Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuszka80

Czy facet naprawdę kocha jeśli zdradza????????????????????

Polecane posty

Gość Manuszka80

Zawsze myślałam, że facet jest prosty jak budowa cepa (bez obrazy dla panów, my zawsze myślimy że jesteście twardzielami), że jeśli zdradza to dlatego, że ma na to ochotę, że to tylko czysty seks, popęd. Ostatnio jednak coraz bardziej się zastanawiam nad tym czy to nie my kobietki wymyśliłyśmy sobie ten popęd i mimo, że nas zdradził to dalej bardzo ale to bardzo nas kocha, a może on nas zdradził dlatego bo coś się spieprzyło w naszym związku a taka wymówka jest zwyczajnie łatwiej strawna tak dla nas jak i dla nich. Co wy na to? Pytanie do pań jak i panów.

Gość Borys eta szto
Myślę że coś w tym jest, my naprawdę nie jesteś my" prości jak budowa cepa" może łatwiej nam jest zrobić skok w bok i powiedzieć że chodziło o bzykanko niż usiąść i pogadać.Masz koleżanko racje i ja jako facet się pod tym, mogę podpisać.

Gość wersy nocą
facet to maszyna do robienia dzieci i pieniedzy, tak mysle chociaz nie jestem facetem

Gość gośka1986
nie oszukujmy się jeśli facet zdradza to coś jest nie tak i ja już bym mu tak nie wierzyła,że kocha i wybaczyć raczej też bym nie wybaczyła :o

facet od kobiety oprócz tego, że ma fiuta i nie ma cycek , nie różni się niczym, czyli jak zdradza to kocha, ale samego siebie

Gość DobyCzłowiek-Chyba*
facet nie zdradza od tak bez powodu, nawet jeśli chodzi o seks to wynika to z tego, że pożycie pod tym względem to katastrofa. my też czujemy i kochamy a jeśli przestajemy kochać to zaczynamy zdradzać.

Gość -*lilu*-
a co powiecie na sytuację gdzie facet mając i seks w domu i całą resztę spotyka się z kobietą, którą zna już nawet dłużej niż tą z którą już jest, spotykają się od pół roku, on dzwoni codziennie ale mówi cały czas że chodzi o seks? mi się wydaję, że to świadczy o tym , że kobietkę z która siedzi ma gdzieś, skok w bok bym zrozumiała ale takie coś, dla mnie to koniec związku, gdyby chodziło o zwykłe bzykanko to siedział by przy swoim co ma w domu. Co uważacie o takiej sytuacji?

Gość Manuszka80
nikt więcej nie ma nic do dodania?

Gość heh kaludka
heh , tak idiotko-zmiłości cię zdradza :D:D:D:D

Gość 007tytus
U nas jest inaczej niż u kobiet... Seks może być bez miłości...,ale to też seks...łączy ludzi...Wszystko zależy od tego jak ktoś chce żyć! Człowiek ma władzę nad swoimi popędami! Jedynym wytłumaczeniem,choć wątpliwym jest alkohol

Gość mazepa
A CO JEŚLI TWÓJ FACET Z KTÓRYM JESTEŚ OD 18 LAT WPIERA CI ZDRADĘ CHOCIAŻ TEGO NIE ZROBIŁAŚ?

Gość ladygaga30
a co powiecie na sytuację gdzie facet mając i seks w domu i całą resztę spotyka się z kobietą, którą zna już nawet dłużej niż tą z którą już jest, spotykają się od pół roku, on dzwoni codziennie ale mówi cały czas że chodzi o seks? mi się wydaję, że to świadczy o tym , że kobietkę z która siedzi ma gdzieś, skok w bok bym zrozumiała ale takie coś, dla mnie to koniec związku, gdyby chodziło o zwykłe bzykanko to siedział by przy swoim co ma w domu. Co uważacie o takiej sytuacji? inna osoba inne wrażenia

Gość Borys eta szto
do lilu on ma gdzieś tą panienkę, z którą siedzi gdyby było inaczej tamta byłaby tylko raz a nie stale, byłaby rotacja wśród panienek a nie tylko jedna, coś mi się wydaje, że on ma coś do tej z którą zdradza skoro tak jej sie trzyma. ale to tylko moje zdanie.

Gość ladygaga30
popieram, do jednej sie przyzwyczaił a do drugiej cos ma

Gość *i ja i ja*
ja też podpisuje się pod tym stwierdzeniem, facet ma coś do swojej kochanki gdyby było inaczej nie dzwoniłby codziennie i dawno poszukałby sobie nowego modelu.

Gość -*lilu*-
wiem, że on sprzedaje tej swojej kochance tekst że chodzi tylko o seks, wiem też że ta dziewczyna zaangażowała się ale nie chce jemu o tym powiedzieć w przekonaniu że chodzi tylko o jedno, ja jej nie pomogę, wkurza mnie że ten facet tak robi bo nie dosyć że rujnuje stały związek to dodatkowo niszczy życie tej dziewczyny.

Gość balbina.....
-*lilu*- wyluzuj. Nie twoj zwiazek - nie twoja sprawa. Nie oceniaj, bo osoba patrzaca z zewnatrz NIGDY nie zna prawdziwej sytuacji w zwiazku. Ani jednym, ani drugium. Chyba ze...to jednak chodzi o ciebie?:)

Gość _su_
a czy skoro facet jest w małżeństwie, jak twierdzi bez miłości i dalej mówi, jak to już ktoś tu zaznaczył, że nie potrzeba mu miłości do seksu??? to co jest grane? w takim razie co jest miłością dla takiego faceta? kurza twarz, kiedy mężczyzna wie że kocha i kiedy kobieta którą kocha także to poczuje? pogubiłam się troszkę, bo nie pojmuję jak można żyć tyle lat bez miłości i uprawiać z kimś seks bez uczucia, zwłaszcza że to żona, mąż !

Gość -*lilu*-
to nie mój związek tylko mojej przyjaciółki, gdy na którą patrze to mi się ryczeć chce, chciałabym aby to się skończył albo żeby okazało się ze jedno bez drugiego naprawdę nie może żyć i on zostawia tamtą i jest z moją Andzią. Ona bardzo cierpi, znosić wszystko tylko dlatego, że tak bardzo go kocha i mylę, że mdli się o to żeby on tak naprawdę czół coś wielkiego do niej. jak widać nie mogę przestać o tym myśleć, ona kiedyś uratowała mi życie więc teraz ja muszę pomóc jej ;-(

Gość /eta szto/
Do pana Borysa, zgadzam się z panem, gdyby to było chwilowe i oparte tylko na seksie to by dawno byłby już inny model. A co do pani lilu to wydaje mi się że koleżanka powinna być spokojna bo ten facet prawdopodobnie mimo, że tego jej nie mówi to ją kocha ale my mężczyźni ciężko rozmawiamy o uczuciach ale tez je mamy i seks to dla kobiet zdradzonych najłatwiejsze usprawiedliwienie bo one same nie chcę spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać że coś w związku było spartaczone. Ale to też tylko moje skromne zdanie.

Gość /dyrdaWyrda/
podpisuję się, z panem numer jeden i panem numer dwa

Jeśli zdradził to znaczy,że nie kocha.Ale to moje zdanie.