Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Folklore

Prosze o rade. PRZECZYTAJCIE!!!!

Polecane posty

W piatek w koncu prosto z mostu powiedzialam facetowi z ktorym sie spotykam od 3 miesiecy co mysle o jego zachowaniu.Moze za duzo mu nagadalam ...nie wiem sama ... Chodzi o to ze on jest zapracowany i ja tez. Jest tez tak ze czasami w tygodniu nie ma sie jak spotykac bo sie mijamy inne godziny pracy. On spi w dzien bo pracuje w nocy ja robie nadgodziny wieczorami kiedy on juz nie spi w weekendy on czasem pracuje . Ale i tak uwazam ze za malo sie ze mna kontaktuje bo rzadko dzwoni zdaza sie ze nie oddzwania do mnie nie odpisuje na smsy a jak ma wolne to chce sie spotykac jest wtedy czuly bardzo fajnie spedzamy czas i widze wtedy ze nie chodzi mu tylko o sex W piatek nagle wydzwania do mnie wieczorem po 4 dniach milczenia. Nie odbieralam specjalnie za 4 razem odebralam i mu nagadalam ze: nagle sobie o mnie przypomniales bo pewno Ci sie nudzi i wypomnialam mu ze nie dzwonil lub nie oddzwanial i ze pewno chce przyjsc w 1 celu do mnie i odmowilam mu spotkania wszystko mowilam nieprzyjemnym tonem glosu ALE CHYBA LEPIEJ ZE MU POWIEDZIALAM SZCZEZRZE CO MI PRZESZKADZA W JEGO ZACHOWANIU ???????? teraz on milczy od piatku nic sie nie odezwal wczoraj i dzis byl w pracy Zostawic to tak jak jest ????????

Gość hhhhhhhh
nie dziwie mu się, nagadałas mu tak i to przez telefon....poważna jesteś, jak już coś to osobiście.

ale mi chodzi o rade czy zostawic to tak jak jest i nic sie do niego nie odzwyac i czekac az on sie odezwie czy moze jednak sie skontaktowac z nim

Gość kajtuślala
Śty gupia

Gość stepletto
nie odzywaj sie niech sobie przemyśli ...zostaw tak jak jest