Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polianna

Allegro już mnie dobija-gdzie sprzedać ciuszki dziecka!

Polecane posty

Gość dokladnie 5 kreek sie odejmuje
mi tez zazwyczaj udaje sie wszytko sprzedac grunt to dobra cena (dla kupujacego)

Gość ...hmmm no coz...
no i autorka sie zmyła, jak widac nie zalezy jej jednak na sprzedaniu ciuszkow, jeno na pozytywnym komentarzu na allegro ;)

Gość moze aukcje wystawia
:D

Ja właśnie zamierzam wystawić na allegro ciuszki po mojej córci i waham się bo ostatnim razem moją aukcją nie specjalnie się interesowano a zaznaczam że nie wystawiłam znoszonych szmat tylko porządne ubranka takie jak płaszczyk,spodnie,dresy,sukienki,buty itp.nie zniszczone bo byłam ich pierwszą właścicielką.Więc mówicie że opis jest najważniejszy?wtedy go sobie oszczędziłam bo uznałam że widać wszystko na zdjęciu..najwidoczniej byłam w błędzie:(

Gość butow nikt ci nie kupi

Gość ghfdgd
dokladne wymiary nie zawsze sa wazne

Gość kupie odkurzacz dzieciecy zaba
wkowy

Gość i jak sprzedaz

ja tez jestem zainteresowana ciuszkami 80 wzwyż:) mail stelka28@wp.pl a buty jaqk fajne i mało nosze tez kupię :)

Gość Ach to Allegro
Witam, Macie racje co piszecie o dokładnym opisie, dodałabym jeszcze przejrzystość strony i ilość zdjęć. Wiem jak ciężko wystawić więej rzeczy na allegro. Ja np. mam samych do pół roku ok 100-120szt a teraz to odłożone i więcej do 74cm dla dziewczynki i poprostu nie mam siły wklepywać tych wszystkich zdjęć i opisów. Wolałabym sprzedać jako pakę, choć wiem, że za takową to marne groszę będą w porównaniu do ceny zakupu. Sama kurteczka wosenna prawie 100zł. Ale cóż moje wkońcu się zbiorę. Pozdrawiam.

Gość fdfdfs
co ewentualnie mogę zmienic w swoich aukcjach? czekam na rady doswiadczinych allegrowiczów?

Gość sorki że to napiszę
ale czy nie przesadzasz z kosztami przesyłki? od razu rzuciła mi się kurteczka dla córki i cena kurtki ok ale 12 zł za przesyłkę? to lekka przesada.

Gość poczta polska sie ceni

Gość sorki że to napiszę
przepraszam że się czepiam ale 12 zł za wysłanie kurtki na 128 cm to lekka przesada, to tak z ciekawości się spytam to ile ta kurtka waży ok 3 kg?

Gość sorki że to napiszę
sprawdziłam cennik - musiałaby ważyć 2-5 kg zapakowana. Lubię kupować na allegro ale nie lubię u takich co to na przesyłce próbują zarobić

Gość bgfhf
oddajcie znajomym

WItam, wtrącam się w dyskusję bo tez z przykrością mówię że sprzedałam pakiet ponad 60 ubranek i dodatków , praktycznie całą wyprawkę za 150 zł...ponieważ wałyżło 6, 5 kg to jeszcze musiałam dopłacić 10 zł z własnej kieszeni za przesyłkę. A ubranka kosztowały mnie koło 1000 zł jako nowe..no takie są prawa rynku. Prawda jest taka że wolę psrzedać nawet za tyle ale się tego pozbyć bo nie mam gdzie tego trzymać a więcej dzieci nie planuję. Uważajcie kupujący! te mega fajowe zestawy są wystawiane przez handlarzy z tzw ubrań z lumpexów...kupują na kilogramy a potem cykają cudne zdjęcia...ja się boję kupować ciuszków które leżały gdzieś w workach w tirach...brrr

Gość ja juz nie wystawiam

no tak piszecie że chcecie sprzedać a jak co do czego to lipa, [podałam maila bo naprawdę jestem zainteresowana, ale próżni mi czekać chyba!!!

pisałam na poprzedniej stronie że ciuszkami dla dziewczynki jestem zainteresowana, zresztą w stopce widac o jaka płeć chodzi:P

najważniejsze są zdjęcia duże, ostre i wyraźne, żeby każdy widział co kupuje, bo jak są małe a człowiek pisze, że są w stanie bardzo dobrym to jest ryzyko sama się nadziałam, baba pisała że stan bdb a dostałam worek szmat brudnych, poplamionych i z dziurami :O i jeszcze wygniecione i wrzucone byle jak do worka ja jak coś sprzedaję i piszę, że stan bdb, to ubrania są w stanie niemal idealnym, pachną i w paczce są ślicznie poukładane trzeba wiedzieć od kogo kupować ;)

Gość Ach to Allegro
stelka27*** - Ja mam ciuszki tylko do 74 więc chyba nie będziesz zainteresowana.

Gość vgbn djkfhndfjnvj
ciezko cos sprzedac -ubranko do chrztu za 3zł (nowe)szok

Gość strazak-81
Witam , zainteresowane ciuszkami mamy dla swoich pociech zapraszam na moje aukcje, sprzedaje tanio ciuszki markowe uzywane w stanie idealnym ( wygladaja jak nowe), moliwe tez jest sprzedaz poza allegro, indywidualnie dobieram ciuszki wg potrzeb co do rozmiaru płci itp.. Naprawde warto. Zainteresowanych proszę o maila z dopiskiem kafeteteria. cena ubranke za szt od 5 do 10 zł!!