Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dość

problem z dziewczyną - tabletki

Polecane posty

Gość mam jej dość
widzisz dzika kotka, i pewnie masz faceta, który to mależycie docenia, a nie jak reszta :o

tak on to docenia, ale jezeli cos by mi sie dzialo od nich, sam by mnie zaniósł do lekarza i nie namawial mnie do nich. Poprostu bylam u gina na kontrole i mi przepisala, sprobowalam (bo nie wiedzialam ze mozna byc od tego bezplodnym i sie nie balam) i nic mi sie nie dzieje na szczescie. Jednak gdybym wiedziala jakie sa uboczne to pewnie bym sie dluuuuugo zastanawiala.

Gość pseudo pse
Dzika kotka, a robiłaś sobie badania hormonalne? To, że teraz nic Ci się nie dzieje, nie znaczy, że tak będzie zawsze...Nie życzę Ci źle, ale przed rozpoczęciem brania tabletek powinno się zrobić badania hormonalne. Liczne i cholernie drogie. No ale zdrowie jest najważniejsze..

Gość pseudo pse
mam jej dość, Ty się martw o swój związek, a nie o nasze :)

Gość ech dziewczyny
taka prowokacja, a wy się tak dajecie...

Gość mam jej dość
probowalem jej mowic, bierz tabletki, bo to na cere dobre i tzytzki bedziesz miec, nawet wyprobowalem na sobie i mammiseczke b, wiec bierzcie dziewczyny, i faceci tez,ja sobie sam robie hiszpana teraz

Gość ziimmma
dobrze robi, ze ci nie ulega. moze sprobowac, ale nie kazdem one sluza. np. dla mnie zle dzialay, podwyzszaly cisnienie, a przez to powodowaly bole glowy, a byly to tabletki o minnimalnej dawce hormonów, nby najbezpieczniejszcze.