Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frey30698

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Frey30698

Więc kochałam się z moim facetem ok. 24.00-01.00 w nocy PO okazało się,że zapomniałam o tabletce która miałam wziąć o 20.00 biorę je regularnie o tej samej porze już 2-3 miesięcy. Czy jest możliwość,że zaszłam w ciąże? Nie mam żadnych dolegliwości typu - wymioty.Mam 17 lat.

Gość 1003
raczej nie bo tabltke trzeba wiąć w ciągu 12 godz od tej godziny co zawsze bierzesz...wiec jesli wzięłaś ją jak się dopatrzyłas to wszystko ok...a jak się dopatrzyłas to wzięłas tą tabletkę?

Gość Frey30698
Tabletkę miałam wziąć 10 stycznia o 20.00 jednak miałam urwanie głowy a potem zapomniałam i nie wzięłam. Gdy skończyliśmy się kochać mój facet przypomniał sobie ze nie widział jak biore tabletkę i okazało się,że zapomniałam więc około 01. - 02. w nocy wzięłam ją jak najszybciej. minęło może 5-6 godzin od godziny w której powinnam ją wziąć.

Gość 1003
no ale ją wzięłas a to najwazniejsze...nie martw się,nic nie będzie....gorzej by było gdyby minęło 12 godzin....a minęło tylko około 6..

Gość Frey30698
Tak minęło około 6 godzin. Uff ... więc się nie martwię. Teraz już będę bardziej się pilnować. Dziękuję.

Gość 1003
proszę :)...i nic się nie martw,wszystko jest ok...tylko pamiętaj zeby nigdy nie zazyżywać dłuzej niż po 12 godz.

Gość Frey30698
Bedę na pewno pamiętać teraz.

Gość ooo raanyyy
17 lat i uprawiasz sex?? szok

Gość 1003
oj źle się wyraziłam....pamiętaj zeby pamiętać żeby zazywać w ciągu 12 godz od godziny o której zawze bierzesz...pa

Gość ...kaskakkkkaakkkaa
byla tu taka ktora po 6 godzinnych odstepach w ciaze zaszla, wiec nie bylabym taka pewna ze obejdzie sie strachem

Gość no własnie--
zadna metoda anty nie daje 100% pewnosci a juz napewno jak sie nieregularnie bierze tabletki. Moj gin powiedział ze nawet jesli to opoznienie nie przekroczy 12godzin to i tak skutecznosc moze sie obnizyc