Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZoŁzA25

wasi faceci spod znaku raka - jacy sa ??

Polecane posty

Gość znam raczycę
widocznie ty nie jestes blondynką :D

Gość ZoŁzA25
Kenniks kopiuj - wklej z horoskopu :P

Gość a może przy okazji
powiem więcej... to nie ma znaczenia spod jakiego znaku jest osoba która " wyrywa" czyjąś drugą połówkę. To może być każdy znak zodiaku...

Gość Raczula
niestety jestem :P ale ten mój wytrzymuje moje fochy i czasem się dziwię jak może kochać taaaką wredotkę jak ja :D pzdr

Gość a może przy okazji
...nie ma więcej żadnej "Raczycy" chetnej podzielić się sekretami swojego charakteru...???? Tym co na nią działa i co ją odpycha?

Gość wytrawny znawca tematu
wiecznie niezadowoleni, wiecznie pokrzywdzeni, sami nie zawsze wiedza czego chca. kaprysni egocentrycy. potrafia byc milutcy i slodziutcy jezeli moga w ten sposob cos ugrac. manipulatorzy jakich malo, obrazaja sie z byle powodu, czesto zlosliwi ale raczej tchorze. bywaja skapi. inteligentni i wrazliwi takze na potrzeby drugiej strony, bardzo ciepli, czuli, delikatni i troskliwi, potrafia sluchac jak nikt inny. facet rak jako jedyny da ci zludzenie ze rozumie kobiete. romantycy. sympatyczni, pracowici, dla przyjaciol zawsze pomocni i zyczliwi. daja sie lubic, choc we wspolzyciu sa trudni.

Gość jakusza
kurcze ja własnie krece z rakiem spotykamy sie 3 miesiace a ja nie moge od niego wyciagnac NIC na temat naszego zwiazku i jego uczucia

Gość taka zonka
do wytrwany znawca tematu- zgadzam się z tobą:)

Gość Raczula
a to dziwne,Raki zazwyczaj otwarcie mówią o swoich uczuciach,przynajmniej kobiety...

Gość nie cierpię i nie polecam
zwłaszcza Wodniczkom. :O

Gość facet rak
porażka nie polecam nikomu ciagle humory,zmienne nastroje,wybuchy zlosci,lenistwo,malomownosc,"dwie lewe rece",malostkowosc,rozrzutnosc...moge tak jeszcze dluuugo wymieniac,po kilkunastu latach z rakiem

Gość bua ha ha
Co za różnica spod jakiego znaku. Od kiedy data urodzin ma określać czyiś charakter albo inne cechy ?! haha

Gość KobietaByk
Mężczyzna Rak jest raczej energiczny, chociaż jeździ wolno samochodem, bo się boi. Ważny jest dla niego dom, szczególnie drogi, i ciepło stworzone przez partnerkę. Chętnie się przywiązuje podczas stosunków seksualnych, jest niechętny zmianom. Ceni sobie spokój, niechętnie zmienia zdanie, ale jak już się to zdarzy, wtedy jest z siebie dumny.

Gość Raczula
nie zgodzę się!facet Rak nie jest leniwy ani nie ma dwóch lewych.to ambitny,pracowity ,zabiegany człowiek.a poleniuchować w miłym towarzystwie każdy lubi,bez względu na znak zodiaku.powiedziałabym raczej,że charakterny jak mało kto

Gość studentka2008
mam dosyc raków wszystkich kobiet i facetow.

Gość Raczula
alesh komuś Rak nadepnął na odcisk

Gość dziewczyna Raka
Nie wiem, jacy są inni faceci spod tego znaku, ale mój Rak posiada następujące ZALETY: 1. poczucie humoru, ogólna pogoda ducha 2. bardzo rodzinny, towarzyski, ma mnóstwo znajomych 3. wrażliwy, czuły, troskliwy 4. czyścioch, a nawet pedant 5. potrafi przeprosić i przyznać się do błędu oraz WADY: 1. kiedy się denerwuje, jest bardzo gwałtowny, a nawet agresywny 2. kompletnie nie potrafi przegrywać 3. czasem rzeczywiście trochę nudny; brak mi odrobiny szaleństwa 4. trochę rozleniwiony To takie najbardziej wybijające się cechy :)

Gość Pani Strzelec
Mój były facet z spod znaku raka to zręczny manipulant-zawsze przedstawia siebie w lepszym świetle niż jest, leń, ,,dwie lewe ręcę "-nic nie zrobi w domu, nic nie ugotuje,nie posprząta, burdelarz, skąpy do potęgi-najlepiej by kobieta sama sobie za wszytsko płaciła, łącznie z kawą i kinem i gdy razem wychodzicie, Lubi pomagać wszystkim obcym naokoło tylko nie najbliższej osobie, generalnie jak widzi że Ci się ,,dobrze powodzi" to zapominj o pomocy jakiejkolwiek... Lubi rozpamiętywać byłe miłości, pomagać im i mieć kontakt ze wszytskimi swoimi byłymi aż do prezsady. Podsumowując: lepszy materiał na kumpla i przyjaciela niż chłopaka, męża etc... Jak kobieta jest w 100% samowystarczalna, lubi sprzątć, prać, gotować za dwojga, zarabiać na siebie, płacić we wszystkim za siebie i nie będzie oczekować róznych prezencików tudzież rozpieszczania jej to będzie zadowolona...W innym wypadku odradzam:/

Raki są bardzo zmienne,chwiejne i niestabilne. Ale jak to jest z wiernością?Zdradzają??? Wyczytałam dużo sprzeczności.Z jednej strony są domatorami przywiązanymi do 1 kobiety i do domu ale z drugiej lubią flirty i romanse...Czy ta ich zmienność ma również odzwierciedlenie w ciągłym zmienianiu kobiet?

Gość taaaaaaaaaaaaa
Manipulanci, potrafią owinąć sobie kobietę wokół palca, kiedy czegoś chcą nie cofną sie przed niczym. Jestem spod zanku raka i mój wybranek też.

Gość nitkkaaa
i uwielbiają się chwalić

Gość Strzelcówna
moj raczek jest wrażliwy, romantyczny, wierny, ma wielkie poczucie humoru jednakże jest też szczery, najpierw powie, potem pomyśli, potrafi przeprosić, a jego obecność sprawia, że dostaje palpitacji serca haha

Gość Strzelcówna
i jeszcze dodam, że też jest zamknięty jesli chodzi o uczucia, woli zrobić jakiś gest, niż powiedziec coś od serca hehe

Gość Strzelcówna
Wadą jest u niego zazdrość, o bylych, takze o byłych niedoszłych

Gość Kuliżanka Szklanka
Jako dwudziestokilkuletnia raczyca mogę powiedzieć o rakach, że na pewno wrażliwe, na pewno obrażalskie, łatwo je urazić, nawet bardzo łatwo- czymś, czym inni prawdopodobnie by sie wogóle nie przejeli. No właśnie przesadzają z przejmowaniem się wszystkim i wszystkimi, długo pamiętają złe rzeczy, ale dobre też,czasem bardzo dziwne szczególiki. Mają swoje włąsne czarne scenariusze, i wieeelką wyobraźnie- często wymyślają i wmawiają sobie rzeczy, których nie ma. Troche do tego cynizmu i wredoctwa. Długo przekonują się do osoby, ale jak już się przekonują to się przywiązują. Jak coś nie tak, to momentalnie wycofują się, nie walczą ani nic nie udowadniają, po prostu nie to nie, jak ktoś czegoś nie chce, nie rozumie- to po co mu wmawiać. Kłótliwe, ale to na tle tego łatwego urażania. Niezdecydowane. Gęsto się tłumaczą nie ze swojej winy. Natomiast jeśli chodzi o mnie- na pewno nie jestem zapatrzona w siebie, wręcz widzę wiekszość wad niż zalet- ba, nawet chyba nie umiałabym wymienić swoich zalet, nie wiem czy mam. Staram się wiele rzeczy obracać w żart, ale też inie wszystko da się obrócić.. Narazaie to tyle troche przydługawo, no ale tyle mi się nasunęło.

Gość Kuliżanka Szklanka
A i zamknięcie w sobie- wolę zrobić wszystko tylko nie powiedzieć wprost o uczuciach. Niestety nie umiem tego póki co naprawić, cóż poradzę na zero wylewności..

Gość jateżraczyca
helo! jestem raczkiem i dziwię się że tak jak się ogólnie popatrzy to ludzie w ogóle nie starają się być dla siebi mili. nie mają takiej potrzeby i jakoś tak funkcjonują. w suchym środowisku gburowatości, krytykowania się wzajemnie, oschłości. piszę bo jestem po pracy. gdybym była szefem to motywowałabym ludzi do pracy komlementami a nie toksycznym dołowaniem.

Gość
jako Rak podpisuję się pod tym, co napisała koleżanka powyżej :) dodam jeszcze, że bywam zmienna, kapryśna, humorzasta, czasami byle drobiazg potrafi zepsuć mi nastrój na resztę dnia, wieczna pesymistka, swoim narzekaniem potrafiłabym zniechęcić każdego, często wydaje mi się, że stałam się ofiarą teorii spiskowej, a w swoim życiu widzę same trudności i przeszkody :p nie znam żadnego samca - Raka, więc niewiele jestem w stanie powiedzieć na ich temat :D

Gość Kuliżanka Szklanka
"często wydaje mi się, że stałam się ofiarą teorii spiskowej" phi.....norma ;)