Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa1234567890

mam troche glupie pytanie

Polecane posty

Gość ewa1234567890

jak ogolic krocze bo mam dopiero niecałe 12 lat co polecacie czym golic te miejsca? moja kolezanka goli i mowi ze mam busz na udach:( bo taka prawda mam aż na udach kłaki i nie wiem co z tym zrobic. bo jak na razie nie cwicze juz z tydzien na wf żeby inni nie widzieli tego zarostu:(:( i przy okazji jakbyście mogli poradzic coś na taki meszek pod nosem bo to denerwujace bardzo

dziecko kochane...moja corcia ma 13 i nie ma w ogole owlosienia...wiec stary zboczuchu wypierdalaj w podskokach z tego forum !

Gość ewa1234567890
czekam na odpowiedzi tylko szybko plis

Gość ewa1234567890
miauczydelko każdy inaczej dorasta ;/ ja szybko dorastam i jestem taka jakby to powiedzieć ''wyrosnieta'' i mam już niektóre oznaki dorastania wiec nie pisz takich komentarzy skoro mnie nie znasz:(

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
mas 12 lat to chyba wiesz, ze do golenia sluzy maszynka. Poza tym w drogeriach jest mase kremow i pianek do tego typu zabiegów. Rozejrzyj się.

Jak twoja kolezanka taka zorientowana w tych sprawach to sie jej zapytaj a na meszke pod nosem tez napewno cos Ci poradzi.

Gość Dominiśśśśś
Ja tez sie nie zgadzam z ta opinia, ze w wieku 12 lat nie mozna miec owlosienia. Okresu dostalam w wieku 12 lat. Owlosienie mialam tez juz w tych miejscach. Ale niektore dziewczynki dojrzewaja szybciej niektore wolniej. Ewa w tym miejscu najlepiej ogol się jakims kremem do depilacji iintymnej. Maszynka moze podraznic Ci skore, mozesz miec zaczerwienienia lub nawet pecherzyki. Ja mam bardzo wrazliwa skore i nie gole sie zatem maszynką. Depilatora do bikini tez nie polecam. Wyproboj krem są one w cenie od 10 do 20 zł w sklepach. Znajdziesz cos dla siebie

Gość ewa1234567890
A czy tym kremem mozna ogloic tez okolice moich jader :-(

Gość Dominiśśśśś
A juz potraktowałam Cie powaznie. Widać nie warto było;/

dominiś, zanim zaczniesz udzielać pedofilskich porad kosmetycznych, to weź dzieciaku poducz się prawidłowej pisowni takich trudnych słów jak wypróbuj :)

Gość hrtyhwjg
Hahaha . a miauczydelko patrzy na pipe własnej córki . Pedofil .

Gość buahahahhaha
13 lat ma twoja cora miauczydło a nie ma jeszcze owłosienia? :D LOL !!!

Gość ni ma bo
już se goli :)