Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara 34

nienawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dagmara 34

jestem mezatka od 10 lat. i te 10 lato pomylka, wiem ze pozno doszlam do tego wniosku ale lepiej pozno niz wcale. Niewiem czy On ma kochanke ale tak bardzo sie zmienil ze ja juz nie mam sily z nim zyc. Teraz siedze i placze bo nie ma wlasciwie dni i chwili zeby nie robil mi przykrosci. nie che miec dzieci, jest strasznie chytry. wszystko co zrobie jest zle, we wlasnym domu na kazdym kroku czuje na sobie jego wzrok pelen zlosci na mnie:( zlosci za wszystko, nwet za to ze nie wylaczylam swiatla albo wlaczylam nie to co potrzeba.jak dalej zyc z kims takim, z kms kto jest strasznym egiosta i kto mysli tylko o sobie i swoim tylku?Nie pamietam juz kiedy spalismy razem, o milych slowach dla mnie nie wspomne. powiedzcie warto poswecac swoje lata na zycie z kims takim????????

Gość jeśli nie macie dzieci
to chyba nie warto się męczyć z osobą ,która cię nie kocha

to co nie wiedział co brał????? niektórzy faceci sa dziwni.... ale ja słyszałam historie teraz juz eks malzenstwa ze kobita była tak zrozpaczona ze maz sie juz nie interesuje i ma ja w dupie ze zaczela sie zastanawiac co moze byc tego przyczyną i "zgadła" ze moze powiekszenie tzytzów uratuje malzenstwo wiec tak zrobiła a facet jak to zobaczyl to jeszcze tego samego dnia uciekl a ona sama została z para wiekszych tzytzków :D jak sie okazało gosciu nie mogl z nia wytrzymac bo byla nudna jak kupa gówna a on z czasem przy niej psychicznie wypłowiał

Gość yuetarse
dagmara 34 powiedz gdzie mieszkasz? Natychmiast przyjadę, zabiorę Cię do innego miłego otoczenia. Zapewnię byt i zamieszkanie. Reszta do uznania.