Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxz

dziewczyna idealna?

Polecane posty

Gość xsxsxz

19 lat, ladna, szczupla, dobrze ubrana ale nie w jakies dekoldy tylko bardziej na sportowo jednak nie w jakis szajs tylko normalne markowe ciuchy, z zyciowa pasja, na pewno zadna puszczalska, normalna dziewczyna, ale nie kolejne ksero podazajace ulicami w kozaczkachi rurkach chociaz czasem tez sie zdarza, z wlasnym stylem, ambitna, majaca cele w zyciu, stawiajaca sobie samej wysoka poprzeczke. no i co z tego?? nie piszcie mi tylko ze mi sie cos wydaje odnosnie mojej osoby poprostu przyjmijcie do wiadomosci ze tak jest. tyle. czego wy faceci naprawde chcecie? mowicie ze szukacie ambitnych dziewczyn, majaca pasje, pewna siebiue. i wiecie co majac to wszystko jestem nadal sama... czy to trzeba byc jakas glupia dziewczynka chodzaca na jak to one mowia super impressski ( boze,...) czy nie wystarczy normalnosc? szukacie czlowieka czy plastikowego uleglego manekina?? moze mi to ktos wyjasnic bo sama chyba nigdy nie dojde o co chodzi.... podszywom i glupim komentarzom dziekujemy...

Gość coeur polonais
dekolt...😭

Gość eMa.
przeczytałam temat. przeczytałam pierwsze zdanie. przeczytałam też ostatnie. i myślę... że jesteś kretynką zamieszczając tutaj tysięczny taki temat.

Ideały istnieja tylko w GŁOWIE. Twoi koledzy uganiaja sie za tipsiarami i blondynkami. POCZEKAJ ;p

Gość xsxsxz
tak eMa. dopisz sobie kretynka jak ma ci ulzyc.. czego ja sie wsumie spodziewalam po forum...

Gość eMa.
czego się spodziewałaś po kafe ;] tutaj ludzie niektórzy tacy jak ja są znudzenie takimi problemami jak twój ;) nuuudaaa

Gość xsxsxz
to po co ty siedzisz skoro cie nudzi kafeteria... ambitnych watkow tu raczej nie znajdziesz...

Gość eMa.
nudzą mnie takie tematy jak twój. a siedzę bo nie mam akurat nic ambitniejszego do roboty. niedziela jest ;] ... a ambitne tematy się zdarzają.

Gość xsxsxz
w takim razie wstydzilabym sie udzielac na twoim miejscu w tak nieambitnym temacie. bo po co...

Gość eMa.
żeby wyrazić swoje nikogo nie obchodzące zdanie :) pasuje Ci ?

Gość xsxsxz
no ale po co? przeciez jestes taka ambitna... idz jakies wiadomosci obejrzyj o polityce poczytaj...

Gość eMa.
dziewczynko widzę nie ogarniasz. nie ma sensu taka gadka. ale jak widzisz sama. na topiku nikt nie pisze (w temacie) ponieważ, jest on numerem 38758 na tym forum. ja Ci chciałam tylko uświadomić, że tutaj z takim tematem to możesz nie zaczynać. ... posypią się głupie komentarze, albo podszywy :D poprostu. nie ma o czym dyskutować. narazie.