Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

powoli mam was dosyć

Polecane posty

jedna nie była do końca normalna druga to już całkiem pojebana czy Wy kobiety w ogóle wiecie o co wam chodzi ?? bo mam wrażenie że nie znowu walnęła focha chuj wie o co i tyle i mam się domyślać wiedziałem że będzie problemowa ale powoli mam dosyć

jak nie przestanie czepiać się to dam sobie na luz i w dupie mam związki chyba powinienem być sam i skupić się na czymś

w tym problem że nic się nie stało jeśli tylko wspomnę o innej kobiecie w jakim kolwiek kontekście to wali focha ale spoko drażniło ja to więc unikałem wspominania o innych kobietach tylko ze ona może gadać o innych facetach i to jest normalne bo to koledzy więc w końcu powiedziałem jej ze nie podoba mi się to wybiórcze zachowanie no i się dopiero sfochowała podaj nr. konta to Ci prześlę ta piątkę

yyy dobra, jakaś nielogiczna istota :o widocznie ma bardzo zaniżoną samoocenę, bo jest zazdrosna, jak mówisz o innych dziewczynach i chce się dowartościować, dlatego sama mówi o innych facetach... może jej w ogóle komplementów nie mówisz... a zresztą nie wiem, baby sam głupie :P

to że jest nielogiczna to zauważyłem ale spoko i tak mało jest normalnych na tym świecie to że niedowartościowana też zauważyłem i prawie jej komplementy ile wlezie to ze przed okresem jest nieznośna da się przemilczeć ale powili mnie to meczy bo za każdym razem jak przywali focha to siedzi na gg i gada z kolegami co mnie zaczyna wkurwiać

ale to chyba będzie to: zaniżona samoocena i kompleksy... bo widzisz, skrytykowałeś ją czy tam zwróciłeś jej uwagę i pewnie już się czuje dotknięta i jej przykro...

nieznosze ludzi co ciągle maja focha, nierozumiem jak to tak można. lepiej wyjaśnić przecież.

oj, to ciężka sprawa, ona naprawdę musi mieć całe stado kompleksów, skoro tak odreagowuje... widocznie sama przed sobą musi ciągle coś udowadniać.... (to już 3 rada, razem 15 zł :P)

Gość kkklal
piąte koło bo nie masz traktować kobiety jak szmaty tylko po prostu mieć w dupie fochy każdej kobiety. Są te bardziej zfochowane i te mniej ale w fochach chodzi o jedno : O sprawdzenie, jaką ma władzę nad Tobą ! Wiec w Twojej TRZEŹWEJ ocenie jest to czy kobieta ma racje czy nie, jeśli ewidentnie dziewczyna pogrywa w kulki to powienenś po prostu się wkurwić i nie, nie być agresywnym, być tylko wkurwionym i pokazywać jak mało Cie obchodzi sfochowana dziewczyna, a na co dzień wystraczy nie reagować na drobne fochy obracaj je w żart lub śmiej się z nich i właścicielki. Powiem Ci tak dziewczyna która szanuje swojego faceta nigdy się niesfochuje z byle powodu, ale wpierw trzeba zapracować na ten szacunek

Yyyy ja tam wiem, czy to szacunek... to raczej uraziłeś ją, bo nie czuje się pewna siebie... odczekaj trochę, przecież nie będziesz jej przepraszał, bo nie masz za co

Piąte koło, przybij łapę bracie , świetnie Cię rozumiem. Tak to już jest z tymi kobietami. Czasami w ogóle ich nie rozumiemy, ale chyba to też w nich nas pociąga. Lubimy odkrywać, lubimy zdobywać, ... lubimy cierpieć? Nie ostatniego to chyba jednak nie lubimy, ale czasami i tak bywa.

ale ja tak robię nie reaguję na fochy bo wiem że jak będę przepraszał chuj wie za co to berdzie masakra ale powoli mam dosyć a to że jest zakompleksiona to widać bo jest bardzo ładna a codziennie powtarza że nie może na siebie patrzeć ma idealną figurę a twierdzi że jest za gruba choć dla mnie raczej jest ciutkę za chuda

to widzisz co jak maja sie jej słowa do rzeczywistości:) -- śmieszą mnie takie dziewczyny co się obrażają o inne bo facet nanie spojrzał..

Gość osoba_trzecia
oj czeka cie z nią bardzo ciężkie życie - jeśli ma ze sobą takie problemy, to nie licz na to, że jest jakaśmetoda, żeby jej szybko rozwiązać - współczuję :(

piąte koło, heh widzisz, ja ją trochę rozumiem... po prostu z taką dziewczyną musisz postępować jak z jajkiem, jeśli chcesz ją z kompleksów wyleczyć, a coś widzę, że Ci może cierpliwości nie starczyć... powiesz jedno słowo za dużo, a ona nie tylko obrażona, co dotknięta... już myśli sobie, że jest jakaś dziwna, że pewnie zaraz ją rzucisz itp.

"jeśli tylko wspomnę o innej kobiecie w jakim kolwiek kontekście to wali focha ale spoko drażniło ja to więc unikałem wspominania o innych kobietach tylko ze ona może gadać o innych facetach i to jest normalne bo to koledzy" Hehe, skąd ja to znam. Tylko, że kobieta która mi walnęła fochem nie jest moją kobietą i nie chce nią być, więc ... To dopiero jest pokręcone :).