Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co

jak dać facetowi do zrozumienia, że mi się NIE podoba?

Polecane posty

Gość nie wiem co

jak? jakoś niedrastycznie, tylko tak, żeby sie domyślił... Bo chodzi o to, że ja mu się ewidentnie podobam, widzę jak patrzy na mnie, ciągle zagaduje, wysyła smsy, pisze maile... Ja cały czas 'udaję', że tego nie widzę, traktuję go normalnie jak kolegę, znajomego.

Gość nie wiem co
dodam, że to taki typ ciepłej kluchy...

Gość siedzą tu mistrzynie
on może Cię zarzucić ilością adoracji we wszelkiej odmianie , aż się ugniesz pod tą presją , co przy Twojej słabej asertywnosci jest wielce prawdopodobne... :D zatem juz poznałaś swojego przyszłego męża :P

Gość niestety tak bywa.....
niestety niektórzy mężczyźni są mało domyślni... ja od razu jak widzę że facet nie jest mną zainteresowany to odpuszczam a facet niekoniecznie... może się i tak zdarzyć że jak użyjesz już wszelkich prób delikatnie próbujących mu dać do zrozumienia że nie jesteś zainteresowana będziesz mu musiała to powiedzieć jasno i stanowczo

to znaczy chciałabyś go tak częściowo zniechęcić, nie da się. Trzeba prosto z mostu, faceci to prosty gatunek, jak budowa cepa.....

Gość powiedz mu ze jest dla ciebie
jak brat jesli to dobry kolega a jak nie to zacznij mu opowiadac ze sie zauroczylas jakims facetem i zacznij mu go opisywac, tylko tak zeby nie mial watpliwosci ze to nei o nim :D