Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka90009

Dziewczyny jestem w szoku ! D

Polecane posty

Gość anulka90009
Nie jestem otępiałą cipą!! :( Jestem po prostu podniecona moim pierwszym stosunkiem! Nawet nie wiecie jak ja się raduję. Po za tym wczoraj w nocy przeżyłam swój pierwszy raz z prysznicem było bombowo. To było tak: Najpierw tak leciutko na cipkę lałam wodą i to tak mnie podnieciło że zwiększyłam moc i Ahhhhhhhhhhhhhh.. polecam:):)

Gość anulka90009
Podszyyyw :D Nuda jest jednak główną przyczyną głupoty :)

Ja mniałam podobna sytuacje ze swoim facetem to mu minie !!! badz tego pewna jedno dnia gdy bylam ze swoim facetem na poczatku kochalismy sie 9 razy SZCZERZE!!!! ALE Z CZESEM TO MIJA KORZYSTAJ PUKI MOZESZ BO POTEM BEDZIE CI TEGO BRAKOWAC LUB OGRANICZ GO ZEBY POZNIEJ BYL TAK SAMO DOBRY JAK DO TEJ PORY !!!! POZDRAWIAM

Gość fdsssssss
ściema

Gość anulka90009
dzięki Paula :) Ciężko jest to ograniczyć heheheh :):):) Ale jak mówisz, że później będzie mniej, to nie chcę się przyzwyczajać :P :)

Gość Maksik
Ponawiam pytanie - czy on się 10 razy spuścił w Twoją rozklapcianą szparę czy( w co nie wierzę) pół godziny mechanicznie dymał Cię bez wytrysku?

Gość bardzo możliwe że
albo tak się nayebał prochami, że sra nimi, bo cudów nima :D

Maksik a Ty nie potrafisz wsztrzymaś sie z finałem przez pół godziny?

Gość anulka90009
Maksik w Twoją rozklapcianą szparę - nie miałeś styczności, nie oceniaj. pół godziny mechanicznie dymał Cię bez wytrysku - nie umiesz wyrażać się z ODROBINĄ kultury i dojrzałości ? Powtarzam, było 10 razy. 30 minut SEKSU, wytrysk, 5-10 minut przerwy. Takie trudne to dla ciebie do zrozumienia? Ile masz lat, 16 ?

Gość anulka90009
brum jak widze te wypowiedzi to mnie słabi. A ja u Ciebie, o ile moge spytać ? :)

IDIOCI !!!! SKORO JESTES FACETEM I NIGDY TEGO NIE DOSWIADCZYLES WIDOCZNIE TROCHE JESTES MALO AKTYWNY !!!! I JA NIE POWIEDZIALAM ZE ZROBIL TO W PRZECIAGU 30 MIN I CHU.... CIE TO POWINNO OBCHODZIC A JESLI MASZ COS DO MOJEJ CIP.... MOGE WYSLAC CI ZDJECIA TO SIE ZDZIWISZ KOLEGA TAKIEGO CZEGOS JESZCZE NIE WIDZIALES I JA MYSLALAM ZE TO FORUM DLA PAN ALE JESLI LUBISZ SLUCHAC O TAKICH RZECZACH OKEJ A MOZE NIE BAWEM ZROBISZ SOBIE OPERACJE PLASTYCZNA I Z TWOJEGO PTASZKA ZROBI SIE PACZEK RÓŻY???? HAHAH POZDRAWIAM

Gość anulka90009
Domyśliłam się. Chodziło mi o to, czy miałaś takie przypadki :)

dziewczyno, ja nie spotkalam sie nigdy z kims kto by tak NIE mogl wiec nie wiem czemu piszesz ze zazdrosnicy :> swoja droga to Tobie sie dziwie ze jestes w szoku. ja w tym nic szokujacego nie widze i wspolczuje poprzednich partnerów :O 🖐️

PRZESTANCIE MECZYC TA DZIEWCZYNE PYATNIAMI ILE MA LAT JESLI JEST NA TYLE DOJRZALA I SADZI ZE NADSZEDŁ TEN CZAS NA SEX TO JEJ I TYLKO JEJ SPRAWA !!!!! A SKORO JEJ FACET O ILE SIE NIE MYLE MA PONAD 30 LAT TO ONA NAPEWNO JEST TEZ PO 20 A WIEC NIE OSADZAJCIE LUDZI TYLKO PO TYM CO PISZA !!!!! A TOBIE KOCHANA RADZE WIECEJ NIE PISAC JUZ NA TEN TEMAT SAMA WIDZISZ ZE IDIOCI (MEZCZYZNI)SADZA O TAKICH RZECZACH MALE DOSWIADCZENIA ZE STRONY KOLEGI KTORY PISZE TAK WULGARNIE O NASZYCH NARZADACH SWIADCZY TYLKO O TYM ZE JEST ALBO PRAWICZKIEM ALBO NIE UMIE ZAJAC SIE KOBIETA !!!!!

Gość anulka90009
mesmerized a widzisz, ja się spotykałam tylko z takimi typami panów, którzy własnie aż tyle i az tak NIE mogli. I z tego co pisze brum, ona też. Stąd pytanie :)

Droga Paulo - wciśnij guziczek z napisem "caps lock" na klawiaturze.

JESZCZE BRAKUJE TEGO ZEBYS MOWILA/MOWIL MI CO MAM ROBIC DROBNA PRZESADA !!!!!I ODPUSC SOBIE DROGIE DZIECKO !!!

Brum, ja mam już 38 lat, więc na pewno tyle razy nie dam rady. Nie próbowałem sprawdzać ile razy pod rząd, maks to było 3 razy z przerwą 20-40 minut oraz weekendowy seksik (z dłuższymi przerwami) z 7 stosunkami. Ale oczywistym jest, że 20-letni napalony chłopak może dużo więcej. Stąd się pytam, ile chłopak autorki i ona sama mają lat.

Gość anulka90009
Paula i tak zrobie, kończe mój udział w tym temacie :P Co się dowiedziałam, to moje :) A z kulturą i dojrzałością tutaj to ciężko :) Kilka normalnych ludzi a reszta zakompleksione baby i szczeniaki (ale mnie za chwile pomaranczowi zjadą, ojej :P ) A gwoli ścisłości ja mam 25 a mój partner jest przed 30. Trzymajcie się dziewczyny :) Brum :* Paula :*

Gość anulka90009
Wredniak skąd ten nick :D Ani nie wredny ani nie paskudny :P:)

Dziękuję Ci Wredniaku za wyczerpująca odpowiedź. Dokonam teraz jej analizy.

Gość paula przestań ty się drzeć
jestem chłopakiem, normalnym , a nie żadnym kosmitą i w gadkach między chłopami w wojsku, nigdy nie spotkałem się z takim yebaką, coś ci się przer- doli dziewcze, drogie

DOBRZE ROBISZ ZACHOWAJ TEMAT DLA SIEBIE JAKBYS MNIALA JAKIES PYTANIE MAIL JEST WIDICZNY Z MILA CHCECIA SLUZE POMCA !!!!

Paulo - przeczytałam regulamin forum i tam jest napisane, że pisanie drukowanymi literami oznacza krzyk. Wydzierasz się na nas kobieto.