Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewastacja

wszystko mi się uda

Polecane posty

Gość dewastacja

postanowiłam. wszystko mi się w tym roku uda. wstaję rano, idę do łazienki, patrzę w lustro w swoje straszne zaspane odbicie, uśmiecham się szeroko i mówię "ten dzień będzie naprawdę udany". kładę się spać i mówię "dziękuję za udany dzień!". przed kolokwium, przed egzaminem powtarzam "uda mi się, uda mi się, uda mi się". dotychczas byłam osobą bardzo nerwową, każdy egzamin doprowadzał mnie do stanu przedzawałowego, ale teraz TO DZIAŁA !!! nie kłócę się z nikim, a kiedy dostaję opieprz w pracy, uśmiecham się najszerzej jak tylko potrafię do tej osoby. do tej pory byłam nerwusem, i nie odpuszczałam mojemu Ukochanemu. Teraz kiedy on się denerwuje, przytulam go jak najmocniej i mówię "tak bardzo bardzo bardzo cię kocham". powtarzam sobie, że nie warto się przejmować. droga do sukcesu jest długa i wyboista, ale dlaczegoby nie rozpocząć jej już dzisiaj? POLECAM ZACZĄĆ KAŻDY DZIEŃ OD UŚMIECHU ;)

Gość dzieki za ten topic
;))) podniósł mnie na duchu, tez spróbuje :) podstawa to pozytywnie nastawienie, myślenie Buzka

Gość dewastacja
ależ nie ma za co. wiesz? zawsze byłam cholerną pesymistką. niedawno na tym forum też dałam topic. tytuł "nie chce mi się żyć". byłam naprawdę gotowa się zabić, ba! do tej pory w szafce trzymam metalową linkę, z którą siedziałam w lesie pod drzewem. wtedy spanikowałam. ale doszłam do wniosku, że nie warto. a wiecie dlaczego? bo chciałabym zobaczyć jak to się skończy. bo przecież niedługo będzie wiosna. słońce? przecież dla nas ono świeci. kwiatki? tak pięknie pachną kiedy kwitną.. i ten śpiew ptaków.. chcę zobaczyć co będzie jutro. ale nie tylko zobaczyć. chcę zacząć nowe życie. zaczynać każdy dzień z uśmiechem i tak go kończyć.

Gość dzieki za ten topic
mnie sie trzymały ostatnie też takie myśli, ale masz racje nie warto :)

Gość brumTarara
pewnie jestes po lekturze Sekretu ? Niby to takie proste ale arazem trudne.

Gość dewastacja
niby najprostsza droga. ale że ja jestem bardzo ciekawska- poprostu chce zobaczyc jak to sie wszystko skonczy ;>

Gość dewastacja
a wlasnie nie jestem :) ale slyszalam o tym kiedys. miło gdy pierwszą rzeczą którą widzisz rano jest twoja uśmiechnięta twarz :)

Gość czyli ogłaszamy 2009 rok
rokiem pozytywnego myślenia!!! bo ja ten rok zaczynam podobnie jak wy.wiara i pozytywne myslenie to podstawa!!!

Gość dewastacja
a pewnie że tak :D nawet nie wiecie jak ludzie się dziwią, że uśmiecham się do wszystkich (których nie lubiłam), jestem miła, zagaduję... dla każdego mam dobre słowo.. miło jest przekazywać dobrą energię innym.

Gość dewastacja
czy ktoś jeszcze ma takie postanowienie?

Gość brumTarara
krok po kroku, może i ja się przyłączę :-)

Gość anna_anna_ bu
ja też mam takie chwile złe że mam ochote skończyć... np dzis sie wkurzyłam jak otworzyłam rachunek za telefon z ery na 250 zł ;/ masakra i w dodatku mnie ktos okrada wiem to na pewno. Na co dzień tez staram sie myslec pozytywnie powtarzam sobioe \" mam w sobie tyle energii ze osiagne wszystko czego pragnę\" jest wtedy troche lepiej. ale dzis znowu załamka ..;/ ehhh

Gość dewastacja
anno... ja 5.01 oblalam po raz kolejny egzamin z prawa jazdy. to od zawsze bylo moje marzenie. czasami to jest niezwykle frustrujace kiedy czegos sie bardzo chce ale nie wychodzi.. kiedys na pewno sie uda. pieniadze to pieniadze- nie one sa w zyciu najwazniejsze. dla mnie najwazniejszy jest usmiech mojego ukochanego, to, ze moge sie do niego przytulic, poczuc cieplo, uslyszec bicie serca. wazne jest miec cos lub kogos na czym sie skupisz..

Gość koza z papieroskiem
najlepiej podzielićproblemy na kupki i niektóre z nich odsunąć z napisem _NIE DOTCZY -polecam

Gość dewastacja
najlepiej olac je wszystkie ;)

Gość dewastacja
życzę ci tego :)

Gość dedeee
i mi :)

Gość alkaaaaaaaaaaaaa
mi tez się uda. no bo jak !!!

Gość monisssssssssssssssss
a moze i mi sie uda? rok 2009 bedzie rokiem udanym? jak myslicie?

Gość karolekk
ja tez sie postaram. polecam "the secret". jest na you tube

Gość dewastacja
widze wiecej pozytywnego myslenia :)