Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy stabile

Czy kobietę która miała 50 facetów mozna nazwac dziwką

Polecane posty

Gość ona21111
Jak to co jest ważne??? Creamik nie załamuj mnie:( Ważne jest zaufanie miłość wierność, to czy ktoś jest dobry dla Ciebie i czy Cie szanuje, wspiera. Dla Ciebie tylko liczba partnerów jest ważna? to jest według Ciebie najważniejsze?

Gość ona21111
Prawiczek a Ty wez dorosnij, myslisz ze dziewczyny które miały wieksza ilosc partnerów to tylko na macho zwaracaja uwage? Jesli tak myslisz to w bledzie jestes bo kazdy ma swoj gust

nie ale tez jest bardzo wAZNE bo niechce takiej co szumiała z innymi a ja mam byc ten niby ostatni

Gość ona21111
Mam więc rozumiec ze jak trafisz na fajna dziewczyne to bedziesz ja dreczyl w kolko pytaniami a na pewno tylu mialas? Coz zadna na dluzsza mete tego nie wytrzyma.

Gość ona21111
creamik to ja ci zycze bys znalazł fajną dziewczyne i bys jej takimi pytaniami za bardzo nie dreczyl:) A ty prawiczek mozesz miec nadzieje oby tylko nie byla to nadzieje do konca zycia:P

Gość ona21111
oj dobra prawiczek to bedziesz sam albo znajdziesz jakąś dziewice tak jak ci sie to marzy:) niech ci sie lepiej to uda bo moze to cie wyleczy z obsesji, gdyz sex podobno jest dobrym lekarstwem:P

Gość ona21111
Nie każdy prawiczek myśli podobnie, mój pierwszy chlopak który nbył prawiczkiem wcale tak nie myślał, mam też kolege prawiczka i on tez nie ma takich poglądów jak ty na te sprawy

Gość ona21111
Mój kolega twierdzi, że wolałby ten pierwszy raz z nie dziewicą bo przynajmniej ona bedzie wiedziala co i jak:) A co do partnerki to jak go pytalam czy liczba partnerów w jej zyciu ma znaczenie dla niego to powiedzial ze nie byleby tylko ta liczba 0 nie wynosiła:P

Gość ona21111
Tak chce taką co już nie jest dziewicą:)

a ja sie wstydze przyznac ilu mialam partnerow, bo mam 32 lata i mialam ich tylko dwoch :(

Gość ona21111
No mowił ze chce aby chociaz jedna strona wiedziala co i jak. A ja jak byłam dziewicą to tez nie chcialam pierwszego razu z prawiczkiem:P Tak wiec to nie reguła ze prawiczek chce dziewicy i na odwrót

Gość juz_ja_znam
tych prawiczkow swietoszkow! sama takiego mialam i jak sie juz nauczyl dupczyc to zaczal za innymi latac :P

Gość ona21111
Nie szuka sexu bo jakby szukal samego sexu to dawno by go miał poniewaz jest przystojny i ma ogromne powodzenie, po prostu nie trafil jeszcze na taka z którą chciałby byc na tyle powaznie by z nią sypiać. Czy ty prawiczek nie mozesz przyjac do wiadomosci faktu ze nie kazdy mysli jak ty?

mimo wszystko bede starałsie robic tak aby pierwsza nie była ostatnia bo to by była mega porazka :)

i pierwsza nie musi byc dziewicą :) bo to nie ma znaczenia poprostu bede robił tak abym ja był zadowolony :classic_cool:

Gość ona21111
kazdemu zalezy na sexie bo to bardzo wazne w zwiazku a skoro ty prawiczek myslisz ze dla kazdego faceta liczba partneró u kobiety jest tak wazna to jestes ograniczony. Ja jestem (a raczej mój facet i moi byli faceci) najlepszym przykładem na to ze tak nie jest:)

wiesz jak ja ci zazdroszcze :( oddał bym wszystko aby miec juz kilka dziewczyn

Gość ona21111
wcale to nie prawda prawiczek, ja bylam z facetem co tylko jedna mial przede mna, a jego jakos nigdy liczba partnerów w moim zyciu nie interesowala i nie pytal a wiedzial na pewno ze nie byl to tylko jeden, tak wiec twoj poglad nie jest regula. Creamik no przeciez mozesz miec kilka dziewczyn, w czym problem?

ja wiem ale mówie ci ze z moim niskim poczuciem wartosci to pewnie z trudem kogos poznam