Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k=a=s

Higiena intymna- wymywanie

Polecane posty

Gość k.k.k.k.
więcej opini proszę!

Gość upsssss
upsssssssssss

Gość jolllllla
Irygacja

Gość gość
Jak was slucham to mysle wspulczuje waszym facetom !! Ja od 15 roku myje sie rowniez w srodku oczywiscie nie przesadzajac z wkladaniem sobie palca az do macicy ale mycie dokladne rowniez w srodku jest normalne! !! I zaden normalny ginekolog nie stwierdzi inaczej

Gość SpecDsProbiotyków
Higiena intymna dotyczy tylko narządów zewnętrznych,pochwa najlepiej oczyszcza się sama. Irygacja wypłukuje naturalną florę i nie jest zalecana przez ginekologów. Dopochwowo można profilaktycznie zastosować probiotyk ginekologiczny który wzmocni florę pochwy. Żadne inne zabiegi nie są wskazane. Po więcej informacji na temat zdrowia intymnego zapraszam na invag.pl

Gość gość
Warto spróbować podcierać się dodatkowo między myciem chusteczkami do higieny intymnej. Ja zaczełam tak robić w trakcie ciąży kiedy miałam problem z infekcjami. Zawierają kwas mlekowy i to bardzo pomaga. Ja używałam z firmy efektima pharmacare bo doskonale odświeżają :)a w ciąży

Gość pieknis
jak z********a sledzien to trzeba sie myc drogie panie, nic tak zle nie dziala na erekcje jak ten zapach. ja jak cos poczuje od mojej to po prostu wychodze XD

Gość gość
Ja oprócz standardowych żeli stosuję kolagen intymny marki Anna Pikura. Przeznaczony on jest do stosowania zewnętrznego. Pielęgnuje, nawilża i zapobiega infekcjom i stanom zapalnym. Jako, że jest naturalny świetnie działa też od wewnątrz. Na wszelkiego rodzaju nadżerki, itp. Moim zdaniem doskonale łagodzi i likwiduje wszelkie kobiece kłopoty. Łatwy w aplikacji, bardzo wydajny. Hipoalergiczny. Brak chemii w składzie wyjątkowo dobrze działa na moje najdelikatniejsze kobiece miejsca. Polecam.

Gość gość
jesteście niedoinformowane pochwy w środku się nie myje bo to zaburza naturalne ph i wypłukuje zdrowe, fizjologicznie występujące tam bakterie, każdy ginekolog Wam to powie śluz wytwarzany w pochwie ma za zadanie ją nawilżać i oczyszczać róbcie dalej irygacje i "mycie" wewnątrz a potem się nie dziwcie że macie grzybice i infekcj***akteryjne infekcja bierze się nie z brudu ale z powodu wypłukania tych zdrowych bakterii, wtedy środowisko z naturalnie kwaśnego staje się zasadowe i rozwijają się infekcje grzybicze (serek) lub bakteryjne (żółtawo-zielone upławy)

Gość gość
Ja zawsze myje wagine w srodku nie wyobrazam sobie inaczej i nie obchodzi mnie czy to zdrowe czy nie robie to od kiedy pamietam nigdy nie mialam zapalenia lub grzybicy a czasem gdy patrze podczas kapieli co wypływa mi z tej pochwy to boze zastanawiam sie jak mozna nie myc sie od srodka szczegolnie po okresie, oczywiscie robie to tylko woda . Nigdy mi z niej nie smierdziało i nie mialam zadnych problemow uprawiam seks od 6 lat i wszystko jest ok :) wasza sprawa jak dbacie o miejsca intymne ale ja wychodze zalozenia takiego ze co z tego umyjesz na zewnatrz skoro w srodku smierdzi i jest syf pozdro potem sie dziwicie czemu tak smierdzi boze moze wlasnie dlatego ? :)

Gość gość
Ja polecam zakupienie kremowego płynu do higieny intymnej z kwasem mlekowym marki Ziaja, w moim przypadku idealnie się sprawdza. Dostępny między innymi w Aptece pod Smokiem.