Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100dniowkowa

CZY WYPADA...

Polecane posty

Gość 100dniowkowa

iśc na studniówkę z kolegą, który ma dziewczynę? czy to według was bardzo dziwne? :(

Gość oridżinal
Eeee. No jak mu dziewczyna pozwoli... ;) jeżeli to tylko kolega :D jak się w nim kochasz, to lepiej odpuść.

A dlaczego nie wypada? "Jeśli nie będzie przez to kłopotów, to nic nie stoi na przeszkodzie:) Moja koleżanka z klasy poszła z przyjacielem, który mial dziewczynę i wyśmienicie się bawili. Nawet powiedział jej, że szkoda, że jego Gosia tak super tańczyć nie umie :classic_cool:

Gość kaoina
dlaczego dziwne? ja byłam na swojej studniówce z moim kumplem,który właśnie miał (i ciagle ma dziewczynę). znam Jego dziewczynę,zapytałam czy miałaby coś przeciwko żebym poszła na studniówkę z jej chłopakiem i nie miała nic przeciwko. znam go od dzieciństwa..więc wolałam iśc z kimś kto mi nie narobi wstydu,kto się potrafi bawic itp. niż brac pierwszego lepszego z jakiejś łapanki. pogadaj z nim i jego dziewczyną.

Gość nie wypada sama pomyśl
jak będzie się czuła jego dziewczyna. Jeśli Ciebie to nie interesuje to suka jestes

Gość bez cenzury.
a Ty byś chciała, żeby Twój chłopak poszedł z koleżanką ? Bo ja to nie bardzo... :O