Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Private_Dancer

Spotkanie ludzi z kafe

Polecane posty

energiczna z Toba spotkalabym sie najchetniej na grzybach ja dalej widze Cie jako dziewcze w sukience z lukiem chadzajaca po lesie zona padłem :D:D:D:D:D i oplułem ekran ze smiechu :D:D a wiesz ze 30-tke tez tak widze :P

Gość hauajauauau
upa robie

Gość takie_tam
Parzęczew to dobra opcja a lepsza to Łódź :D Jestem tutaj na kafe pod różnymi nikami ale dość długo, więc wybralabym się na spotkanie ]:->

A co gdyby na spotkanie przybyła również jedna ze złośliwych pomarańczy, w niecnych celach zebrania materiału do swojej dalszej forumowej działalności? No chyba, że zamiast nicków obowiązywałyby prawdziwe imiona incognito ;-)

Luska ci pomaranczowi musza sie jakos odznaczyc :P proponuje by kazdy z nich był z siatka pomaranczy :P nie pogubimy sie wtedy za zjezdzie :P

Gdybym zabrał Tamari, to musiałbym po drodze ściemniac, ze to moja znacznie młodsza siostra, bo inaczej prokurator by mnie po drodze zgarnął :P

nie chrzańcie az tak mlodo nie wygladam:) tobie lusia bym dala 25:)

Gość ovca 52
a co by bylo jakby ja przybyla, choc jestem pomaranczowa? i tak zostanie.. :)

krakow dla mnie zadalekie miasto siedze tyłku i sie nie ruszam nigdzie. Tylko zdjecia mi pokażcie:D e komiczne mysle ze można by przypiąc.. ona z 15 ty z 35 i może być córcia:D

heheheheh ewentualnie mozemy wystepowac jako trojaczki:P predzej uwierza niz w to ze jewstem ich corka:D

komik to chyba jako staaarszy staaaarzy brat byłby Luśki nie widziałam. A tamarii - dziecinka:P