Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie szczerze

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość powiedzcie szczerze

żeby kochać przez 10 lat tego samego chłopaka.. kolege z podstawówki? To byla jedyna i największa miłość w moim życiu, a mam 25 lat.. jak go spotykam (bardzo rzadko, raz na rok dwa lata) widzę gdzieś z daleka, to mam te same motylki :o żadnego faceta już tak ni epokocham :o

Gość ewpiyui
jakbym siebie czytała, ale mam 26 lat... Czasem zastanawiam się czy ja sobie nie wmówiłam tej miłości, bo to niemożliwe 10 lat się w kimś beznadziejnie kochać:O

Gość powiedzcie szczerze
Chciałabym się z nim spotkać i jakoś pogadać, może by mi przeszło gdybym zobaczyła że to już nie ten sam chłopak.. .może by coś głupiego powiedział... chciałabym sobie go wybić z głowy !!! 😭

Gość zakrecona tu nadaje ...
no to umow sie z chłopakiem co tak rezygnujesz??:)

Gość powiedzcie szczerze
Ale ja z nim nie mam żadnego kontaktu i w dodatku on ma od wielu lat dziewczynę 😭

możliwe tez tak mam z koleżanką z podstawówki :) jak się widzimy to motylki ona i ja ale podjeliśmy decyzje że nie będziemy nigdy parą :) jakoś żyjemy sobie każdy swoim życiem

Gość KASNDRA
tez tak myslałam , ale po kilku spotkaniach (po 9 latach)zmieniłam zdanie, to tylko sentyment :D

Gość do autroki
co chcesz komuś zamieszać w zwiążku szmato? odczep się od niego ma dziewczyne od lta a ty co robiłaś , gdzie byłaś? skąd myśl teraz żeby zagadywać, co?

Gość ej czy ona chce komus
namieszać? Przecież napisała że nie zagada bo on ma od kilku lat dziewczyne :O

Gość sielanka
spotkaj się z nim. Miałam tak samo mimo iż byłam już 10 lat po ślubie , gdy go spotylałam , miałam miękkie nogi . Złożyło się tak ,że dojeżdżaliśmy tym samym pociągiem , były to dla mnie wspaniałe chwile , jak odezwał się krótkim cześć to fruwałam ze szczęśćia. Po paru mies. zaproponował spotkanie, poszliśmy na obiad. I co? Okazało się ,że to prostak z kasą . Nie umiał nawet się zachować w eleganckiej restauracji, popisywał się angielskim, Bo był 3 mies, w angli. Ja angielski znam bdb. Przeklinał strasznie. Efekt końcowy taki ,że ja go przez wszystkie lata idealizowałam , nigdy bym nie mogła być. Teraz go unikam jak ognia

tez tak miałem niestety w siostrach się zakochałem bez wzajemności jednej i dopiero ta modlitwa pomogła sie odkochać miłość to wolność Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość erxdctbjmk
mało prawdopodobne, że go kochasz, raczej może kochasz to co sama sobie o nim wyobraziłas przez te lata ;) U mnie mija 14 lat od takiej niespełnionej miłości, dotychczas gdy go spotykałam( a też bywało raz na rok,dwa) równiez miałam te motylki i w ogóle... ;) Dopiero przy obecnym partnerze zapomniałam o nim, przestałam marzyć i dostarło do mnie, że przeciez ja tego człowieka nie znam... znałam go jako młodego chłopca, a teraz... sama nie wiem kim tak naprawdę jest. W międzyczasie miałam możliwośc spotkać się z nim, nie skorzystalam, bo bałam sie, że pryśnie ta bańka idealnego księciunia z bajki ;)

Gość KASNDRA
a ludzie przeważnie zmieniają sie z wiekiem na gorsze,