Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet.lat.30

niezla jazda - nowe watki

Polecane posty

Gość facet.lat.30
frufru - proponowal jej ciagle wyjscia do knajpy, teatru itp, w pewnym momencie nie chciala go obslugiwac ale dalej to robila ja z zona tak nie postapilem - powiedzialem prawde, ona nie jak by byla ok to by poszla pod most a nie wygodnictwo- tu mas swoja odpowiedz tu nie chodzi o odchodzenie czy nie ale o styl

Gość facet.lat.30
dodatkowo zaczala gadac o starszych facetach - ze sa takie osobniki ktore z kobieta w swoim wieku by nie wytrzymali - ze maja duzo energii i ze ona ich rozumie. dodatkowo tak sie sklada ze ten gosc ma za znajomych wiele osos z show businessu z 1 szych stron gazet.

Gość frufru
"proponowal jej ciagle wyjscia do knajpy, teatru itp, w pewnym momencie nie chciala go obslugiwac ale dalej to robila" - i co, to jest dowód na romans?.... "ja z zona tak nie postapilem - powiedzialem prawde, ona nie" - po fakcie jej powiedziales. jak już zdradziles i miales kochanke. "jak by byla ok to by poszla pod most a nie wygodnictwo- tu mas swoja odpowiedz" - nie znam glupiego czlowieka który by sobie ot tak poszedł pod most. kolejność podjęcie decyzji o rozstaniu/znalezienie mieszkania/wyprowadzka jest jak najzupelniej normalne. "tu nie chodzi o odchodzenie czy nie ale o styl" - to do Twojego stylu można miec zastrzeżenia. dziewczyna odeszla wiec na sile chcesz z niej zrobic materialistyczną sukę. nieładnie.

Gość frufru
"dodatkowo tak sie sklada ze ten gosc ma za znajomych wiele osos z show businessu z 1 szych stron gazet." - a co ma jedno do drugiego? :)

Gość facet.lat.30
frufru naprawde wyglada na to ze jakbym dowod mial w rece i tak bys nie uwierzyla kombinowanie - to wszystko sie pokazuje w tym watku mojej kochanki tak powiedzialem po tym jak mialem, ale mojqa kochanka z siebie swiata zrobila i nie powiedziala mezowi

Gość facet.lat.30
jak by byla ok to by poszla pod most a nie wygodnictwo- tu mas swoja odpowiedz" - nie znam glupiego czlowieka który by sobie ot tak poszedł pod most. kolejność podjęcie decyzji o rozstaniu/znalezienie mieszkania/wyprowadzka jest jak najzupelniej normalne. a mi mowisz ze zonie przed nie powiedzialem. powyzsze to czysta hipokryzja. interes najwazniejszy.

Gość frufru
czym innym jest normalne wyprowadzenie się, a czym innym znalezienie sobie kochanki. przeciez nie powiesz ze do samego konca do momentu przeprowadzki dziewczyna byla dla Ciebie mila kochana i slodziutka a potem tak z buta Ci między oczy się wyprowadzila?... najważniejszy jest nie tyle interes ile wlasne bezpieczenstwo. dla Twojej fanaberii ona nie bedzie sobie dupy pod mostem odmrażać, zupełnie normalne. jakbys miał dowód w ręce - a masz jakiś? ja Cię proszę, chociaż cień dowodu, a nie wymysły :) masz dowód że mieszka w mieszkaniu tego faceta? masz dowód że ma z nim romans? masz dowód że za jego pieniądze się wozi po świecie? przedstaw dowody, przyznam Ci rację. poki co dowodów brak.

Gość facet.lat.30
"przeciez nie powiesz ze do samego konca do momentu przeprowadzki dziewczyna byla dla Ciebie mila kochana i slodziutka a potem tak z buta Ci między oczy się wyprowadzila?..." trafilas w samo sedno - jak grom z jasnego nieba