Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

zastrzele sie jesli

Polecane posty

Gość Kassssia
powodzenia:)

Gość zenna polenna
strzelisz sobie w usta czy skroń ?

mialam to samo. i nadal zyje, choc nie odzwonili:O dzis ide nawet do mini spozywczaka sie pytac:O o zgrozo.

nie umiem pocieszac, mnie tez nikt nei pociesza:O poza tym mnie nawet qwa w supeermarkecie nie chcieli:O cos ze mna chyba nie tak.

Czasem oddzwaniają po dwóch tygodniach. Mi się tak zdarzało. Pewnie, najpierw brali tych najlepszych, ale jednak okazali się niezbyt kompetentni :P i przyszła kolej na mnie. Szaraczka z końca... ;)

dzisiaj:D hie hie:D wiem wiem panikuje ale poprostu potrzebuje pracy, a mieszkam na takim zadupiu ze tutaj tylko kiełbache mozna sprzedawac, dlatego ta praca jest dla mnie swietna okazja:onaprawde plułabym sobie w brode gdyby chociaz mnie na rozmowe kwalifikacyjna nie zaprosili:( a praca znowu az tak ambitna i wymagajaca kwalifikacji nie jest ehhhhh:( posrany kraj:(

ao jaka robote chodzi?? ja tez na zadupiu mieszkam, mam ta sama sytuacje co Ty:O bylam juz na kilku spotkaniach i nic. cv z milion slalam. zostal mi jak na razie zasrany spozywczak. jak mnie tam nie wezme, to sie pochlastam:O :P

praca w salonie meblowym:D jeszcze jest mozliwosc do drogerii tylko tylko nie wiem jakim cudem zdobyc telefon do wlascicielki bo CV u tych pizd nie zostawie bo napewno nie przekaza wlascicielce bo boja sie konkurencji:o ja prace w spozywczak moge miec od reki o zgrozo to tez po znajomosci ale narazie poczekam :o

to Cii zazdroszcze. ja jak ide do marketow to zawsze wale drzwiami oknami byleby do rak kierownika doreczyc. bo taka prawda, ze pipy nie przekazuja. a za mc badz dwa zamykaja najwieksza fabryke, gdzie pol mojego miasteczka pracuje i jak sie te smierdziele rzuca na robobte, to bede mogla pomarzyc o robocie w powiecie. i zostanie mi poznan badz wrocalaw. i co ja poczne;O musze jak najszybciej znalezc

u mnie miesiac temu mieli otworzyc trzeci duzy supermarket:o ale w miescie obok wlasnie z sieci tego marketu zwolnili 250 osob takze watpie zeby u mnie w dziurze sie cos rozwineło:o ostatnio bylo wolne miejsce w tej drogerii, wiedzialam o tym bo pracuje tam kolezanka siostry, poprosilam wiec ja o numer telefonu do wlascicielki i wyobraz sobie ze kurwa jedna dała mi zły numer:o po czym wmawiała mi ze to napewno ten:o ludzie popierdzieleni moja siostra sie juz do niej nie odzywa :o zeby byc az tak zawistnym:o

skad ja to znam. ale skoro numeru nie masz, to mozesz przeciez pojsc i spytac? u nas sa dwa markety, w zadnym mnienie chcieli, ani w kwiaciarni, nigdzie. qwa.

i myslisz ze mi podadza:o? watpie ale i tak pojde w tym tygodniu ale moze nie mieli wolnego miejsca..? jesli zostawilas CV to moze oddzwonia...... kurwa ale podziwiam cie ja nie potrafie tak lazic za praca :(

bez przesady, nie laze jak pies za suka i nie sepie, ale na pracy baardzo mi zalezy. mieszkanie musimy z moim wyremontowac, wielerzeczy musimy;) a do tej drogerii idz sie pytac nie o numer tel tylko od razu pytaj czy maja robote

no ja tez musze wiele rzeczy oplacic:o o prace to ja sie moge kierowniczy zakyptac a najpierw to ja musze miec do niej numer bo ciezko ja spotkac w sklepie:o

nie daj sie tylko pytaj kiedy bedzie. jak sie potencjalnego szefa meczy soba, to masz duze szanse, ze dostaniesz. a do remontu musze sie dolozyc, bo jest sporo do zrobienia. nie moge calych kosztow na mojego zwalaac:P

a ja nei piedole tylko staram sie psychicznie nastawic. i nie cieszyc sie praca, ktorej jeszcze nie mam, bo zawsze tak robie, a potem tydz mam mega depreche i pije;O

tez tak staram sie robic...ale ta prace naprawde chcialabym miec..i ciezkos ie opanowac....widzisz rano wsylalam cv a ja juz panikuje ze juz nie oddzwonia:o naprawde mam to gleboko w dupie juz:(

ja tez tak panikuje. za kazdym razem jak mowia, ze po poludniu byc moze odzwonia to na tyle swiruje, ze kaze mojemu do siebe dzwonic, bo mi sie wydaje, ze mam cos z tel i nie mozna sie do mnie dodzwonic:P

nic musze leciec, pytac najwyzej pozniej napisze, czy mnie przyjeli do tego zapizdzialego spozywczaka:O