Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutka000

JAK TO JEST GDY PARTNER KOŃCZY W WAS???

Polecane posty

Gość mlodziutka000

Biorę swoje 1 opakowanie tabletek anty, regularnie, praktycznie co do minuty. Czy moge pozwolić swojemu facetowi skonczyć we mnie przy 1 opakowaniu? Kiedy wy się odważyłyście? :) Jakie to jest uczucie??? :) pozdrawiam ;)

Gość aniulka 1234
My teraz ostatnio lecieliśmy na przerywanym i jak zaczęłam brać tabletki, to z wytryskiem do środka kochaliśmy się po 10 tabletkach. Niem za wielkiej różnicy między seksem z finałem w środku, a poza kobietą, ale udowodniono, że sperma wchłaniając sie w ścianki pochwy doskonale wpływa na samopoczucie, na nawet bóle podczas okresu zmniejsza. I obniża napiecie podczas pmsu.

zajebiste uczucie..jeszcze jest fajnie gdy dochodzi sie razem..wtedy tkaie zajebiste uczucie..psróbój a sie przekonasz....

Ja pozwoliłam swojemu pierwszy raz skończyć we mnie gdzieś w połowie pierwszego opakowania. Od tamtej pory zawsze kończy we mnie i jak na razie - oby tak już zostało - w ciąży nie jestem, choć podobnie jak Ty na początku straaaaasznie schizowałam ;) Teraz już wierzę w moc tabletek i nie boję się jak czuję to przyjemne ciepełko w środku ;) Nie ma też nic przyjemniejszego jak on po orgaźmie może zostać we mnie tak długo jak tylko chcemy lub gdy zaczynamy całą zabawę od nowa bez obawy o zmianę prezerwatywy tudzież aplikację innego środka :D

Gość qqqqqqqq
mmm uwielbiam to ! :)