Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdddsdfdfdf

nasz klasa chyba juz tam wiecej nie zajrze....

Polecane posty

Gość ffdddsdfdfdf

nigdy nie moge wyjsc z podziwu jak brzydsze ode mnie dziewczyny, kolezanki ze szkoly juz dawno znalazly sobie faceta, meza a ja wciaz sama!!!!!

Gość ale one i bez n-kl wyszly
za maz, co ma jedno do drugiego

Gość ffdddsdfdfdf
no wiem ale czemu ja mam takiego pecha i nie moge znaleźć tego wlasciwego faceta. mam juz prawie 25 lat

.....moze "ten wlasciwy" przeszedl Ci kolo nosa?:P Dodam,ze mam kolezanki,ktore maja ponad 30 lat i nie maja facetow....pociesz sie hehe....jescze wszystko przed Toba:) ....nie patrz sie na innych tylko na siebie:)

Gość ffdddsdfdfdf
ok dzieki za pocieszenie :)

Widzisz, ja na przykład mam prawie 24 lata, byłem w zwiazku przez 6 lat. Tydzień temu ona mi podziękowała. Ja odkąd ją poznałem wiedziałem że to z nią chce przeżyć całe zycie. Jest tak do tej pory. Zostałem sam. Nigdy nie chciałem utrzymywac żadnych przyjaźni bo kazda chwilę wolałem spędzać z nią. Dodam że nie jestem jakimś wyalienowanym indywiduum. Raczej należe do osób które staraja sie być duszą towarzystwa, zawsze jakiś żarcik w zanadrzu, dobry humor, z kobietami problemów żadnych, bajera opanowana prawie do perfekcji:-) I co mam teraz?? Jestem sam jak palec w murzyńskim dupsku na środku pustyni. Będzie lepiej więc się nie łam:-) powtaram to w kółko i jakoś jest... :-/

Gość ty sie ciesz dziewczyno
!!!!! ja majac 20 lat wyszlam za ma, a teraz jestem w twoim wieku i planuje rozwod:O

A ja bym chciał. Tzn sie ożenić oczywiście :-) We dwójkę zawsze raźniej. Wolę mieć jedna zawsze przy mnie niż 5 przyjaciółek... Może powiecie że w tym wieku trzeba się bawić i szaleć, lecz moim marzeniem jest założenie rodziny i to w niedługim czasie. Tzn takie było założenie, plany jak widać nie do końca poszły jak powinny...

Gość ffdddsdfdfdf
"Jak nie chcesz wchodzić na NK to wejdz na ZK ." a co to jest ZK? no sama nie wiem, ja praktycznie cale zycie bylam sama, jestem dosc niesmiala :( chcialabym miec kogos, ale w sumie sama juz nie wiem. moze samej nie jest tak zle. moze gdybym byla dusza towarzystwa to nie mialabym takiego problemu jak teraz i juz dawno bym byla np. mezatka

....mnie tez sopecjalnie nie speszy sie do zmiany stanu cywilnego chociaz czesto slysze zdanie "Kiedy bede sie bawic na Twoim weselichu?":P:P aaarekkk -- wspolczuje:/ " Będzie lepiej więc się nie łam powtaram to w kółko i jakoś jest... :-/" Musi byc zle aby bylo dobrze:P

Gość ffdddsdfdfdf
a ile masz lat Angel??? masz kogos w ogole? u mnie to pewnie wszystko przez ta niesmialosc :/ nic nie przeszlo mi z wiekiem, a jest chyba jeszcze gorzej

mam 25 lat i od ponad 4 lat jestem w zwiazku....burzliwym musze dodac:P ...nawet czasami zastanwiam sie czy to na pewno TEN WLASCIWY facet:P:P

***AnGeL*** dzieki :-) Teraz może być tylko lepiej:-) Cel jest jeden, znaleźć kobietę w której zakocham się po uszy (z wzajemnością oczywiście) i zapomne najpiękniejsze lata mojego życia... A Autorka topicu niech sie tez nie łamie!! :-) Początek roku kijowy czyli limit nieprzyjemności wyczerpany w pierwszej połowie stycznia!!! Reszta roku będzie coraz lepsza... Bedzie. Na pewno.

Gość ffdddsdfdfdf
jasne, szczegolnie, ze nie ma sie nawet zadnych perspektyw na poznanie faceta :o ech trzeba sobie jakos z tym poradzic

Wg.mnie zwiazki,ktore zaczynaja sie majac nascie lat nie wytrwaja dlugo bo czlowiek musi sie wyszalec a jak tu sie wyszalec jak majac np.16,17,18 lat poznaje kogos i jest z kims dlugo i pozniej tak czy tak zwiazek rozpadnie sie chociaz znam jedna pare,ktora poznala sie majac 16 lat i do dzis sa ze soba ale to tylko jeden wyjatek od reguly:P aaaarek piszesz,ze chcesz siezakochac itp...ale Ty nadal jetses zakochany, przeciez ona zostawila Cie nie dawno......rany musza sie zagoic a na to potrzeba czasu

autorko ale dlaczego zakladasz,ze nie ma pespektyw na poznanie faceta??? ...siedzisz ciagle w 4rech scianach??:/ ...nawet przez czat mozna kogos poznac:)

Gość ffdddsdfdfdf
no ja jakos nigdy nie mialam potrzeby zeby sie 'wyszalec'

***AnGeL*** masz pewnie racje z tym że ją kocham nadal ale "PODOBNO" najlepszym lekarstwem na nieszczęsliwą miłośc jest... nowa miłośc. Niby głupie to trochę ale inaczej nigdy nie pogodze się z tą strata i będę katował się w nieskończoność. Po co mysleć i się zadręczać skoro nie można nic zmienić... Nie szukam nikogo "na sztuke", mam szczere intencje i tym bardziej nie chcę nikogo wykozystać ani mścić się na przedstawicielce tej samej płci co Ex. Kurde głupio to zabrzmiało :-) dla jasności ona jest kobietą:-) Po prostu nie można sie załamywać i tracić wszelkich marzeń, a to było tym największym. Skoro nie moge z tamtą to na co czekać...

Gość ffdddsdfdfdf
tak sie sklada, ze wlasnie siedze praktycznie caly czas w 4 scianach, a czatowac juz mi sie odechcialo, nie wierze w 'milosci internetowe'. wiesz ile sie juz nagadalam z gosciami? a i tak nic z tego nie wyszlo

Przepraszam Autorkę że tak się wepchałem do Twojego tematu:-) Uważam że nie można uciekać od ludzi, człowiek jak siedzi sam to myśli różne głupoty. Powiedz jednak szczerze że cieszę się że weekend już się kończy.

Gość ffdddsdfdfdf
spoko pisz sobie :) mi juz i tak nikt nie pomoze... :p

Gość ffdddsdfdfdf
nie mozna uciekac od ludzi ale co z tego jak wsrod tych osob co znasz nie ma tej wlasciwej :(

Oj tam zaraz nie pomoże... zawsze raźniej w grupie:-) Chociaz przypomniało mi się powedzonko... skini w grupie, równi kupie:-) Nie bierzcie tego do siebie, to było tylko tak apropos :-)

No oczywiście szukac i cierpliwie czekać, no kurde sama widzisz że układa sie nawet osobom duzo mniej fajnym jak my tutaj na tym fourm. :-) Poczekamy i się doczekamy!

Gość ffdddsdfdfdf
ze razniej to prawda, wiem ze na tym forum duzo takich jak ja :)

Gość ffdddsdfdfdf
jasne, ze dziesiec lat moze i sie doczekam. na razie jest jak jest i pewnie szybko sie nie zmieni