Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alissssssssssss

boje sie stracic piekne cialo przez ciaze

Polecane posty

Gość do sylwetki tak
ale rozstepy nie znikna ;)

Gość alisssssss o adopcji to ty
raczej zapomnij, ona dopiero wymaga wyrzeczen, przy ktorej obwisle cycki to pikus. Bierzesz sierorte spoleczna po alkoholoku i prostytutce ( bo takie sa te nieszcesne dzici)z ADHD i naprawde kazdy dzien przez lata jest walką, a nie pol roku zmiany pieluszek.

Gość w zyciu nie mialam rzostepow
(po 2 dzieciach), nawet znikac nie ma co.

Gość Luunaa
sa kremy na rozstepy, ktore spraiwaja ze rozstepy bledna i nie sa tak widoczne. zreszta nie kazdej kobiecie sie robia.

Gość alissssssssssss
ooooczywisice bo tylko dorzale osoby maja dzieci ;]

Gość Luunaa
adopcja jest tylko dla odpowiedzialnych ludzi ktorzy chca uszczesliwic nie tylko siebie ale i dac wielka milosc dziecku pokrzywdzonemu przez los. mialam do czynienia z dziećmi z choroba sierocą, ktorym trzeba poswiecic bardzo duzo czasu. ty pomiedzy bieganiem do fryzjera a wizytami u kosmetyczki nie maialabys na to czasu

Gość zadne kosmetyki
czy cwiczenia nie zlikwiduja rozstepow. To ze Wam sie nie robily, nie znaczy ze innym sie tez nie zrobia. Bardzo czesto sie wlasnie robia. Gratuluje Wam - jestescie wyjatkami ;)

Gość Luunaa
aliss mnóstwo osób "wpada". nawet nastolatka potrafi wyzbyc sie egoizmu, pozegnac sie z dziecinstwem i zajac sie dzieckiem. dojrzałośc to nie twoj wiek w metryce, ale ilosc oleju w głowie i poczucie odpowiedzialnosci

no niestety, ludzie którzy ponad wszystko cenią własną urodę, wygodę i właśnie ich osoba jest dla nich najważniejsza w życiu - SĄ EGOISTAMI - to nie podlega dyskusji. natomiast jeśli autorka nie chce mieć dzieci z takich czy innych powodów to faktycznie lepiej żeby ich nie miała - dla ich dobra, bo po co miałyby wysłuchiwać o tym że mamusia straciła jędrność biusty przez nie albo ma rozstępy..... a ciała wszystkich kobiet nie są takie same i nie reagują tak samo na ciąże. w pracy mam większość koleżanek , wiele z nich ma jedno lub więcej dzieci. są dziewczyny z ekstra figurami i bez rozstępów po ciąży, ale są również mniej atrakcyjne - takie życie, nie wiadaomo jak nasze ciało zareaguje na ciążę.... ale żadna z moich koleżanek nie żałuje że była w ciąży i nawet jeśli pojawiły im się rozstępy, to nie chciałyby cofnąc czasu.

Gość szurum burum
skoro nie chcesz to nie miej nie każda kobieta stworzona jest do bycia matką... ja chcę miec dzieci...i walą mnie ewentualne rozstępy

Gość Luunaa
czy rozstepy dla ciebie sa tragedia na skale swiatową? szczerze mówiac dla mnie fakt czy ktos ma rozstepy czy nie, nie dyskfalifikuje go u mnie jako wartosciowego człowieka.

kurcze, ja jak byłam z moją malutką w szpitalu, to była z nami na sali dziewczynka 2-letnia z chorobą sierocą, a co ciekawsze sierotą nie była i miała młodych i niedojrzałych rodziców - płakać mi się chciało:(

Gość alissssssssssss
kremy na rozstepy...gdyby te kremy dzialaly to wogole rozstepy by nieistnialy bo przecie wystarczy sie posmarowac...bzdura to zostaje na zawsze mozna tylko sprawic by byly troszke mniej widocze no albo zainwestowac w lasery. cycki ze mozna operacyjnie 'napawic' sa tez takie operacje zwezajace pochwe po porodzie i przywracajace jej jedrnosc elastycznosc. z brzucha tez se mozna wyciac zwisajaca skore. wiecie z tusza to bym se poradzila bo jestem z natury chuda takze szybko bym stracila kilogramy ale potem ta skora...bleeee, ciaza postarza o przynajmniej 10 lat

Gość zadne kosmetyki
tyle, ze nie z Toba spedzam czas w lozku... ;)

Gość Luunaa
alisss ty chyba na głowe upadłas. ciaza postarza :D buahahahha!!! a to dobre!!! :D :D

Gość Luunaa
wiesz jesli twoj partner nie akceptuje twojego ciala to nalezy ci współczuc :D

Gość zadne kosmetyki
ja i tak wygladam jak paszczur :O Mam beznadziejna skore, ktorej nie poprawia zadne kosmetyki, a rozstepy mi sie porobily w okresie dojrzewania,. Przez tyle lat sie do nich przyzwiczajalam, ze jak pomysle, ze mialabym miec jeszcze gdzies, np na wolnym od nich poki co brzuchu to mi sie chce plakac :O Wyglad wygladem, wcale nie chce umrzec piekna i mloda (bo nie jestem taka juz nawet :P ) ale nie chce skonczyc jak kolejna samotna matka porzucona przez partnera :(

Gość alissssssssssss
pod noz zeby sie dac to mnie nie stac ;]

Gość zadne kosmetyki
moj partner akceptuje moje cialo (wciaz mu sie dziwie) ale jak po ciazy stane sie jeszcze gorsza maszkara to bym mu sie wcale nie dziwila jakby mnie zostawil...

sarita - bezpośrednio odnosze się do twojej wypowiedzi o dziewuszce z choroba sieroca a pośrednio i do reszty dyskutantek co was tak bulwersuje w takim a nie innym ustawieniu prorytetów u alisss, co 1) nie ma zadnego wplywu na wasze zycie 2) moze wszystko ulez diametralnej zmianie z biegiem czasu jesli laska nie czuje ze chce miec dziecko, to moze lepiej zeby go po prostu nie miala - z mniej lub bardziej egoistycznych pobudek - niz zeby je miala i odrzucila, oddala? - vide historia sarity

Gość alissssssssssss
a kto powiedzial ze nie akceptuje? wlasie bardzo sie podobam w srod znajomych, faceta , mojemu, w pracy i tak mam z tego zrezygnowac? przez cale zycie czulam i czuje sie atrakcyjna wszyscy mnie podziwiaja to sie nie dziw ze to by bylo bolesne dla mnie tak z tym zerwac. z ladnej laski stac sie pontonem a potem rozciagnietym flakiem

Gość Luunaa
ja nikogo nie namawiam na dziecko. to wybór kazdego człowieka. albo chce albo nie chce i jego wybór. ale nie musze sie zgadzac z tym ze osoba która woli swoje piekne ciało niz dziecko uwaza ze nie jest egoistka.

Gość Luunaa
alisss alisss podziw to nie wszystko. jesli by podziwiali w tobie cos wiecej niz urode to okej, ale samo ciało? i to cie satysfakcjonuje?

Gość zadne kosmetyki
Mnie nikt nie podziwia (nawet mi na tym nie zalezy :P ) bo ejstem paszczurem. Ale jakbym po ciazy mailabym byc jeszcze wiekszym to nic tylko sie zalamac :O

tak jak napisałam: egoistką jest w 100%, ale jeśli nie chce mieć dzieci to niech faktycznie lepiej ich nie ma.

Gość alissssssssssss
ale nie chodzi tylko o wyglad lubie wieczorkami gdzies wyskoczyc do pubu, na silownie czy do kosmetyczki lub poprostu z moim facetem w kinie psoedziec lub w domu sie z nim zabawic ;P. po pracy musze miec relaks a nie, obiadow wogoe nie robie jadamy na miescie czesto osobno ale nie da sie inaczej. o 17 wracam do domu i niewyobrazam sobie zebym miala sie kims zajmowac ...ale co ja mowie nie mogla bym pracowac wogole!

Gość alissssssssssss
PROWOKACJA GŁUPIE MAMUŚKI

Gość Luunaa
żadne kosmetyki -------> skoro ty masz takie zdanie o sobie, to jak ma cie akceptowac twoj partner? twoj chłop nie wie o twoich wadach dopóki mu o nich nie powiesz. nawet będąc osobą mało atrakcyjną, a znającą swoją wartość i dbającą o siebie inni tez cie beda uwazac za ładną. poza tym tylko w pierwszym momencie gdy poznajemy człowieka zwracamy uwagę na jego wygląd. kiedy poznamy go blizej wyglad przestaje się liczyc. jeli ktos piekny jest totalnym idiotą bez mózgu to nikt nie bedzie z nim gadac bo nie ma sensu. jesli ktos brzydki jest fajny i ma cos do powiedzenia to i inni beda chcieli z nim przebywac.

Gość ciaza nie postarza przeciwnie
to zastrzyk hormonalny, kobiety, ktore pozno urodzily młodnieja. Ale co do alissss, wg mnie absolutnie nie powinna miec dzieci. Chyba,ze sie zmieni jej nastwawienie do swiata i siebie, w co watpię. Tyle. Po co ja przekonywac? W imie czyjego dobra? Nie chce, i cale szczescie dla dzieci i faceta zwłaszcza

Gość alisssssssssss
tak jestem 100% egoistka niby to negatywna cecha ale jednak klucila bym sie. tak pozatym sarita ladna ta ostatnia fotka ;)