Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja19

Problem z ciążą

Polecane posty

Gość Patrycja19

Chłopak z którym jestem w ciąży uderzył mnie bardzo mocno w brzuch ze złości :/ nie wiem co mam teraz robić, bo od 2 dni strasznie mnie boli. Jestem w 3 miesiącu. Czy coś mogło się stać dzidziusiowi?

Gość Patrycja19
Nie chcę od niego odchodzić, on po prostu był na mnie zły i go trochę poniosło :(

Gość pomine kwestie
chłopaka bo to zwykly cham a co do brzucha radze isc do ginekologa to zbada cie i przy okazji zrobi ci usg . a tak teraz sobie mysle czy to prowokacja ? jesli tak to w kiepskim stylu !!!

Gość Patrycja19
Prowokacja? Ja po prosu się boję o dziecko :( Chłopak nie był nigdy zadowolony, bo co tu dużo mówić wpadliśmy.

Gość Karolcia123456123456
po pierwsze: kopnij chlopaka z zad i idz do lekarza. albo postaw mu warunek z ejesli nie bedzie Cie lepiej traktowal to od niego odejdziesz. Musisz znac swoaj wartosc. Nikt nie ma prawa bic kobiet. Tymbardziej jak jest w ciazy , tym tym bardziej w brzuch, a juz tym tym tym bardziej chlopak! i to Twoj chlopak!! Lepiej nie czekaj i idz na wizyte do ginekologa bo to moze byc bardzo powazna sprawa.

Gość ewelinay24
patrycja alez ty jestes glupia dziewczyna ze nadal z nim jestes, widocznie nic nie znasz zycia

na tWOIM MIEJSCU JUZ BYM DZIADA PODALA NA POLICJĘ...KURWA MAĆ...CO TO MA BYC...WALNAC KOGOS W BRZUCH...NO ON CHYBA NIENORMALNY JEST...UCIEKAJ OD TEGO DEBILA

Gość Zupkowa mama małej zosi
O matko....uciekaj puki czas.Jak najdalej od bandyty!!!Moze jestes jeszcze i za młoda i za głupia aby to zrozumiec ,ale jak juz teraZ Cie bije to pomyśl co zrobi pózniej?!!!! I co moze zrobic nie tylko Tobie( bo jak widac nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji) ale dziecku. Co do brzucha to natychniast idz do lekarza!!!

prowokacja czy tez nie , ciezko powiedziec bo patologia jest wszedzie. To ze on nie byl zadowolony z ciazy to nie powod zeby Cie bic po brzuchu. Idz do lekarza i tyle. Nastepnym razem zepchnie Cie ze schodow i tez napiszesz, bo to moja wina bo byl na mnie zly? :o

Gość Zupkowa mama małej zosi
Nie.powie,że za bardzo posoliła zupę................

Piszesz, ze boisz sie o dziecko..jesli jest tak naprawde to odejdz od niego. Ty go jeszcze usprawiedliwiasz przeciez on wiedzial co robi...jesli raz podniosl na ciebie reke to moze zrobic to i drugi. Moze chcial zebys poronila... A ty powinnas isc do lekarza sprawdzic czy wszystko w porzadku.

http://pl.youtube.com/watch?v=aCo0f1Ucy50 widocznie lubi jak ja bije... a moze tez sprawia jej to przyjemnosc?? rozni ludzie sa na swiecie ale zeby godzic sie na takie zachowanie i tlumaczyc, bo byl na mnie zly i moze jeszcze przytakuj jemu i popieraj w tym niech cie tlucze w nieskonczonosc. kobieto byc moze stracilas dziecko. skoro brzuch boli. widac lepiej napisac na forum niz pojsc do lekarza... filmik ktory wkleilam jest piekny, tylko ty mozesz nie doczekac finalu...

Gość Patrycja19
Wciąż strasznie boli, chociaż wzięłam przeciwbólowe. On nie zwraca na to uwagi i od tego czasu zachowuje się jak gdyby nigdy nic. Nie chce się narażać znowu...:/

Gość No bez jaj
Przecież to ewidentna prowokacja Fakt, patologia zdarza się wszędzie, ale: - kobieta, która już się zwierzy anonimowo w sieci, że partner ją bije raczej chce się wyżalić, a nie tłumaczyć go - boi sie o dziecko, a po 2 dniach pyta w internecie zamiast pójśc do lekarza - nawet kretynka wie, że w ciąży nie bierze się żadnych leków bez konsultacji lekarza Reasumując- forum umie znaleźć, a podstawowe info na temat ciąży już nie? Szczególnie, gdy boi sie o dziecko :O

Ty może i jego dziewczyno kochasz,ale czy on Ciebie też? -tak facet nie postępuje! Raz to zrobił to zrobi i xx razy. A co będzie kolejnym powodem?-słona zupa ? Nawet jeśli to nie prowokacja ofiary często bronią katów. W każdym razie ten schemat znam z otoczenia sąsiadów,znajomych.