Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgjh

Spodnie! pomocy!

Polecane posty

Gość hfgjh

Dziewczyny nie wiem jak mam kupić spodnie ciążowe, które mi posłużą na całą ciążę. Jaki rozmiar mam kupić? Obecnie mój obwód bioder wynosi 86 cm. Czyli to jest rozmiar ok. 32, 34. Na długość nie patrzę, bo zawsze muszę skracać. Talia jest nieważna. Ale moje pytanie brzmi, czy kupić większe czy rozmiar, który obecnie potrzebuję. moje pytanie wynika z niewiedzy czy wymiary w biodrach też się zmieniają w czasie ciąży czy pozostają niezmienne? No bo jeśli się zmieniają to nawet co miesiąc można kupować spodnie. Zagmatwałam wszystko, mam nadzieję, ze zrozumiałyście moje wypociny. Wiem, że to banalne, ale jakoś kwestia spodni i wymiarów sprawia mi trudność. pozdrawiam!

biodra troche rosna ale nie az tak bardzo... spodnie ciazowe sa z takiego elastycznego materialu ze jak kupisz teraz takie dobre to ci spokojnie do konca ciazy starcza... tak sa sprytnie pomyslane zeby wlasnie nie kupowac co chwila nowych... tylko nie kupuj obcislych i takich co je na wdechu zakladasz tylko takie w ktorych teraz masz swobode tzn. nie sa ani za luznie ani za ciasne...