Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny34latek

dziewczyna nie chce zrobić lodzika

Polecane posty

skoncz stosunek,jak wyczujesz,ze jest blisko.tez mozesz sie zmeczyc,nie? :P

Gość malyjanio
Tak zrobi, i da się namówić, jak skończy 45 lat a może 50 bo już właśnie dojrzała i teraz się nie brzydzi, tyle że wtedy będzie ci już wszystko jedno. Ja swoją wziąłem szantażem po pięciu latach mordęgi, wiedziałem że mnie kocha ale została w taki sposób wychowana przez swoją matkę że ech! nie chciałem całe życie czekać, owszem poryczała się ale teraz nie potrafi powiedzieć o co jej chodziło!

Gość yyyyyyh
Jak nie chce to jej nie zmuszaj, ludzie, co za czasy, żeby zmuszać dziewczynę do seksu oralnego... :/ Nie chce i już, jak ty jesteś z nią na zasadzie minetka-lodzik, to współczuję jej podwójnie

Gość Geje
Jesteśmy gejami z sąsiadem. Nie wyobrażamy życia i codziennych poranków bez zrobienia sobie lodzika i wsadzenia paluszka w pupę po czym powąchania ich wzajemnie. Uwielbiamy sikać w majtki i zamieniać się nimi. Stary współczuję CI. Znajdz se faceta geja. Dobrze Ci doradzam. Twoje życie nabierze barw i sensu. Poza tym dobrze będzie CI obciągać, Dlaczego? To proste. Facet facetem, w dzieciństwie sam sobie obciągał i ma wprawę. Poczujesz się w niebo wzięty. Jak można być z taką pawianką. Stary... jestem z nim od 16 lat gajami i jest nam z***biście. Jedynie co wkurza to, to, ze ludzie się na nas dziwnie patrzą kiedy on mi ciągnie np. na rynku w mieście, ale lubimy hardcore. Pozdrawiam słodko :*

Gość gość
Autorze może jeszcze się coś zmieni w tej kwestii ;) czego Ci życzę. Myślałam że nigdy tego nie zrobię o czym Go poinformowałam gdy zaczęliśmy się spotykać. Nie naciskał Czekał prawie rok ( licząc od pierwszego spotkania ;) On jest w Twoim wieku i myśli że tego nie lubię a ja naprawdę uczę się na Nim ;)- i czasami mówię mu że głupio się czuję gdyż wiem że nie robię tego idealnie. Chociaż zdrugiej strony - nie narzeka i co znaczy idealnie a więc nigdy nie mów nigdy ;)