Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazzia21

Facet ktory nie pisze,nie dzwoni

Polecane posty

Gość kazzia21

czesc,umawiam sie z facetem,zaprasza mnie na randki..ale zawsze robi to przez komunikatory,przez gg itd...niedgy do mnie nie dzwoni sam z siebie,nie wyslal smsa nawet po pierwszm spotkaniu,po pierwszym pocalunki,czy bez powodu...dlaczego jaka moze byc tego przyczyna?nie chce mu sie?czy nie zalezy my na mnie?jak to rozumiec?

mnie to by strasznie wkurzało, sama jestem typem romantyka, i gdyby facet nie okazywał 'po randce', ze mu sie podobalo, ż ebylo z akrotko i fajnie, to bym byla zla, że mnie olewa. Dlatego, skoro Twoj facet tak się zachowuje, moż enie traktuje tego Waszego 'związku' tak powaznie, jak Ty.

Gość kazzia21
wczoraj pierwszy raz sie pocalowalismy,a raczej to ja go pocalowalam i od wczoraj cisza,nawet maly sms nic,oczekiwalam tego,a teraz jestem smutna z tego powodu ze sie nie odezwal,oszczedza na telefonie czy zwyczajnie mu nie zalezy?

Gość kazzia21
up

p.s. ja bym olała takieog faceta. Jesli mu zalez-niech okaże odrobine inicjatywy, bo jak narazie to widac, że to Ty jsteś tą, której zależy. Szanuj się dziewczyno. Facet powinien szaleć za kobietą, skoor teog nie robi to znaczy, ż enie jest wart zahcodu. Ja bym się na Twoim miejscu już więcej pierwsza nie odezwała. Łaski nie robi, że się z Toba umawia. Ja pamiętam jak mój mąż (a wtedy chłopak) latał za mną....dostawałam dziennie ze 100smsów, myślał (i nadal tak jest) i mysli o mnie ciągle.

Gość sknerus albo żonaty i boi sie
bilingow

Gość kazzia21
wiem,ale...moze on nie chce wyjsc na natreta po prostu dlatego sie nie odzywa,nie dzwoni i nie pisze?

Gość gerarrd
chce cie tylko duupcyc

Ja to nie wiem skąd biorą sie tacy faceci Sam jestem nieśmiały i nie wyrywny ale bez przegiąć. Kurcze zero kontaktu tel ?? To ja koleżankom potrafie wierszyki na dobranoc wysyłać czasem w środku nocy smsować a tu cisza nie zniósłbym tego na Twoim miejscu

Gość kazzia21
a moze w dobie komputerow i internetu juz nie dzwoni sie do kobiety,bo po co?nie esemesuje bo to dziecinne i niewygodne?sama juz nie wiem :(

Gość kazzia21
co ja mam z tym fantem zrobic,przeciez nie bede mu mowic wprost zadzwon do mnie czasem bo tesknie,wyslij smsa bo nie wiem co sie dzieje :( wiec? co powinnam zadzialac?

Gość kazzia21
czy to naprawde jest "chore" czy ja mam chore potrzeby?moze nie trzeba dzwonic jak nie trzeba?

Gość o kurde sękata przerażasz mnie
100 smsów dziennie? ja bym na głowe dostała.

Moim zdaniem z Tobą jest wszystko OK ale z nim nie Jak można nie kontaktować sie z kimś na kim nam zależy ?? Może to ja jestem dziwny ale ja potrafię przez tel z niektórymi dziewczynami przegadać noc :)

sama siebie oszukujesz czy jak? Co jest dziecinne? Napisanie dziewczynie krotkiego 'dziekuje'? 'dobranoc'? Zakochani faceci zahcowują się jak wariaci, a czasem i jak dzieci. Co ma piernik do wiatraka pt. doba komputerow czy ze nie ma potrzeby. Mowie ci dziewczyno posluchaj doświadczonej koleżanki- to facet powinien sie starc o kobiete. skoor teog nie robi to znaczy z etrzeba mu dac chwile czasu na zastanowienie sie czego chce=nie odzywaj sie do nieog az nie zobaczysz, z emu faktycznie na tobie zalezy.

oj to 100 było raczej w przenośni :) po prostu ciągle czułam i 'doświadczałam' teog, ż eo mnie pamięta, że tęskni, że się niecierpliwi na nastepne spotkanie itd.

Gość kazzia21
nie chodzi o to zeby wysylal 1000smsow dziennie i dzwonil w nocy na pogaduszki,czy nawet czescniej niz raz dziennie,chodzi o to ze wogole tego nie robi...:(

kazzia21, rozumiem Cię.ale nie skreślaj od razu faceta, może on po prostu nie lubi tej formy kontaktu - uwierz mi, są tacy. proponuję nabrać trochę dystansu i poobserwować go.i potem podjąć decyzję, co dalej....

Gość kazzia21
tego napewno nie zrobie bo jestem w nim zakochana

Skąd ja to znam? Rozmowy tylko na gg.Wprawdzie mialam numer jego telefonu,ale kiedyś napisal na gg że telefon zgubil.Do dziś nie wiem czy to prawda.Podczas którejś rozmowy na gg po prostu przestal odpowiadać i do dziś milczy, jakby zapadl się pod ziemię.A ja glupia jeszcze się martwię czy wszystko u niego w porządku.I pewnie nigdy się nie dowiem o co tak naprawdę chodzilo.

byłam kiedyś z facetem, który dzwonił do mnie tylko wtedy gdy chciał się umówić. żadnych smsów, nic.za to okazywał mi uczucia, gdy się spotykaliśmy. i to było dla mnie najważniejsze. sam przyznal, że po prostu nie lubi tej formy kontaktu i już. nawet nie miał gg, cud że w ogole komórki używał :D juz nie jesteśmy razem, ale to inna historia..

Gość malwinkaaaa
dokladnie, to wyglaada na jakąs gierkę moze chce cie niezobowiazujaco przeleciec i zniknac - bardzo prawdopodobne napisz troche wiecej o nim skad sie znacie? gdzie sie spotykacie? bylas u niego w domu? (moze ma zone i dzieci)

ale autorka sama mówi, że to ONA PIERWSZA nawte go pocałowala, ogólnie mam wrażenie z jej opisu, że facet umawia się z nią tylko dlatego, żeby jej zrobić jakąś durną nadzieję lub po prostu miło spędzić czas, ja nie lubię tkaich dupków, tak ich nazywam bo dla mnie facet powinien miec jaja i owszem, nie chodiz i miliony smsów na dziendobry czy dobranoc, one nie świadczą o potędze uczucia, ale kiedy facet nie wykazuje sie ani na zywo ani 'elektronicznie' no to juz bym miala swiatelko, że coś jets nie tak. Autorka ma chyba 15 lat skoro uważ,a że będąc w stanie tzw. zakochania nie mozna kotrolować swojego szacunku do samej siebie. Lataj za nim a on i tka cie oleje- wteyd będzie placz w poduszke i zlamane serce. Nie lepiej mieć troche honoru i pozwolić facetowi samemu zawalczyć o twoje serce, autorko? Będziesz go błagać o znak miłości? Daj spokój

Gość tamarra-x
Moj maz tez komorki malo uzywa i sms nigdy za bardzo mi nie slal, ale dzwoni:)) a wogole to byl czas, ze zylismy na odleglosc i pamietam jak zawsze schizowalam gdy dzwonilam a on nie odpowiadal. Myslalam, ze mnie olewal a on po prostu ciagle gubil komorke. Do dzis taki jest.

Gość jaktojest.....................
moze on nie ma telefonu? :P sa dzisiaj takie osobniki

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvhf
sękata zdrowo przesadzasz jak facet się umawia to musi jakieś deklaracje składać ? Ja zawsze się umawiam na zasadzie, spędzić miło czas bo chyba o to w tym chodzi co nie ? i sama się zachowujesz jak nastolatka, proponujesz by bawiła się w jakieś gierki Zakochany facet wysyła 100 sms dziennie ? a i owszem są i tacy i 99% z nich lata za panną która ich olewa bo tak to się kończy ! Nie znam typa gościa ale ja zawsze okazywałem po prostu zainteresowanie i nie uważam, że to facet powinien zabiegać, obie strony powinny po prostu je okazywać A gościu ? może ma tel na kartę i ma mało na koncie, nie lubi korzystać z tel, po za tym sama też może podziękować za spotkanie, to nie są chyba słowa nie do wypowiedzenia przez dziewczynę, co nie ?

Gość głupota i jej granice
spotkałam bardzo podobnego człowieka,bardzo mnie to zastanawiało czemu tak robi i tłumaczyłam sobie to na wiele sposobów typu że nie lubi dzwonić itp.Przyczyna okazała się bardziej prozaiczna...facet miał rodzinę:O-radzę się mu bardziej przyjrzeć.