WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Na kielbe też No jak nie ma nic innego to tam trzeba się skupić a jak ma to aż tak nie szukasz kielby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu A jak ma to i tamto to szukasz tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Mam nadzieję że pojasniam wam sens żywota ludzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: no nie wiem, to czemu niektore wolaly ode mnie tutaj foto kielby Na takie to nawet nie patrz. One myślą pochwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jak ma kielbe i umie z niej korzystać to jest pewnie coś ale przeważnie nie mają i nie używają tylko gadają dużo Edytowano 4 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu ja nie mam i nie uzywam i nie gadam fajnie by bylo, gdyby sie mojej ukochanej podobala moja kielba, a ona by sie nia bawila a mnie byloby dobrze i mialbym rozkosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu Niefajnie jak facet dużo gada i się panoszy i wyciąga 13 cm zwiedle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Ile można o tych kiełbach. Tyle ciekawszych dziwów na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu ja nie wiem nie oceniam, i sie nie panosze, a kumplowi geejowi sie moj siusiak podobal, ale on chyba nacpany byl, a wiecznej kochance jak wyslalem kiedys foto w wzwodzie, bo od niej mialem cycki, to tez mi pisala, ze spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu Fjuty są osobliwe mają dziwne kształty pipy też lepiej jak trochę zależy ale każdy ma chyba ciekawość przyrodniczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Ile można o tych kiełbach. Tyle ciekawszych dziwów na świecie. no ja wole sobie o muzyce popisac albo o najlepszym systemie operacyjnym na swiecie -> OpenBSD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Fajnie jak pipka jest rozowa, a nie jakas brazowa, fuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: no sorry, ale jestem uposledzony i chory psychicznie, to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: no sorry, ale jestem uposledzony i chory psychicznie, to co Dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu Ciekawe jak to jest robić sex z fjutem w farfelunie szkoda że mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 7 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, KochamElcie=) napisał: ja nie mam i nie uzywam i nie gadam fajnie by bylo, gdyby sie mojej ukochanej podobala moja kielba, a ona by sie nia bawila a mnie byloby dobrze i mialbym rozkosz Wieczorna Cię nauczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, KochamElcie=) napisał: ja nie mam i nie uzywam i nie gadam fajnie by bylo, gdyby sie mojej ukochanej podobala moja kielba, a ona by sie nia bawila a mnie byloby dobrze i mialbym rozkosz Kolega mi kiedyś opowiadał, że jego laska robi mu loda, ale w gumie haha. Takie księżniczki też trzeba gonić. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Ciekawe jak to jest robić sex z fjutem w farfelunie szkoda że mi się nie chce nie wiem, mnie ciekawi jakie to uczucie, jak dziewczyna ma mokra farfelune na moj widok, a ja jej wkladam do srodka i mi sterczy i co sie wtedy dzieje w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Kolega mi kiedyś opowiadał, że jego laska mu robi loda, ale w gumie haha. Takie księżniczki też trzeba gonić. a czemu w gumie? masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Walczę z schizolami napisał: Wieczorna Cię nauczy no nie wiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Zero cukru napisał: Jak stanie to jest jak kciuk? ty tez jestes gejem ze go tak podpytujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kolega mi kiedyś opowiadał, że jego laska robi mu loda, ale w gumie haha. Takie księżniczki też trzeba gonić. pewnie kolega sie nie myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: a czemu w gumie? masakra Może się brzydziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Może się brzydziła no moze bez gumy pewnie duzo fajniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Niefajnie jak facet dużo gada i się panoszy i wyciąga 13 cm zwiedle za duzo chyba z lezakiem gadalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: nie wiem, mnie ciekawi jakie to uczucie, jak dziewczyna ma mokra farfelune na moj widok, a ja jej wkladam do srodka i mi sterczy i co sie wtedy dzieje w ogole No bo to takie przeżycie normalnego człowieka pewnie nic specjalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Wieczorna Cię nauczy Wszyscy jestescie knurami opasłymi i zboczonymi i sråm na was. Ci dam wieczorna chamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Wszyscy jestescie knurami opasłymi i zboczonymi i sråm na was. Ci dam wieczorna chamie ja mam nawet calkiem niezle miesnie i jestem wysportowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie=) napisał: no nie wiem xD Pokaże ci jak to się robi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach