Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadettttta

Co możecie napisac o facetach spod Ryb?

Polecane posty

Gość bernadettttta

Ciekawe, czy mają jakieś wspólne cechy? :-) Mój to straaaaszny nerwus,czasem już nie mam sił do niego...

Gość jestem rybą
ale kobietą..a to jednak nie to samo bo faceci mogą sie znacznie róznić cechami charakteru.......

Gość bua ha ha
Co za różnica spod jakiego znaku. Od kiedy data urodzin ma określać czyiś charakter albo inne cechy ?! haha

Gość ...Poznaniak. 85..
wrażliwi , kochliwi , marzyciele , kochający zwierzęta , dumni i pamiętliwi

Gość mój ex jest rybą
na plus: - pieszczoch - troskliwy - uczuciowy - świetny kochanek :) na minus: - cholernie dumny - uparty - zazdrosny

Gość lolita23
Zgadzam się z -mój eks byl ryba:@ w pełni, mój zajebisty kochanek i okropny pieszczoch, dobry człowiek.

Gość wrażliwy...
...za wrażliwy jak na te czasy. Reszta zgadza się w zupełności z tym co napisała "mój ex był rybą"... Co do bycia dobrym kochankiem to niech to oceniają kobiety... choć jako facet - ryba zgadzam się z tym... ...i jeszcze jedno...bardzo łatwo go zranić słowami więc drogie panie...buzia na kłódeczkę i rozmowa dopiero po opadnięciu niezdrowych emocji...na spokojnie... ...on wybaczy przykre i ostre słowa ale...nigdy ale to nigdy ich nie zapomni i zacznie się odsuwać...

Gość fgadscsx
Mój: romantyczny, troskliwy, dobry, miły, uprzejmy, straszny marzyciel, wierzący w przeznaczenie..., czasem flegmatyczny :P honorowy, dumny.

Gość fgadscsx
aaa no i baaardzo wrażliwy... ;) i rzeczywiście nie dla szalonych osób, wiele znajomych mówi mi, że zanudziłoby się z nim ;) a ja moją Rybke bardzo kocham ;)

Gość fakin_emejzink
spod ryb? że śmierdzą... o łe. pewnie amatorzy kutrów rybackich...

poznałam ostatnio takiego jednego ale mało się jeszcze znamy. mogę napewno stwierdzić - świetny kochanek, czuły, uczuciowy, wrażliwy i dobry. może własnie zbyt wrażliwy ale wesoły

Gość lisia skurka
troskliwy,czuły,opiekuńczy,świetny ojciec,oddany mąż,wrażliwy,cudowny kochanek,ogromny temperament,dobry człowiek,nie odmówi nigdy pomocy,wrażliwy na ludzką krzywdę Znam też takie ryby:zdradzacze,kłamcy,alkoholicy. To chyba nie kwestia znaku zodiaku,to kwestia genów i wychowania