Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellllinkaaa

sex po imprezie- problem

Polecane posty

Gość izabellllinkaaa

przespalam sie z kolesiem ktorego poznalam na imprezie...byl to moj pierwszy taki wyskok...jednak nie zaluje bo koles sprawdzil sie idealnie..byl bardzo kulturalny...dzis do mnie zadzwonil i chce sie spotkac...nie wiem co o tym sadzic gdyz sadzilam ze bylam jednonocna przygoda poniewaz facet ten jest ustawiony przystojny itd... jak go zatrzymac przy sobie jak sie juz spotkamy? jak zrobic na nim odpowiednie wrazenie?

Gość izabellllinkaaa
aha jeszcze taka rzecz. Rano na stoliku nocnym znalazłam 100zł. Czy myślicie że on mógł potraktowac mnie jak pania do towarzystwa?

Gość izabellllinkaaa
ten tekst o 100 zł nie byl moj... jesli zrobilam tak zle wrazenie to dlaczego chce sie spotkac... powiem jeszcze tyle ze to powazna osoba

Gość izabellllinkaaa
ja mam 22 on jest starszy ode mnie troszeczke:)

Gość Rafi89
.....masz tu stuwe i idz w pizdu barbi..... (Rychu Peja) ....skończ na drobne sie rozmieniać!!!!!!!

Gość izabellllinkaaa
nie sadze bym byla idiotka...to nie wygladalo tak jak sobie to wyobrazacie...nie bylo typowe...zaprosil mnie do restauracji

Po co chcesz zatrzymywać przy sobie faceta, który grzmoci po kątach na imprezach chętne laski? :) Masz 22 lata i nie zaczynaj znajomości od seksu z nieznajomym. Chyba, że na seksie tylko ta znajomość ma polegać. Ten koleś na 100% chce Cię ponownie bzyknąć. Z grzeczności nie będę tego uzasadniał :P

Gość izabellllinkaaa
i nie ma opcji by chcial czegos innego ode mnie? przeciez dostal na dobra sprawe to czego chcial...a jest to mezczyzna ktory moglby miec kazda laske jaka chcialby

Nie wszystkie laski puszczają się z nieznajomymi więc nie każdą mógłby mieć. ;) Oczywiście zdarzają się i takie przypadki, kiedy klienci zakochują się w prostytutkach pracujących w agencjach towarzyskich...

Gość izabellllinkaaa
oj no prosze nie jestem prostytutka...potrzebowalam tego po prostu ze wzgledu na to co wydarzylo sie ostatnimi czasy w moim zyciu... a uwierz mi moj drogi ze taki mezczyzna jak on moglby miec kazda...wieloma rzeczami moze zaimponowac kobiecie

Gość Rafi89
Psikuta dobrze pisze- ja moje malenstwo czesto zabieram do dobrej resturacji.wiesz dla niekturych to normalne.< rozklepicha pewnie jesteś:)

Gość izabellllinkaaa
rafi jesli tak sadzisz to napisze Ci ze do tej pory mialam jednego partnera seksualnego i byl nim moj wieloletni chlopak... a on nie zaprasz mnie do hotelu tylko do restauracji miejsca publicznego...

Gość ziimmma
w tą jedną noc mógł Ci zaimponować kasą, furą, pozycją społeczną, ew. chujnym przyrodzeniem. brawo! sama się określiłaś :o

Gość baba_jaga_chate_ma_zpiernika
wyluzuj, jestes dorosla, ten mezczyzna tez, mieliscie dobry seks i on sie chce spotkac, spotkajcie sie, nie kombijnuj, nie planuj niech sie wszystko toczy , co ma byc i tak bedzie. glowa do gory! nawet gdyby nie wyszedlby wam pozniej zwiazek to bedziesz miec fajne wspomnienia

Gość izabellllinkaaa
nie wiesz dlaczego do tego doszlo... to jest wyksztalcony inteligentny dorosly facet... na poczatku myslalam ze to tylko ta jedn noc i koniec...przyjemnosc dla niego i dla mnie ale jego telefon mnie zaskoczyl i dlatego chcialam zapytac co moglabym zobic by wywrzec na nim pozytywne wraznie ale niestety na kafe tylko obelgi...

Gość wredniak_bis
spoko, nie słuchaj złośliwców. A może trafiła Ci się miłość od pierwszego wejrzenia (z jego strony) ? :p . może brzmi to głupio, ale u nas, facetów czasem (choć rzadko) tak bywa. Zaczyna się pożądaniem od pierwszego wejrzenia, a potem z nagła trafia nas uczucie jak grom z jasnego nieba :) . Powodzenia :classic_cool:

Założę się, że wieczorem będzie chciał z Tobą uprawiać seks. Odmów mu - to już go nigdy nie zobaczysz. Chcesz się przekonać, na CZYM mu tak najbardziej zależy - zrób tak - odmów mu! :) Ale oboje wiemy, że JA mam rację... :(

Gość izabellllinkaaa
procz tego ze przespalismy sie to jeszcze rozmawialismy bardzo dlugo...o swoim zyciu o tym co robimy co nas interesuje co lubimy itd. kiedy rano sie obudzilam to n lezal obok i patrzyl na mnie... ja zaczelam sie ubierac i z jego strony uslyszalam prosbe o caluska...to naprawde bylo mile..

a co jest z zlego w uprawianiu seksu? skoro jej i jemu jest dobrze to o co biega?

Gość izabellllinkaaa
babo jago chodzi mi o to ze on nie tylko tym seksem mi zaimponowal ale takze swoja osoba...i ja chcialabym sie z nim spotykac...dlatego pytam jak wywzec dobre wrazenie na nim

Gość Rafi89
iza belka jak chcesz sie kolejny raz zawiesc na gosciach to prosze bardzo. ale uwazaj bo zamiast fajnych wspomnien moze byc niezła jazda z której nakręca kolejny odcinek kryminalnych czasem lepiej troche poznac goscia tak dla bezpieczeństwa czubow z kasą pelno

no to sie ubierz ladnie, zrob fajny niezbyt wyzywajac makijaz i sie umowicie, moze do kina? na jakis fajny film, mozecie isc cos zjesc i nie planuj i nie kalkuluj, nie zakladaj ze sie uda czy nie uda. pozwol sie poniesc chwili, co ma byc to i tak bedzie, zaloze sie, ze ten facet jest naprawde fajny i tez :)

Dziewczyna, która sama nie wie, jak się zachować (teraz) i MUSI się pytać innych, nie ma szans przy takim facecie ("na poziomie"). Wyjdzie słoma z butów...