Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale numerrrrrrrrrrrrr.........

107-latka szuka męża

Polecane posty

Gość ale numerrrrrrrrrrrrr.........

107-letnia Chinka zdecydowała, że nadszedł już czas, by znaleźć sobie męża. W rozmowie z chińską gazetą opowiada o swoich matrymonialnych oczekiwaniach - informuje Reuters. Gdy Wang Guiying była młodsza po prostu bała się małżeństwa. Stwierdziła jednak, że nie chce być ciężarem dla dzieci swoich siostrzenic i bratanków, którzy się nią opiekowały. Mam już 107 lat i wciąż nie wyszłam za mąż. Co będzie, jeśli nie zdążę już znaleźć męża? – opowiada Guiying w rozmowie z „Chongqing Commercial Times”. Dodaje, że marzy jej się inny stulatek, z którym będzie mogła sobie rozmawiać. Guiyng wychowała się w rodzinie, gdzie przemoc była codziennością. Na własne oczy widziała, jak jej wujowie bili swoje żony, a te uciekały do szopy z płaczem. – Wszystkie małżeństwa w moim otoczeniu żyły w taki sposób. Zamążpójście była dla mnie zbyt przerażające – wspomina. Po śmierci rodziców kobieta utrzymywała się sama z rolnictwa. Gdy miała 74 lata, jej bratanek zabrał ją do siebie, bo nie miała już wystarczająco siły do pracy. Teraz opiekuńcza rodzina sama jest już w podeszłym wieku i pani Guiying nie chce sprawiać jej już więcej problemu. Szuka innego towarzysza. Lokalne władze zapowiedziały pomoc pani Wang. Zasugerowały też jej rodzinie, by skontaktowała się z domami starców, bo tam może mieszkać kawaler (bądź wdowiec) dla 107-latki.

Gość o zes w morde.
Znam takiego dobrego kandydata...wykształcony,słusznego chińskiego wzrostu,prawiczek od zawsze,nie ma konta, nie ma prawa jazdy,jest kłótliwy obraalski ale ma kota,jeszcze młody ale co tam, ma na imię ?

Gość a noc poślubna wchodzi w gre
w noc poslubna rozpadlaby sie na czesci... hahaha zeby jeszcze bogata byla to co innego a tak jelenia szuka

Gość remex
mam dla niej kandydata, tylko ona musi udowodnic czy zachowala wianek. bo innaczej to nici