Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacuska21

kobiety w szpilkach

Polecane posty

Gość kacuska21

a wiec hehe zaczynam nowy temat z ktorym mam problem i szukam pomocy mam nadzieje ze znajda sie osoby chetne do pomocy :P a muj problem polega na tym ze poznalam faceta ktory uwielbia kobietu dominujace w luzku i do tego jego fetysz dotyczy wysokich szpilek... wiec zapewne domyslacie sie w czym problem:) wlasnie problem w tym ze ja raczej nie naleze do kobiet dominujacych ale chce zprubowac bo w sumie to jeszcze nie prubowalam ale... w zwiazku z tym ze nigdy nie dominowalam niemam pojecia jak to zrobic zeby bylo mu dobrze. wiec byla bym baaaaaaaaaaaaaardzo wdzieczna kazdemu facetowi ktory uwielbia kobiety domninujace , gdybyscie pisali do mnie meile dotyczace tego tematu o waszych fantazjach ktore bede mogla wykozystac w praktyce :) ale zeby to niebyly tez jakies sadomaso bo na to to na bank niepujde ;p pozdrawiam wszystkich chetnych mi pomuc :) i z gory dziekuje

mi tez sie zdarza robic bledy(ortograficzne) ale pewnie je zrobilas bo jest 4 rano:):):) taka mam nadzieje dobranoc

Gość kacuska21
hehe luz niemam tu polskich znakow a pozatym juz mi sie w oczach mieni... :P

Gość kacuska21
a no tak sie sklada, ze tak ... a pozatym nie pisze tu o ortografii tak????

Gość o dupczeniu
to pisac umiesz ale poczytac ksiazke to juz cie boli...wstyd glupia pusta pindo

Srak :D Wchodząc na forum mam prawo do komentowania tego co mi nie odpowiada. A nie odpowiada mi jak ktoś nie zna podstawowych zasad pisowni. I mimo, że nie założyłaś topiku o swoich błędach, to mogę je skomentować, szczególnie jak są tak rażące. A Twój tekst o braku polskich znaków mnie rozbawił niemal do łez, niemal. Kocham takie perełki. Musisz być niezłą idiotką :D Poza tym uważasz, że gdybyś napisała \'moj\' zamiast \'muj\' to nikt by się nie domyślił o co chodzi? Nie każdy jest tak ograniczony jak Ty. Celowo porobiłaś te błędy w swej wielkiej łasce, abyśmy mogli się rozczytać? To po co zaraz piszesz, że to z powodu później pory? Zdecyduj się :D haha. żal dobra kończę, szkoda tracić tu więcej czasu.

Juz pal licho z ort. Sciagnij sobie jakis film \"popularno-naukowy ;p\" bo innego wyjscia to ja nie widze :D

Gość pucybutdamski39
Widze, ze wszyscy tutaj chca ci pomoc tylko nie na temat(zal). Ja jestem fetyszysta kobiecych bucikow i uwielbiam jak kobieta mnie w nich depcze uwielbiam takze je calowac lizac piescic wachac a gdy kobieta mnie piesci nogami w butach zamiast rekami to jest totalny odlot ale nie wiem co kreci twojego faceta bo kazdemu podoba sie cos innego).