Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa1234

MÓWIĄ ŻE ZA WCZEŚNIE NA DZIECKO....

Polecane posty

Mam 21 lat jestem z moim mężem ponad rok czasu. jesteśmy pewni że chcemy mieć dziecko, jesteśmy bardzo szczęśliwi i do szczęścia nie jest nam nic więcej potrzebne opócz małego dzidziusia. tylko co nie którzy maja ci ągle cos do powiedzenia że jestem za mloda i ze mlode matki nie daja sobie rady z wychowaniem dziecka. jestem pewna w 100% że dam sobie jak naj bardziej rade z małym dzieckiem w tym wieku... która myśli tak jak ja niech się dołączy... nikt naam nie powinien mówić kiedy mamy rodzić dzieci!!!!!

Gość abe
rob to dziecko i nie patrz/sluchaj co mowia inni.......Ty jestes wazna a nie inni

Gość Lalkauzuaa
Skoro jesteś "taka pewna" to po co Ci opinia innych? w dodatku obcych ludzi! chcecie róbcie dzieciaka

lalkauzuaa jezeli cibie to nie interesuje to nie wypisuj tutaj... ok??? bo akurat takich osóba tutaj nie chcę!!! i czytaj uwazniej!!!!!

jak masz warunki i czujesz się dojrzała i twój mąż też to rób! w moim wieku będziesz miała już dziecko w wieku szkolnym, które poślesz najwyżej na świetlicę, a sama będziesz robić karierę co tam chcesz. a nie się zastanawiać kiedy jest dobry moment.

moje życie strasznie szybko się potoczyło a więc teraz kolej na dziecko, wiek 21 lat to naj lepszy wiek na dziecko... dziękuje wszystkim

Czy najlepszy wiek to ja nie wiem, moim zdaniem najlepszy jestv wtedy kiedy jest najlepszy dla samego rodzica i jego małżonka, dla mnie to jest wiek 28 dla Ciebie 21, jestes pełnoletnia i chwała Ci za to :) slicznego dzidziusia życzę :)