Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dość

problem z dziewczyną - tabletki

Polecane posty

Gość no ja nie mogę co za...
"Taka jest prawda, wy byście tylko wymagały" I KTO TO MÓWI?! Facet, który chce postawić dziewczynie ultimatum, bo mu niewygodnie :O Dupek z Ciebie i tyle. Szkoda mi jej, że ma faceta palanta który myśli tylko o sobie i swojej wygodzie :O A tabletki niestety na zdrowie wpływają, nie wiem skąd Ci przyszło do głowy że są nieszkodliwe :O Dorośnij, idioto :O

Gość mam jej dość
to niech każda napisze, czy bierze tabletki, czy nie bierze, ale tak szczerze i zobaczymy, kto tu jest w mniejszości...

Gość anika 8901
a moja jak nie zacznie brać, to sobie znajdę taką co mi pyskować nie będzie. w takim wypadku radziłabym ci sie zgłosic do domu publicznego,tam pyskowac napewno nie będą,ale problem jest taki ze bez gumki żadna ci nie da, wiec pozostaje ci ruchnąć jakiegos psa (suke) na na pobliskiem deptaku, w sumie co to dla ciebie za róznica skoro oczekujesz tylko sexu

Gość poj.....ebany
Brałam, zmądrzałam nie biorę

Gość mam jej dość
i jeżeli nie bierzecie, to jak sobie radzicie? codziennie gumki, przecież to jest do niczego nie podobne :o

Gość rzeczywiście znajdź taką
brałam - miałam ogromne problemy ze zdrowiem - włąsnie w związku z tabletkami - przestałam i NIGDY WIĘCEJ

Gość anika 8901
ja nie biore bo nie moge, mój facet używa prezerwatyw i jakos nie narzeka że mu nie wygodnie bo liczy sie z moim zdrowiem dupku

Ja się nie wypowiadam, bo działam odstręczająco:P O Ty zrozum, że tu nie chodzi o to, co robi większość, tylko o to, co jest dobre dla Twojej partnerki. To musi by c jej decyzja bo to jej jej organizm i jej zdrowie. Weź też pod uwagę, że tabletki mogą znacznie obniżyć libido (jeśli oczywiście nie obniży go najpierw Twoje urocze ultimatum). I w końcu...naprawdę uważasz, że to co robi większość jest zawsze słuszne?

Gość brałam tabletki
i nigdy więcej tego gówna!! nabawiłam sie od tego depresji, potem zmieniłam na inne to depresja znikła, ale znikło też libido, masakra normalnie. inna moja koleżanka po roku brania tabletek jest bezpłodna, totalnie zniszczyły jej cały ten układ hormonalny...innej koleżance wyrosły włosy na plecach, może to zabawnie brzmi ale wątpię żeby było zabawne. inna kumpela od czasu gdy bierze tabletki, ciągle ma jakieś infekcje.. to są hormony, a nie cukierki, nie mówię że na wszystkie dziewczyny będą miały złe działanie, ale ryzyko jest duże. i wybór nalezy pozostawiać dziewczynie, bo to jej ciało. niewygodnie Ci w gumkach? tu nie chodzi o wygodę, tylko o jej zdrowie.

Gość klgjdiofhf
napewno masz jakiegos syfa, dobrze dziewczyna robi ze sie nie zgadza

Gość mam jej dość
nie dawno sie przebadałem okazało sie ze mam kiłe, ale co z tego jak mi jest nie wygodnie w prezerwatywach

ja tez bralam ale moj facet sam powiedzial ze jemu bardziej zalezy na moim zdrowiu. takze uwzywamy gumek i jakos nie narzeka ze mu jest zle i mnie zostawi. a widac ze tobie idioto nie zalezy wogole na tej dziewczynie tylko na sexie. to czy bedzie chciala brac tabletki jest tylko i wylacznie jej decyzja. zycze jej zeby przejrzala na oczy i cie zostawila dupku

Gość mam jej dość
żałosny podszyw, nie mam żadnych chorób... a że od tabletek włosy rosną na plecach - kto ci w takie coś uwierzy? taka prawda dziewczyny, że jak nie bedziecie tabletek brac, to nik sie z wami męczyć nie będzie... w główkach się wam przewraca ale widzę, że tutaj większość wyżej sra niż dupę ma, więc żegnam

Po pierwsze nie są bezpieczne... pełno dowodów na to. Po drugie ma do tego prawo, jeżeli ją kochasz to uszanujesz jej decyzje. Jeżeli jednak boi się ze przytyje czy cos po nich to niech idzie do ginekologa (powinien dobrac odpowiednie). Jeszcze jedno, dbanie o własne zdrowie i przyszłość JEST NORMALNE! Jak już mówiłam jeżeli ją kochasz to zrozumiesz jej decyzje i powinieneś też dbać o jej zdrowie, a nie tylko o własną wygode podczas stosunku ;/

Gość brałam tabletki
widzę, że autor jest specjalistą od hormonów :D słabo mi się robi na myśl o takich ignorantach, wiedziałam że uczepisz się tych włosów na plecach. tak naprawdę działanie hormonów na organizm ludzki ciągle jest niezbadane i przyjmowanie tabletek latami, codziennie, nie może pozostać bez wpływu na organizm.

po co wymieniac skutki uboczne skoro autor to ograniczony ignorany do ktorego nic nie dociera :o

Gość dwa w jednym
sam wpierdalaj te tabsy niedojrzały złamasie:O

Rzeczywiście laavia, pewnie napisał to jakiś niedojrzały osobnik. Seks nie jest zabawa dla dzieci :) jak nie wiesz panie co to tak na prawde anty to wes juz lepiej poczekaj az dorosniesz. Z powazaniem... Dzika Kotka :)

Gość brałam tabletki
wszystkie moje byłe dziewczyny brały i nie miały z tym problemu, więc widać baby takie mądre tylko na forum... a jak facet tupnie nogą, to potulnie robią co każe :o

Gość mam jej dość
to ja byłem, mam jej dość, nie ten pseudonim skopiowałem

Gość brałam tabletki
autor mi przypomina rozpieszczone dziecko, które tupie noga i płacze, że inny chłopczyk dostał lizaka, a on nie :)

mam POMYSŁ!!!! niech sie autor podda wasektomi, bedzie juz zawsze bez gumki i bezpiecznie!!!! to jego zdrowie wiec ciul z tym, on dziewczynie kaze sie truc tabsami to niech mu ciachnał nasieniowód i po bólu:) to jest rozwiązanie:) idealne!

no i bedzie miał wygonie wreszcie:D:D:D:D co za ćwok... to jest decyzja partnerki czy bedzie brała tabsy czy nie, ty mozesz zdecydowac sie na cos po swojej stronie moj drogi, poddaj sie wasektomi i bedziesz miał full wygode, no i nie bedzie problemu z ewentualna ciaza ktora sie nawet przy tabletkach zdarza!

Gość kajkabajka
Autorze wypowiedzi - moim zdaniem, z całym szacunkiem ale masz jakąś obsesję. Nie widzisz nic, nie dociera do Ciebie nic, ciągle żyjesz wokół jednego problemu jeśli chodzi o Twój związek - tabletki antykoncepcyjne. A gdzie miłość, zrozumienie, troska o drugą osobę, o zdrowie. To nie jest prawda, że co druga dziewczyna bierze tabletki, mam wiele koleżanek i prawie żadna będąca w związku nie stosuje tego typu zabezpieczenia. Lekarze są skorumpowani, często wcisną lek, za promocję którego zami dostali forsę. Ja tak miałam - chodziłam do babki, miała różne foldery, plakaty - wszytsko dotyczące jednego producenta i jednego rodzaju tabletek, które oczywiście mi przepisała - jako tolerowane bardzo dobrze przez organizm. Przez 2 kolejne lata leczyłam się ze skutków półrocznego ich zażywania. Ale to nie znaczy, że komuś innemu nie będą służyć....Jednak żadne nie są obojętne i dziewczyny potem mają długie lata po odstawieniu tabletek - problemy, np z zajściem w ciążę. Ten temat w ogóle świadczy, że jesteś kompletnie niedojrzały, a miłość sprowadzasz do seksu i własnego wygodnictwa. Żal mi tej dziewczyny.

Słuchaj dzieciaczku! Biore tabletki, nic mi po nich nie jest, dobrze sie czuje i maja na mnie dobry wpływ - przyznaje. Jednak, nie dziala tak na wszystkich. Przyznaj ze masz ją w dupie i chcesz sobie tylko poruchac bez ograniczen, bo nie szanujesz tego ze ona ma prawo wyboru jak kazdy z nas. Chodzi o jej zdrowie. Dobra jedni moga, inni nie i co? Chcesz zeby twoja "ukochana" zaryzykowala i bycmoze cierpiala? Raczej jej nie kochasz ;/

Gość mam jej dość
a mi żal waszych chłopaków (chociaż pewnie ich nie macie)... dbam o swoją dziewczynę, miała zawsze wszystko pod nos podtykane... moim dziewczynom nigdy niczego nie brakowało, a że nawet wzamian dobrego seksu nie daje, to niestety trzeb się pożegnać... radzę nie czytac glupich feministycznych gazetek, bo robia wam pranie mozgu... moze to i prawda, ze jakies tam sa skutki uboczne, ale czasami sie trzeba poswieciec, jak sie chce miec faceta i inne wygodny, nie da sie tylko lezec i pachniec