....wrrr

CHI - ja kilka lat temu skusiłam się dDC i niestety mimo, że sporo schudłam przez 2 tygodnie,to niestety wyglądałam jak zjawa-sino-blado-zielona i bez sił. po dwóch tygodniach przerwałam dietę, a koleżanka , która ze mną zaczęła była jak młody bóg, czuła się świetnie, więć tu nie można powiedzieć, czy dieta jest dobra,czy zła. Mnie DC zupełnie nie służy i dlatego nie myślę o niej. Teraz jestem na takiej własnej dietce - warzywka na łyzeczce oliwy, czasami jajko, kawalek mięsa - 0 weglowodanów (oprócz kawaleczka tortu - urodziny synka- to dużo psuje;-((( ) i narazie zaczyna siuę ładnie. Na skutecznego Stillmana nie mam ochoty w tym momencie - w diecie nic na siłę;-)))

moja przyjaciółka schudła w miesiąc 10 kilo, co robila? Jadła mniej ! żadnej diety. czasem nawet pozwalala sobie na pizze. Ograniczyla ilosc jedzenia. na obiad zamiast duzego kotleta, jadla tylko kawałek z duzą ilością warzyw. przeszla na ciemne pieczywo (ale mało) piła duzo wody. co do ćwiczeń do nie ćwiczyła duzo. Nie była osobą otyłą wiec to nie jest powód szybkiej redukcji wagi. Wiec puknijcie się w łeb i jedzcie po prostu mniej i zdrowiej !! Dodatkowo cwiczenia i 10 kilo w miesiąc pojdzie gładko :O

pisząc "ćwiczenia" mam oczywiscie na mysli aeroby niezbędne do spalenia tkanki tłuszczowej. conajmniej pół godziny !

Gość CHI
No prawie pierwszy dzien z glowy.Tez stosowalam DC.Raz czulam sie jak mlody bog,drugim razem dramat.Ciekawe co teraz.Ale mam dosc na sama mysl.Heh...wlasnie zrobilam papu mojemu narzyczonemy i luzik.Niestety mam swiadomosc,ze od jutra bede wyglodsona jak pies.Mam w lazience i kuchni przyklejone foto Rihany. Moja druga polowa zapytala :Czy aby napewno gustuje w NIM. :-) a ja tylko taka dupeczke chce miec.

Gość Cosmopola
Ann!!! Błagam nie wypowiadaj się na temat diet i utraty wagi bo od razu widać, że nie masz bladego pojęcia o co chodzi! Każdy uczestnik tej dyskusji powie ci, że sama masz" się puknąc w łeb" jak to mówisz, bo gdyby zrzucenie kg komu kolwiek szło gładko to nie byłoby tej dyskusji.

Gość Cosmopola
byłam dwa razy na diecie kopenhaskiej. Mordęga przez 1,5 tyg potem już mi tak zbrzydło jedzenie sałaty i mięsa pieczonego bez tłuszczu, że nie chciało mi się jeść nawet tego co mogłam. Efekt? 7 kg mniej w 13 dni czułam się fantastycznie! ... ale krótko - ekspresowy efekt jojo. Poza tym po pierwszej diecie przez miesiąc miałam zawroty głowy.

Gość Cosmopola
Ja się dołanczam do batalii o szczupłą sylwetkę. Zaczęłam dziś dietę grejfrutową. Start -59 kg, ce-l 54 kg, marzenie-50 kg :) Cieszę się że Was znalazłam!