Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarny. koszmar

co mi jest , waga szaleje !!!

Polecane posty

Gość koszmarny. koszmar

od 2 miesiecy przytylam 10 kg!!!!!!!!!fakt ze troche sobie za duzo pozwolilam slodyczy, ale zeby az tyle??? do tego od 1,5 tyg. sie pilnuje, dieta ostra, a od 3 dni przytylam 2 kg znowu!! :( jestem zalamana-naprawde, nie wiem co sie dzieje do tego mam tone pryszczy na buzi ciaze wykluczylam, napewno nie jestem no i nie taka mloda zeby mozna podejrzewac dojrzewanie, mam 29 lat pomozcie prosze!!co to moze byc??

ja tez kiedys duzo przytylam porobily mi sie rozstepy i wogle;/ potem schudłam ale nie mialam zadnej diety ani nic tak poprostu i zostala mi skora na udach po wewnetrznej stronie straszne:/:( niewiem co z tym zrobić:(

Gość koszmarny. koszmar
ale co to moze byc, nie ma nikt pomyslu??? zawsze bylam szczupla, myslalam ze to od jedzenia, ale nawet po diecie dalej rosnie :( boje sie bo kompletnie nie mam pomyslu co to moze byc straszne!!!

Gość koszmarny. koszmar
29 lat to raczej kobieta ma juz uregulowane hormony, moze sie woda zbiera w organizmie?? boje sie :(

Gość XxKafeteriankaxX
u mnie jest taka sama sytuacja... tyle ze ja jem bardzo malo a waga ciagle rosnie... nawet przeszla mi przez mysl ciaza, ale biore tabletki wiec to wykluczone... tez sie chyba wybiore do lekarza :o

lepiej iśc sobie do lekarza! moze ktos juz mial tak jak ty ale kazdy organizm jest inny1 wiec lepiej przejdź się do lekarza!

Gość koszmarny. koszmar
chyba tak :( ale poczekam jeszcze, moze dieta zacznie dzialac , tak do konca tygodnia jak mi nie zacznie spadac to ja sama spadam do lekarza :(

Gość SPEC OD NÓG
hej to tarczyca! a jaką masz przemiane materii ? spowolnila sie?

Gość ankietka ...
Tak ... pierwsze co mi do głowy przyszło, to tarczyca ...

Gość koszmarny. koszmar
probowalam wyrzygać te kilogramy, ale zapchałsm tylko kibel resztkami bigosu z sylwestra