Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zainteresowana.

Katar ! pomocy

Polecane posty

Gość 8532
Proponuję syrop z cebuli - kroisz cebulę na kostkę, ewentualnie dosładzasz, przykrywasz miseczkę talerzykiem i czekasz, aż puści sok. Ohydny, ale działa.

Są różne domowe sposóby- syropki, parówki itd. Ja zawsze na wiosne mam karat- alergia. Kiedys jeszcze dorobiłam się przeziębienia i to juz była prawdziwa tragedia- katar był gęsty, cięzko schodził, a ja kilka nocy z rzędu nie mogłam spać ze wzgledu na zatkany nos. Robiłam sobie parówki, ale właściwie nie przynosiły efektów. Kropli nienawidzę - spływają go gardła, albo tak wysuszają śluzówkę, że ma sie wrażenie jaki oddychało się piaskiem a nie tlenem. Dlatego jak ma katar, a chce sobie odblokowac noc to wdycham Ozonę snuffy- nie wysusza, nie ma gorzkiego smaku i fajnie odświeża. Może trochę dziwnie wygląda (taki biały proszek) ale za to bardzo dobrze działa;)

Nie znam żadnego dobrego sposobu, ale mogę Cię pocieszyć :) Ja mam katar przez wszystkie dni roku ;] nawet zimą, mimo braku alergenów w powietrzu, niestety po wejściu do domu od razu odkręca mi się kurek w nosie - reaguje na wszystkie pyłki, kurz, roztocza, sierść, pierze, wełne, nawet przy wejściu z zimnego pomieszczenia do ciepłego i na odwrót mam katar, lub na dym papierosowy - mimo tego że sama palę, reaguję na dym innego palaczy, gdy np. on pali a ja w tym czasie siedze przy nim i nie palę. Okropne!! Stosowałam już wszystkie możliwe leki....i nic :(( Nie wiem co może pomóc...

przepraszam miało być nos moczem,uryną

Gość tak znalazłam i mam
w temacie "4 warunki determinujące zdrowie" jest recepta na usunięcie kataru w 3 dni. Temat znajduje się na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Gość

Świetnie inhaluje Familino. Kupowałam przez stronę novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Szybka dostawa wszystko skompletowane, obsługa na plus. Sam model jest o tyle ciekawy że mam na niego gwarancję dożywotnią :))

Gość Mieczyk

Ja zawsze przy pierwszych objawach przeziębienia zażywam tabletki Pelafen. Mają w składzie pelargonię afrykańską. Są bezpieczne i skuteczne.