Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to takie

nk mnie zdołowała

Polecane posty

Gość dziwne to takie

co tam nie zajrze to łapie doła...wszystkie te laski na zdjęciach są takie piękne,zgrabne,wystylizowane jak na okładkę żurnala...zaraz ktoś mi zarzuci że jestem zwykłą zazdrośnicą-nie ukrywam,zazdroszcze.te foty wpędzają mnie w kompleksy...czasem aż mi się wierzyć nie chce że one są takie "idealne",może używają photoshopa?sama nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie?

poprostu wklejaja te foty na ktorych tak wygladaja a te gorsze ida do kosza

Gość kajtuślala
ja też mam doła jak oglondam,moje kumpele mają fajne włosy,chłopaków wakacje sendzajom w krajach eksotycznych ,smutno mi

Gość oklahomacity
tez tak mam.przestalam zamieszczac jakiekolwiek foty

Gość KASNDRA
a mnie nie, mam normalnych znajomych w większości maja po 1-3 zdjęcia, zwyczajne i jest spoko,

Gość kajtuślala
Nie Nk jest teraz na topie,trzeba mieź jak najwię cej znajomych,wtedy będziesz doceniona powaszana

Gość prawda taka
nie wrzucę zdjęcia z pryszczem na czole, w wyciągniętym dresie, ze ścierką do kurzu pod pachą, to jasne. bądź pewna, photoshop działa na naszej klasie cuda, obróbki, wybieranie tego naj naj, ludzka próżność, każdy tak ma. i więcej jest takich jak ty, zaliczę i siebie.

Gość dziwne to takie
Profesorka...nie bulwersuj sie tak dobrze:) [bez złośliwości] wiem,że nikt zdjęcia z pryszczem nie zamieści,zdaje sobie sprawę że ludzie wrzucają te najkorzystniejsze,ale jakoś tak mi smutno jak patrze na te wszystkie lale...jak porównuję te zdjęcia i siebie to się załamuję...ja nie wyglądam jak ściągnięta z czerwonego dywanu:p to taka głupia,ludzka zazdrość ale nic nie poradze ze mnie kłuje w dołku;)

Gość kajtuślala
Up.up

Gość kajtuślala
mNIE TEŻ KŁUJEzazdroszczę skad one tyle mają i fajnych facetów.No ciacha a nie paszkwile

Gość kajtuślala
UP,UP

Gość Keroro
nie martw sie. przewaznie jest tak ze dziewczyny wyzej sraja niz tylki maja czyli robia pokazowke na nk a wcale u nich tak pieknie nie jest

Gość Kamileczka20
Przyszłam tutaj z takim zapytaniem czy posiada ktoś konto na niemieckiej stronie http://www.schuelervz.net/ niemiecka nasza klasa albo facebook cos w tym stylu) Można tutaj się zarejestrować tylko jeśli ktoś kto ma tam konto wysle ci zaproszenie na maila byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś by mi wysłał zaproszenie na maila szrotka@o2.pl POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE!!!!

Gość dziwne to takie
to nawet nie chodzi o tych facetow z którymi pozują na fotach bo to równie dobrze może być przystojny kolega albo kuzyn którego ktoś podstępnie chciał mieć na zdjęciu:p bardziej boli mnie skąd te wszystkie lale mają kase na te super ciuchy,kosmetyki,extra fryzyry etc. to wszystko kosztuje przecież masę siana i każda kobieta o tym wie a one bynajmniej nie wyglądają na inteligentki:0 (większość przynajmniej żeby nie uogólniać za bardzo)

Gość fotoszopen
daj fote jakas to ci ja tak przerobie w photoshopie ze wszystkie beda ci zazdroscic

Gość dziwne to takie
nigdy nie korzystałam z photoshopa,nie wiem jak działa ten program,ale jestem w szoku z tego co piszesz fotoszopenie,może i faktycznie one takie laski bo sie poprzerabiały:P

Gość fotoszopen
w photoshopie mozna zrobic wszystko co zechcesz doslownie

im ktoś bardziej szpanuje na naszej klasie tym mniej sobą reprezentuje ;) przecież to jakaś paranoja! rozwalają mnie zdjecia wulgarnych tanorektycznek... nie ma czego zazdrościć!

Gość dziwne to takie
też mi sie wydaje że takie panny całymi dniami sie pindrzą i robią sobie tysiące zdjęc w tysiącach pozycji żeby w drodze ostrej selekcji wybrać te najlepsze:D ale skąd te głupie cizie biora na to kase koorwa:O przecież ta cała \"oprawa\" tyle kosztuje...skąd te pustaki maja na to siano 😢

Gość nie przejmujcie sie
wiekszosc facetow woli naturlane kobiety niz takie malowane wywloki

kase? jeśli chodzi Ci o te tandetne pannice to one raczej nie mają kasy i to po nich widać! tanie kosmetyki, które na twarzy robią placki, ubrania z sklepu "wszystko po 4 zł"... ludzie jak wam sie coś takiego moze podobać? jak wam sie może podobać zdjecie na których dziewczyny rabia same sobie zjecie i to jeszcze w lutrze! przeciez to szczyt tandety! jest tysiace fajnych zdjec na nk naprawde profesjonalnych i narmalnych a wy sie takim czymś zachwycacie ;o

Gość dziwne to takie
sram se do ryja

Gość chrum
oko pokaz tzipe albo tzytzki

Gość dziwne to takie
głupi podszyw oko-nie chodzi mi o takie lale,na takie tandeciary to ja w ogole uwagi nie zwracam.chodzi mi o takie laski świetnie zrobione po których od razu widać że rozumem nie grzeszą (głupie pozy itd) ale extra ciuchy,piękne włosy,fajny makijaż itd.widac że laska wydaje kupe kasy na siebie-o takich mówię

Gość chrum
dziwne to takie> a ty pokazesz tzipe albo tzytzki?

Gość dziwne to takie
chciałbyś :p