Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokinka244

faceci z jajami i bez jaj- uporzadkujmy to

Polecane posty

Gość dokinka244

Dziewczyny wiadomo-nie lubimy facetow bez jaj,jak takich rozpoznac jak takich zmienic,czy facet bez jaj da sie "wychowac" na takiego z jajami,zeby czasem podjal stanowczo decyzje itd.Czy facet bez jaj nie potrafi objac kobiety,czy to objaw niesmialosci albo nbraku zainteresowania moze?

Gość
Widzę tu pewną sprzeczność -> jaj nie da się wychować, co najwyżej wysiedzieć... Kwoko :P

Gość wiosenna rosa
Ja widzę że coraz więcej kobiet a raczej dziewczyn woli facetów bez jaj... czyli mięczaków, którymi da sie dyrygować. Facet z jajami to taki który nie da się wziąć pod pantofel, który decyduje w związku i zawsze troche nad kobietą góruje

dla mnie określenie \"facet z jajami\" (którego tak na marginesie nie lubię) nie a nic wspólnego z tym, że mężczyzna musi górować nad kobietą, że nie potrafi jej obiąć, przytujlic itp. Facet bez jaj to dla mnie facet, któremu w związku permanentnie mieszają sie role :D - i sam tak naprawdę nie wie czy wolałby być babą, czy jednak facetem :P , na przykład bywa bardziej rozhisteryzowany niż jego kobieta, stoi więcej od niej przed lustrem, liczy, że to ona w jakich sposób go wybroni, gdy zaczepi ich lump w ciemnej ulicy, nie potrafi podejmować tzw. \"męskich decyzji\" wtedy, kiedy trzeba i zrzuca to na kobietę (mniejsze odpowiedzialność), puszcza mimo uszu to, ze ktoś ją obrazi na zasadzie \"korona jej z głowy nie spadnie, a ja mogę miec tylko problem\" ... itd. To są oczywiście tylko przykłady pierwsze z brzegu, ale generalnie chodzi o to, że według mnie facet bez jaj to facet, który emanuje cechami charakterystycznymi dla kobiet, wypierajac tym samym swoją męśkość co do tego pantoflarza to się nie wypowiadam, bo uważam, ze to śliskie pojęcie - trzeba by najpierw ustalić, co się przez nie rozumie. Ale generalnie nie neleży mylić dwóch rzeczy - to, że mężczyzna jest dobry i czuły dla kobiety nie znaczy, ze nie ma jaj

Wg mnie \"facet bez jaj\" to tchorz, oportunista, wazeliniarz, ktos kto nie ma wlasnego zdania, czeka na to ze ktos inny za niego decyzje podejmie, ktos zwalajacy wine i odpowiedzialnosc na reszte swiata, szukajacy slabszego zeby sie dowartosciowac, narzakajacy na \"ciezkie zycie, ciezkie dziecinstwa, ciezkie czasy\" i uwazajacy ze to tlumaczy wszelkie jego przywary (plawiacy sie w roli ofiary). Takze osobnik dwulicowy, falszywy, obracajacy sie jak choragiewka z wiatrem, o \"ruchomych\" zasadach (moralnosc Kalego), niezaradny zyciowo (nie ma to nic wspolnego z zarobkami!), takze ten ktory zeruje na innych uwazajac ze mu sie nalezy obligatoryjnie. Taka meska gnida po prostu.

Gość jacenty wincenty
Lepszy facet bez jaj niż kobieta bez pipki :)

Gość
Teraz już raczej: atrofii :P

Gość Ropinchóut de jajca
spis cech prawdziwego mężczyzny; do tej pory odkryłem w wypowiedziach jaki powinien być: pkt 1 silny fizycznie pkt 2 ustabilizowane pogłądy na życie w związku

Gość ovca 52
chlop z jajami nie boi sie odrzucenia i umie sie przyznac do błedu.

Gość ovca 52
ty jestes prawiczkiem. chlop z jajami nie jest juz prawiczkiem w tym wieku, wybacz :)

Gość ovca 52
prawda Was wyzwoli ;)

Gość ovca 52
nieprawiczek co bije kobiety to damski bokser bez jaj. ale facet z jajami z tym wieku nie jest juz prawiczkiem, jak mawial ryszrad ochudzki prezes "nie mylmy myslowa dwoch roznych systemow walutowych" :)

Gość ovca 52
no nie masz :) ale nie martw sie, jak bedziesz duzy to Ci wyrosną :)

Gość ovca 52
jak Ci jaja urosną. to znaczy wtedy kiedy zrozumiesz, ze kobieta to czlowiek a nie blonka obrosnięta mięskiem, prawiczku :) bez urazy, ale tak to widze.

Gość gość
A ja jestem wykastrowany przez kobiety aby byc bezpiecznym kochankiem i jestem nazywany walachem bez jaj. Moge sie bez woli spuszczac do pipki bez zadnego strachu.

Gość gośćgość
Mam jaja te poniżej pasa :)

Gość Facet_z_jądrami
Debile sklonowane z próbówką i drutem !! Jaja to ma SAMICA, samiec ma J ĄDRA powiedzenie facet z jajami to pierwotnie powiedzenie "zniewieściały facet" ale takie głaby jak wy nie wiedzą tego.

Gość kobieta konkretna
klaudka 27 super wpis!dokładnie ujęłaś sedno sprawy!to ze facet jest czuły i ulego kobiecie nie znaczy ze jest pantoflarzem!bez jaj są mamínsynki,tchórze,niezdecydowani,zniewieściali itd

Gość chcę kogoś z jajami
męzczyzna z jajami to ktoś silny psych dobrze jesli tez fizycz,odpowiedzialny,dojrzały,konkretny,a w stosunku do kobiety opiekunczy,dobry,szanujący ją,wierny,liczący się z jej zdaniem,chroniący ją czyli według mnie ideał

Gość gość
chcę kogoś z jajami dziś męzczyzna z jajami to ktoś silny psych dobrze jesli tez fizycz,odpowiedzialny,dojrzały,konkretny,a w stosunku do kobiety opiekunczy,dobry,szanujący ją,wierny,liczący się z jej zdaniem,chroniący ją czyli według mnie ideał x No to ja ale jestem prawiczkiem i nie mam prawa jazdy więc wg kafeteryjnych kryteriów odpadam

Gość gość
męzczyzna bez jaja to taki ze daje się pograrzać kobiecie a ona wie co z takimi mężczyznami robić zrobić z nich jajecznice

Gość gość
To ze ktos nie robi tego co chcesz nie oznacza ze nie ma jaj moze wrecz przeciwnie znaczyc ze ma. Jak zwykle kobiety maja dziwne sprzeczne wymagania i oczekiwania. Masz podejmowac samodzielne meskie decyzje ale takie jakie ona chce. Jednoczesnie nie mozesz sie pytac czego chce bo bedziesz niemeski itd.

Gość Nicki
Dnia 12.07.2016 o 16:53, Gość gość napisał:

To ze ktos nie robi tego co chcesz nie oznacza ze nie ma jaj moze wrecz przeciwnie znaczyc ze ma. Jak zwykle kobiety maja dziwne sprzeczne wymagania i oczekiwania. Masz podejmowac samodzielne meskie decyzje ale takie jakie ona chce. Jednoczesnie nie mozesz sie pytac czego chce bo bedziesz niemeski itd.

Dobrze gada! Polac mu! Dokladnie tak jest, mialem tego przyklad podczas dzisiejszej klotni z zona. Na dodatek zastosowala stara sztuczke w stylu "zgadzam sie z toba ale tak naprawde nie zgadzam sie z toba a tylko chce zobaczyc czy podejmiesz wlasciwa (moja) decyzje i nie zgodzisz sie ze mna bo ja tez sie nie zgadzam tylko udaje ze sie zgadzam."

Fuck Logic xD

Gość Prawdziwy Samiec

Facet z jajami to taki co nie ulega kobiecie i potrafi nią rządzić.

Gość Lea
2 minuty temu, Gość Prawdziwy Samiec napisał:

Facet z jajami to taki co nie ulega kobiecie i potrafi nią rządzić.

Powtarzasz się chyba jestes pod pantoflem przyznaj się 😁