Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dość

problem z dziewczyną - tabletki

Polecane posty

Gość mam jej dość

Jak namówić dziewczynę do brania tabletek? Ona nie chce, bo stwierdziła, że to niebezpieczne dla zdrowia :o tłumacze jej, że teraz są takie czasy że tabletki nie są niebezpieczne i że to bez sensu, żebyśmy ciągle używali gumek, bo jest w nich niewygodnie :o Już nie mam siły, czy ja trafię kiedyś na normalną dziewczynę :o

Gość fujara zzzz ciebie
ma takie prawo

dorosniej, ozenisz sie to bedziesz mial bez gumek tabletki sa na recepte wiec najpierw do lekarza ...kasa i wizyta w aptece...kasa moze w tym jest problem???

Gość mam jej dość
ale gdzie tam, ja bym płacił, tylko niech ona je zacznie wreszcie brać, bo mam dość tych gumek!

Gość vt
a skąd Ty się urwałeś z tym twierdzeniem, że tabletki anty są bezpieczne?! najpierw się dowiedz na temat, a potem mów.

Gość ghdy
duzo kobiet ma poważne problemy po tabletkach - zanik libido, ciągłe infekcje. nie każdy może przyjmować.

Gość mam jej dość
a dlaczego co druga dziewczyna je bierze i jakoś nie umiera od tego? to jest zwykła wymówka wasza..

Gość mam jej dość
Taka jest prawda, wy byście tylko wymagały :o Nie zdziwcie się, jak was facet zostawi, jak nie będziecie chciały brać tabletek, bo w dzisiejszych czasach to jest już przyjęta norma. Ja też swojej postawie ultimatum, bo widzę, że inaczej po dobroci dogadać się nie można z wami.

Co drugi facet używa gumek i jakoś nie umiera od tego:P A na poważnie, może skoro tak się broni przed tabletkami to zaproponuj jej antykoncepcje transdemalną, czyli plasterki? To wprawdzie też hormony, ale w najmniejszej możliwej dawce, przedostają bezpośrednio do krwi, nie odciążają układu pokarmowego, nie ma tez ryzyka obniżenia skuteczności z powodu stosowania antybiotyków.

Gość mam jej dość
nie, bo te plastry są za drogie, już nie wymyślajcie

Zaraz zaraz...może faktycznie ją zostaw, bo widzę, że Ci wcale nie zależy na niej tylko na seksie, i to w dodatku takim, żeby tylko tobie było dobrze...:(

Gość poj.....ebany
Właśnie plasterki jeszcze gorsze, bo wszystko bezpośrednio przenika do krwi, nie tak jak w przypadku tabletek, które najpierw długą drogę muszą pokonać

Bez przesady...43 pln miesięcznie ta tak drogo? No to kupuj gumki, skoro taniej:P

Gość KiniaKinia__1
Ja bralam przez osiem lat tabletki, tyle lat bylo swietnie 2 lata temu po malej przerwie kieedy zaczelam znow brac to kilka miesiecy bylo OK a potem zaszlam w ciaze, urodzilam blizniaki. Jak widac wszystko moze sie zdarzyc...nawet przy tabletkach. Tabletki nie zabezbieczaja w 100% przed ciaza i kazda dziewczyna i chlopak powinni o tym wiedziec ponadto tabletki nie sa tak bezpieczne dla zdrowia jak mysli wiekszosc ludzi ( a w szczegolnosci facetow..) przyjmowanie ich latami grozi komplikacjami zdorwotnymi - odsylam do lektury internetowej.

Gość poj.....ebany
Bo faceci to świnie.Zamiast mózgu to kutasy mają

Gość mam jej dość
tia.. specjalistki chyba... w internecie kiedyś też pisało, że czasna wołga dzieci kradnie :o tabletki są nieszkodliwe dla zdrowia, inaczej by ich tak powszechnie nie sprzedawano, to chyba oczywiste

Gość anika 8901
Już nie mam siły, czy ja trafię kiedyś na normalną dziewczynę Nie to ty jestes nienormalny to bez sensu, żebyśmy ciągle używali gumek, bo jest w nich niewygodnie zostawiłabym takiego skurwiela bez chwili wachania przyjmij do wiadomosci bezmyslny kutasie ze ona tez ma cos do powiedzenia nie tylko ty

Gość poj.....ebany
to chyba oczywiste że tępy jesteś. Nie ma nic bardziej oczywistego

Człowieku tabletki to są środki hormonalne, więc na pewno nie jest tak, że nie mają żadnego wpływu na organizm kobiety. Zauważ, że są wydawane tylko na receptę, więc można je przyjmować tylko pod kontrola lekarza, to chyba o czymś świadczy? Nie jest to to samo co pastylki na gardło, które można kupić w każdym kiosku.

Gość mam jej dość
nic dziwnego, że co drugą tutaj nikt nie chciał.... a moja jak nie zacznie brać, to sobie znajdę taką co mi pyskować nie będzie

Gość Co to było
tak,plastry za drogie! A ty myślisz że tabletki 5zł kosztują?! Trzeba dopasować tabsy! Nieraz takie za 35-40zł! :O Kurwa,faceci :O:O

Gość anika 8901
i wiesz co postaw jej to ultimatum jak najszybciej, moze wtedy wreszcie dziewczyna przejrzy na oczy i zostawi takiego palanta bo szkoda jej dla ciebie acha i twój nick "mam jej dość" tez o czyms swiadczy

Gość rzeczywiście znajdź taką
która będzie chciała i MOGŁA brać tabletki. Bo nie każda MOŻE - na jakim ty świecie żyjesz, jeżeli nie wiesz, że żaden lek nie jest obojętny dla organizmu i są osoby, którym nawet witamina C zaszkodzi!

NIEMOŻLIWY JESTEŚ CZŁOWIEKU; NIE ROZUMIESZ, ŻE TWOJA PARTNERKA WIE LEPIEJ CO MOŻE A CZEGO NIE, A TE TWOJE WIDZIMIŚIĘ SĄ ŻAŁOSNE. PO DRUGIE ONA MOŻE MYŚLEĆ ŻE MASZ JAKIEGOŚ SYFA :o

Tragiczny jesteś..... Ja się z kolei dziwię, że Ciebie ktoś chciał... Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby facet wymuszał na mnie antykoncepcję hormonalną. Ok, ja akurat sama nie jestem fakna opakowań jednorazowych, ale gdyby mi facet jakieś ultimatum próbował stawiać....

Gość poj.....ebany
On tylko tutaj tak fika, w domu nie ma pewnie możliwości

Gość mam jej dość
te plastry to się do niczego nie nadają, po jakimś czasie się takie robią brudne, bo coś się przyklei, zaczynją odchodzić i nie lubię, jak kobieta ma coś poprzyklejane... działa to na mnie odstręczająco bo by tabletki brała jak każda normalna dziewczyna i nie byłoby sprawy

Gość radzilabym
poczytac o antykoncepsji hormonalnej w necie, a nie naskakiwac na swoja dziewczyna. ja wytrzymalam na tabletkach anty kilka miesi-na poczatku bylam zachwycona, myslalam ze efekty uboczne mni enie dotycza i cieszylam sie ze mi piersi urosly:D ale niestety musialam odstawic i po jakims czasie jak wszytsko wrocilo u mnie do normy to poczulam jaki swinstwo bralam-dodam ze byly dobrze dobrane-pod katem anty jak trzeba. Ale moje samopoczucie-wrecz stany depresyjne, bole glowy, problemy z kontaktami, infekcje. Nie dziekuje, a to sa najmniej grozne konsekwencje zazywania anty. Moim zdaniem jestes ingorantem-twoerdzisz, ze skoro iles % bierze to ona tez moze.... Załamka:0