Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny34latek

dziewczyna nie chce zrobić lodzika

Polecane posty

Gość fajny34latek
kaxil - idz sobie gdzie indziej pisać głupoty

Gość Królowa Śniegu po 40
Hehe wesolo sie robi!!!!:) Podszywaczu 🌻 Zeby nie ten Grunwald....kto wie.......

No proszę jaki egoista i tępak. Skoro jej się to nie podoba to powinieneś uszanować to. Poza tym dla niektórych kobiet może to być upokarzające i np mi to kojarzy się z dziwkami ;) Noo a poza tym najwidoczniej nie jesteś TYM i nic dziwnego, że nie chce...

Gość taaa...od razu z dziwkami
ja kocham mojego chłopaka, tzn. każdy jego kawałek, nieważne czy to jego umysł, czy fiutek, obie rzeczy są podniecające :) Tak sobie myślę, że może ma jeszcze opory. W końcu sypiacie ze sobą dopiero 4 m-ce. Daj jej się rozwinąć... A tak szczerze to duuuużo tracisz i ona też :)

Gość mała_czarna_iv
masz 34 lata, a piszesz "lodzika"? gdyby koleś powiedział"zrób mi lodzika" też bym odmówiła.

Gość fajny34latek
do mała_czarna_iv oj nie mówię jej tak normalnie mówię że chciałbym by pocałowała mnie tam.....

Gość yyyyyy
a ja wolę okreslenie zrobic loda niz pocałowac TAM co za TAM dorosli ludzie i nie potrafią okreslic miejsca:o powiedziec penis ,członek, fiut ,kutas czy jak kolwiek tylko nie TAM i nie TEN

Gość niunia0000
dziwna masz partnerke bo ja swojego partnera uwielbiam pieścić po całym cialku z góry na duł:) i oboje uwielbiamy69.

Gość czarnula210
jakaś dziwna, ja to uwielbiam i jak na jej wiek, obys w ogóle się doczekał

Gość envie***
hmm..możesz poczekać jeszcze troche...może dziewcze jest troche nieśmiałe..boi sie zrobić loda bo nie wie jak?? pokaz jej moze jakiś subtelny filmik..podsuń jakaś książke, artykuł..

Gość mała_czarna_iv
ale mi nie odpowiada samo słowo "lodzik" i to tego właśnie się przyczepiam! nienawidzę tego zdrobnienia! :D lód to co innego.... ja swojemu loda robię... ALE trochę trwało zanim się przemogłam, więc wszystko przed Wami

Gość niunia0000
moze ona potrzebuje wicej czasu by sie z tym oswoic i nabrac smialosci do piesczot oralnych. kazda kobieta jest inna niektore sa niesmiałe i nie potrafja tak szybko przelamac ta bariere. ale porozmawiaj z nia wytłumacz jej moze ona ma jakies obawy czy cos. tylko delikatnie w miare

Gość fajny34latek
jestem delikatny i kulturalny w rozmowach ciekawe co powie na filmik.... może przekona się? oglądaliście?

Gość nopieknie
a 5 lat w związku i bez lodzika? zyc mi sie odechciewa....

Gość chantall27
i niestety musisz wiedziec ze jesli teraz nie ma seksu oralnego to nigdy nie będzie. Albo sie godzisz na to i ok, albo szukaj gdzie indziej. I żeby Ci do glowy nie przyszlo , ze np po ślubie to sie zmieni hahahahaah zmieni na pewno- bedzie o wiele mniej seksu, ale lodzika jak nie bylo tak nie bedzie.

Gość kakamaja
chantall27 -->>nie masz racji :P Przed slubem nie chciałam, po slubie baaardzo długo nie. A teraz mi to nie przeszkadza :):)

To zla kobieta musi byc.Ja sobie nie wyobrazam nie zrobic minetki mojej pani.uwielbiam kiedy ona kladzie sie na brzuchu,powoli podnosi pupe i rozklada nozki zebym mogl zanurzyc w niej jezyk od tylu..nie wyobrazam sobie,ze mogla by sie nie zrewanzowac.Na szczescie nie musze nawet o to prosic bo uwielbia to robic.co do Ciebie,to nie widze nadziei.Jezeli w tym wieku,po takim czasie z Toba jeszcze sie nie przekonala to juz raczej nic nie zdzialasz

Gość Anq25
fajny34latek do umyj się - żenujące bardzo..... Zenujacy jestes ty ze piszesz ze chcesz zeby laska sie wprowadzila ale bez loda to nie....

bo jak jestes nei zdecydowany to sie nei dziwie... rada, jestes facetem, to tak sie zachowuj... moja rada.. ona np. lezy w lozku, a Ty przychodzisz z podprysznica, saidasz na nia, chwytasz ja za wlosy i masujesz kutasem jej buzie a po chwili wkladasz go do srodka. Ona moze byc zdziwiona, ale to pozytywnie bo uwielbia uleglosc, i amrzyla o tym.. posuwaj ja w usta a zobaczysz ze bedzie szczytowala od tej sytuacji i juz nie bedzie sie wstydziala wziasc go do buzi sama!!! Mozesz jej zrobic niespodzianke i nie mowic kiedy dochodzic i zrobic to w jej buzi! zobaczysz bedzie w niebowzięta!!

Gość lubiąca
fajny 34 latek - bzdury piszesz! uwazasz ze faceci nie potzrebuja czulosci? przestancie udawac, moj facet potzrebuje jej chyba bardziej niz ja. i dla nas tez wazne jest aby facet byl zadbany i przystojny, my tez nie pokazalybysmy sie z pasztetem. za moim sie ogladaja, jestem dumna, bo wiem ze ejst tylko moj. a jak rzuciles swoja partnerke bo nie zrobila ci loda- dobrze zrobiles bo - nie jestes jej wart. chodz sobie na dziwki, to kobiety twojego pokroju. blee.

mam podobne zmartwienie:/ od kilku miesięcy gdy to się między mną a moją dziewczyna psuło ona poważnej rozmowie powiedziała mi że nie bd robiła mi już loda. jesteśmy ze sobą już kilka lat i było idealnie a teraz po tym jak się psuło ona już nie chce mnie zadowalać oralnie;// Mówi że po kąpieli tylko, no fakt jest po kąpieli ale nawet jak go myję co stosunek to i tak mi nie chce robić a jak już robi to z wielkim fochem... mówi że mnie kocha tak jak dawniej a ja myślę że ona ma mnie dość:( aha i na teksty typu "nie mam loda ty nie bd miała minetki" odpowiada "nie musisz robić jak nie chcesz" nic nie działa:/

Gość Eh, eh, eh
Kolego, czy robienie loda jest najważniejsze w życiu? Ja rozumiem, ludzie mają różne potrzeby przyjemności. Moja dziewczyna również nie chce tego robić, bo po prostu się brzydzi tego co tam wypływa ze środka a na dodatek mówi, że on śmierdzi, chociaż i tak go myłem 4 razy. Ale ja mam jedną zasadę i się nią kieruję - szanuję zdanie drugiej osoby. Będę ją do tego dalej namawiał, ale nigdy nie powiem jej, że jak mi tego nie zrobi to jej np. nie zrobię minety albo co gorsza zostawię ją dla innej, bo interesuje mnie ona jako kobieta a nie jako obiekt pożądania. I dobrze tutaj mówiło kilka osób - jeśli tak bardzo tego potrzebujesz to zamów sobie panią do towarzystwa i na pewno Ci to zrobi. Natomiast jeśli pakujesz się w związek a do tego chcesz jeszcze zamieszkać z tą osobą, to mój drogi - jesteście na równych prawach, tak samo ona może Ci odmówić jak Ty jej, tylko chyba szkoda tracić miłej nocy z powodu jakiegoś głupiego loda? Przemyśl to. Co do porady, to proponuję kupić żele masujące Durexa, które ładnie pachną i nieźle smakują, może wtedy się przekona. Moja kobieta np. robi mi loda, ale tylko gdy mam na sobie prezerwatywę smakową. Co prawda nie jest to to samo, ale zawsze coś miłego, a może kiedyś się doczekam. Nic na siłę kolego, nic na siłę. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość Fajny koleś xxxxx
Moją też mi nie rozbi niestety ;-( a jesteśmy już parę lat ze sobą jest atrakcyjną kobietą więc szkoda byłoby się rozstać. Więc znalazłem sobie również bardzo atrakcyjną kochankę co ciągnie gdzie tylko chcę (auto,winda,kino,park) jest fantastyczna !!! Mamy układ i jej to pasuje i mnie również !!! Niestety prosty przykład jak dochodzi do zdrady ! No chyba że dziewczyny uważacie że lód to nie zdrada . . .

" Za łeb kóórwę i do kóótasa. A nie się w tańcu p.i.e.r.d.o.l.i " .

Bo.no az przysiadlam.coz to za slownictwo? :P przeciez robi loda...w prezerwatywie smakowej :D:D:D

Gość Madzia fajnusia
...ooooo kurwa to ja chyba też zacznę robić swojemu bo jak mi znaleźć sobie kochankę to bym chyba umarła z zazdrości i wściekłości jednosześcnie :-( Chyba muszę się przełamać choć tego nie lubię. Fajny Koleś masz rację trochę logiki w tym Twoim poście jest .

Gość mietek podnietek
moja też nie przepada za robieniem lodzika. Woli robic to ręką a ręką wiadomo ze sam sobie moge zrobic takze zadna rewelacja. Jak juz zacznie robic ustami to trwa to góra minutę i juz jest zmeczona. O finale w ustach nie ma mowy

Gość jesienny dreptak
Chyba nie ma sensu nalegać. Nie chce to "Ok, nie ma problemu" - niech się pozastanawia dlaczego tak szybko facet odpuszcza i nie nalega. A po drugie to nie należy robić minetki języczkiem dopóki kobietka nie zrobi lodzika. :)