Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róbta co chceta inaczej

OWSIAK - nie mój idol

Polecane posty

a jak ktoś mknie ze stadem baranów na WOSP to jego sprawa, nawet nie musi się tym chwalić :)

jeśli chodzi o seks - to jestem również kochający inaczej. Ot, tak już mam

Gość klikwp
Trwa coroczne wielkie ogłupiactwo. I najzabawniejsze jest to,że głuptaki są tak wytresowane,że same proszą się żeby ich golić. I dopiero jak zbliża się koniec miesiąca to jęczą,że im brakuje pieniędzy. To samo przy okazji wyborów. Ida sobie zagłosować. A na co głosują? Nie wiedzą.Wiedzą tylko ,że on tak ładnie śpiewa i tańczy. I cuda obiecuje. I potem znowu płacz ,że tak źle rządzą. Ot głuptaki. A ogłupiactwo trwa w najlepsze,główny maher za chwilę straci głos.Ale wszyscy szczęśliwi ...

Gość zbyszekf
Ta cała Orkiestra to patologia. Wstyd mi, że sam współorganizowałem kiedyś te spędy i dla tego wiem coś o tym. Zastanawiam się jaki kolejny rekord osiągnie ogłupiona młodzież na Orkiestrze Owsiaka w wypitym alkoholu, pękniętych prezerwatywach, niechcianych i poczętych dzieciach, spłodzonych przez zaćpanych młodych ludzi, którzy później wyskrobią nienarodzone? Więc światełko jest do piekła a nie do nieba a żebracy zbierający na satanistyczny Woodstock niech spadają razem z SLD i PO. Owsiaki-buraki wysyłają światełko do piekła a nie do nieba, śmiejąc się z naiwnych oraz robiąc kosmiczną wodę z mózgu polskiej młodzieży. Róbta co chceta ma przecież ordynarne, cele polityczne a nie społeczne. Zbieranie pieniędzy(żebranina głównie pod kościołami i nachalne wciskanie serduszek) przez Owsiaka ma właśnie ukryte takie cele. Przy okazji pomocy słabszym (jest to zawsze głośne i nośne, medialnie) uprawia się anarchistyczną politykę lewacko-liberalną róbta co chceta, demoralizując młodzież. Owsiak to taki polski Che Guevara uprawiający ordynarną politykę także na terenie szkół, przy pomocy wielu lewicowych nauczycieli i ogłupionych uczniów, podobnie jak robił to komunistyczny ZSMP za czasów PRL. A nadto wszystko robi się te imperki Owsiakowe po to aby chyba rozszerzać narko-biznes w polskich szkołach i uczelniach. Mnogość wykrytych i osądzonych afer z udziałem mafii i tuzów lewicy potwierdza tą tezę. SB-mafie finansowo wspierały od zawsze polskie lewactwo. Czemu tak słabo reagują na to draństwo samorządy? Spędy Owsiaka są organizowane głównie przez te same środowiska lewicowo-liberalne, które organizują parady miłości dla homoseksualistów i nagminnie spotkać tam można ludzi lewicy i PO, których wielu osobiście znam.