Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

l-e-n-k-a

chłopak...powiedzcie czy to normalne zachowanie

Polecane posty

poznałam pewnego fajnego faceta, wydaje się być super, tzn znamy sie już dłuższy czas, ale dopiero od niedawna ze sobą \\\'kręcimy\\\' no i on ciągle mówi że go bardzo pociągam itd, ale że nie chce oczywiście niczego pospieszać żeby wszystko było w swoim czasie itd, chodzi mi o to, czy takie zachowanie, gadki typu: marzę o tobie, jestem podniecony, chciałbym się kiedyś z tobą kochać itd i za każdym razem jednak podkreślanie że na wszyskto poczeka, że nie trzeba sie spieszyc, czy takie teksty kiedy jeszcze oficjalnie nie jesteśmy parą, tylko \\\'to\\\' dopiero zaczyna kiełkować czy są normalne? miałyście tak ze swoimi?

ja uwazam ze jak sie z kims jest to sie nie mowi nie pyta o seks w takim kontekscie jak on to robi to wychodzi samo z siebie..zwyczajnie siezdarza facet nie pyta a jak pyta to...tu dopowiedz sobie sama:)

ale on nie zadaje pytan w stylu: no to kiedy sie będziemy kochać czy coś takiego, poprostu ciągle mówi że mu się podobam i że go pociągam, ma tez trochę takie pikantne poczucie humoru, ale to nie jest tak że coś tam odemnie już chce, zresztą mówi że nie chce się spieszyć

to są właśnie rady na kafe, mogłam się tego spodziewać, nie znacie kontekstu a już wyciągacie wnioski, że przygaduje albo że jestesmy upośledzeni:) to nie jest takie proste wszysto, ciągnie nas do siebie, to fakt, ale oboje chcemy czekać i się lepiej poznac, poza tym na razie jeszcze nie jesteśmy parą, hm... mówił że do tej pory miał jedną partnerkę i sie z nią nie spieszył

Gość asdsadsadsa
Kurwa, no dzieci, dosłownie ! Autorko tematu, pewnie jeszcze dziewicą jesteś, prawda ?!

a mi sie wydaje ze klamiesz. a i tam napisz prawdziwy wiek kup brawo.. tam znajdziesz adres do jakies pani co daje porady i bedzie wszystko jak na tacy

nie kłamię ale i tak nie jestem w stanie wam tego udowodnić, no cóż, sprawa jest bardziej zawiła i nie da się tego dogłębnie omówic na kafe, tak więc na razie podchodzę z ostrożnością ale daję mu szansę, czuję ze coraz bardziej się angażuję... a brawo już dawno nie czytam:)

Gość czepiacie się moi drodzy
czepiacie. Mój mąż dogadywał mi identycznie na początku naszej znajomości:) a nie okazał się typem człowieka kóremu chodzi tylko o jedno. powinnaś się cieszyć lenka że uważa cię za atrakcyjną:) poczekaj jak sprawy się dalej potoczą i wtedy zobaczysz

Mi to wyglada tak ze on czeka na Twoja inicjatywe.Nie chce wyjsc na napalenca i zeby nie bylo potem ze Cie chcial wykorzystac czy cos.Niby mowi zartem,ale raczej przypadkowe te teksty nie sa.

sama już nie wiem nie napisałam jednej ważnej rzeczy mieszkamy daleko w różnych miastach i kontaktujemy się na razie tylko tel. i przez skype\'a. planujemy spotkanie i spotkania i zobaczyc co nam z tego wyjdzie.....

to jest tak: poznaliśmy się na wakacjach w innym mieście, później kontakt się trochę urwał i dopiero teraz od nowa się poznajemy przez tel. i internet

Albo ten koleś to jakiś dzieciuch... albo Ty nie masz 24 lat. Nie no na pewno nie masz tylu lat bo to co piszesz to jakieś głupoty - z różowego dzienniczka niedorozwiniętej piętnastolatki.