Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdddsdfdfdf

nasz klasa chyba juz tam wiecej nie zajrze....

Polecane posty

Wiesz tu nie chodzi nawet o wspólne użalanie się ale zawsze to co innego niż gapić się w tv lub sufit (nie wiem co gorze). Pogadac zawsze miło szczególnie jeśli ktoś chce słuchać :-)

powrocilam do Was:):) Hmmm....aaarek ale jak Ty mozesz pisac,ze na zlamane serce dobra jest nowa milsoc......przeciez Ty nadal kochasz swoja kobiete, no ex kobiete....tydzien tylko minal od Waszego rozstania sie:/. Poza tym musialo cos byc nie tak skoro zostawila Cie:/Nie ma dymu bez ognia. Autorko,widze,ze chcesz "na gwlat" miec faceta ale to tak nie odbywa sie:/ Ja tez bym chciala wiele i co z tego...zycie plata Nam rozne fogle i czesto one Nam sie nie podobaja:/

Gość jak ozdyskać
utracone konto na naszej-klasie>?

Wiecie, kiedys już mieliśmy "separacje" też ona odeszło. Wiem co wtedy wyprawiałem... Stawałem na głowie by wróciła, wariowałem, robiłem z siebie błazna, błagałem, prosiłem i przepraszałem. nawet do jej nowego pojechałem z odwiedzinami. Jak gówniarz. To było rok temu. Po tym jak się zeszliśmy rewelacji nie było. Tzn starałem się jak mogłem, lecz ona była inna, niedostępna, nie potworzyła się i nie umiała się znowu zaangażować. Wiedziałem że prędzej czy później nastąpi to, co nastąpiło. Wiem że straciłem ją bezpowrotnie, lecz staram się uszanoać jej wolę. Statam się jak moge utrzymac w sobie spokój. Nie chcę dopuścić do takiej sytuacji jak rok temu. Może chcę uciec przed bólem, cierpieniem. Możliwe. Teraz zrozumiałem że chcę pójśc na łatwiznę i przeskoczyć pewien etap... Ale czemu nie? czy musze się zadręczać? Lepiej od razu zacznę się rozglądać za Nową Panną... Robię to poniekąd wbrew sobie, lecz myslać na spokojnie dochodze do wniosku że tak będzie najlepiej. Nigdy nie maiłem innej na boku, prócz przelotnej znajomości w trakcie poprzedniego pólrocznego rozstania.

Gość bze
"no wiem ale czemu ja mam takiego pecha i nie moge znaleźć tego wlasciwego faceta" moze to brzydsze kolezanki wiedza, jakich facetow szukac a jakich unikac? Nie zwalaj wszystkiego na pecha 💤

aaarek lepiej znajdz sobie kumpli a nie nowa panne bo to nie wypali:P:P Oki doki ja juz mykam....milej nocki zycze i klikania:D

pani_najs Tak w ciemno chcesz się zdecydować?? Nie boisz się że swoim czarem i urokiem osobistym Cię ubezwłasnowolnie??? :-)

no pewnie.... :D wystarczylo tylko, ze zobaczylam slowo 'Slupsk', przeznaczenie jak nic:D:D

noo..... powiedzmy, ze prawie ze slupska:D ale nie ciesz sie za bardzo.... facetow nie lubie:P

a propo naszej klasy:D mi sie wydaje, ze to targowisko proznosci.... chwala sie tam wszystkim czy sie da:D bardzo nieladnie:P wiec mezami tez sie pochwalily, ale przeciez.... autorko tematu, nie musisz sie martwic, bo nie wiadomo czy sa razem szczesliwi:D tak wiec mozesz dalej wchodzic na nasza klase:P

Tak najczęściej jest na naszej klasie, ale mimo wszystko to co widac może dac do myślenia i dołowania się... taki fakt. Czego oczy nie widzą tego sersu nie żal... Pani_Najs, czemuż to facetów nie lubisz??

bo faceci to dupki..... nie dosc, ze polowa z nich ma 150cm wzrostu i wazy 49kilogramow to druga polowa ma ogromne problemy z otrografia, nie wie co to ksiazka, do kina na film nie pojdzie bo 'se z neta sciagnie' i w ogole..... a ja tylko sie w kolko zastanawiam 'gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni...??' :D

Gość autorko może Cie pocieszę
aczkolwiek jestem zalogowana na NK, nie udzielam się, jest mi bardziej potrzebna do "śledzenia" i kontaktów z moją rodzinką mieszkającą za granicą... Ale moja siostra - na NK przedstawia zdjęcia z Włoch, Hiszpanii, Paryża... Zdjęcia super!!! Koleżanki zazdroszczą . A bohaterka tych zdjęć owszem odwiedza te miejsca ale z 3 cudzych dzieci - jest po prostu nianią. Owszem, nic w tym złego, ale po co się chełpić??? Nawet zdjęcie z przystojnym facetem ma na tle jakiejś zabytkowej ruinki, niestety to zdjęcie jakiegoś przypadkowego gościa... A tak na marginesie - mój brat też mieszka za granicą, dobrze mu się wiedzie i na NK żadnych zdjęć nie przedstawia...

Ja akurat wiekszych problemów z ortografia nie mam, ale dysgrafię mam i sam siebie nie zawsze moge odczytać :-) Wzrost 181, waga, która podałas pomnóż przez dwa. Książek faktycznie niewiele przeczytałem lecz zainteresowania raczej mam wszechstronne, Generalnie z czytania to raczej prasa codzienna i focus. Apropos filmów "co se ściągne z neta"... faktycznie wolę obejrzeć w domu, np na laptopie w łóżku, z bliską osobą, z jakimś winkiem, może jakaś świeczucha w tle... Ma to swoje uroki:-) Nie wiem czemu to napisałem, ale jakoś chciałem się ustosunkować do Twojego postrzegania płci piekniejszej:-) Absolutnie nie jest to reklama, kryptoreklama, antyreklama ani chwyt marketingowy:-)

Gość ale kobiety starzeją się 5 lat
szybciej, to autorka tez tak jakby miała 30 lat już

Gość czemu CZEMU
myślicie, że NK to taka agencja matrymonialna? że obcy zaczepiają tam przystojnych facetów, ładne kobiety? ja nie mam konta , to nie wiem a że mój eks ma, to się boję

Czy kobiety starzeja się szybciej to nie wiem, wiem natomiast że każdy kto unika ludzi, sziedzi sam w domu i użala się nad swoim losem prędzej czy później zdziwaczeje i może przyjść taki dzień że droga do normalnego związku i szczęścia będzie całkowidze nie do przebycia...

najgorsze jest to, ze podobno na swiecie jest tyle kobiet, ze na jednego faceta wypadaja trzy:D bedzie trzeba sie bic chyba.... :D ale orientacje zmienic.... :P

Zapewne dla każdej wystarczy, ale oczywiście liczy się kolejnośc zgłoszeń:-)

Cała ta NK już się przejadła, a jeśli chodzi o znalezienie tam faceta czy kobiety to wątpię bardzo.

Gość rebeckass28
mnie też czasami dobija caała ta nasza klasa, tez jestem sama, nie mam partnera, ... większość koleżanek i kolegów jest już dawno po ślubie, mają dzieci, własne mieszkania, a ja jak zaczne się z nimi porównywać to blado wychodzę w tym rankingu. ale:) mam postanowienie na ten rok : NIE PORÓWNYWAĆ SIĘ Z INNYMI :D